Bosanski Mustafa Ataturk
Moderator/ica: insider

Svi su u redu,osim forumaša pod nickom "legenda reala".spahaalen je napisao/la:Hej peopleNe znam di bi se javio, pa evo ovdje ovako da grupno sve pozdravim, pošto sam novi član
Nadam se da su svi kul
Je li to neka fora ili zaista da to činimDylan Dog je napisao/la:Svi su u redu,osim forumaša pod nickom "legenda reala".spahaalen je napisao/la:Hej peopleNe znam di bi se javio, pa evo ovdje ovako da grupno sve pozdravim, pošto sam novi član
Nadam se da su svi kul
Ne ulazi u rasprave sa njime i ne odgovaraj mu na privatne poruke,nije ono za šta se predstavlja.
haha, ok, hvala na upozorenju, u svakom slučajuHeller je napisao/la:on ti voli muskarce al zna kad se napije bit naporan i pretjerat![]()
Hajde sad koga se ne treba čuvati hahabagrcavi je napisao/la:Izbjegavaj nick Sarajlijca, to ti je mnogo zajeban lik, čuvaj se njega.
I vidjeces jednog pod nickom Emir ZENICA, za svoju sigurnost bolje ti je da ne komuniciras sa njim. Interpol prati sve veze.spahaalen je napisao/la:Stupio sam na nesigurno tlo, definitivno
Ma pustice ga, kolko sam cuo onaj forumas sto ga je nas'o i prebio u Sarajevu je promijenio iskaz, ne znam zbog cega al et dobro je po Emirabagrcavi je napisao/la:Emir izgleda još nije izašo iz zatvora čim ga nema na forumu 5 dana
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.