Sjecam se kad je Dzeko debitirao protiv Turske u pobijedi 3:2 za nas, tad je dao prelijep goll. Mislim da su tu utakmicu bojkotovali standardni reprezentativci a da je Zukanovic pozvao nove momke koji danas cine okosnicu tima...TMovac je napisao/la:kada smo vec kod toga Dzeko je umalo zaigrao bio za Cesku.Nasi ga nisu zvali,a cesi ga kumili i molili da uzme njihov pasos i zaigra za njih.Ali na srecu Zukanovic ga pozva.Zukanovic je inace nas najbolji trener.Bar sto se tice repke.Uveo je Dzeku,Salihovica,Ibisevica...ispao u barazu od Ceske nakon sto smo vidno pokradeni u obje utakmice.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nije ga Zukanović pozvao, nego Muzurović u pobjedi protiv Turske 3:2 na Koševu strijelci bili Muslimović, Džeko i Čustović.
DRUG NEBI TI PUNCA
Momak je mislio da je Zukanovic zvao Dzeku u mladu repku sto je 100% tacno...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
samson je napisao/la:Dzeko i Ceska bili u kombinaciji![]()
![]()
. Inace nikada ne stavljam smajlije al ovo je... I, mislim da ga je Muzur pozvao... Dzeko i Ceska.... Sena mahalusa price...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- bistrikboy
- Kontakt:
Djabe si smajlije stavio ovo ti je 100% tacno.Ceska je nudila Edinu poziv u U21 Ceske i da mu srede iz saveza papire,momak je nakon razgovora sa svojima to kulturno odbio i ubrzo nakon toga prihvatio poziv nase U21.Da je bogdo vise Edina pa bili bi 4-5sila u europi ali djaba sve ovi gore odgajaju djecu tako kako odgajaju Edin je ipak bio ovdje sve vrijeme i jako je dobro znao sta je domovina!samson je napisao/la:Dzeko i Ceska bili u kombinaciji![]()
![]()
. Inace nikada ne stavljam smajlije al ovo je... I, mislim da ga je Muzur pozvao... Dzeko i Ceska.... Sena mahalusa price...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bas tako.Ja sam govorio za U21.Zukanovic je bio selektor U21 repke i postigao najbolje rezultate do sada.U barazu su ispali od Ceske samo iz razloga jer se nije smjelo desiti da EP bude balkansko prvenstvo.Jer su te godine Ep vec bili obezbjedili Hrvatska,Srbija,Madzarska,Rumunija.A nas su sudije sjebale.ponistise nam 2 cista gola,a cesima su priznata 2 iako je u oba bio cisti ofsajd.Al onaj gol Salihovica sa pola terena iz slobodnjaka necu nikada zaboraviti.__EmIr__ je napisao/la:Momak je mislio da je Zukanovic zvao Dzeku u mladu repku sto je 100% tacno...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Kakvu je tad golčinu Sejo zabio, uh kad se sjetim...
DRUG NEBI TI PUNCA
Do danas ste se sprdali s tim avazom, a sada vam vrhunac kada su info u pitanju... Sjecam se ja tog teksta ali nigdje veze... To je objavljeno da se dzekson ugura u ekipu.. Bosanska posla mada te ne umanjuje vrijednost samog dijamnta .. Al dzeko i Ceska...
- Ekonomista
- Kontakt:
Imal gdje snimak ovog gola,ne mogu da nadjem na netu.bagrcavi je napisao/la:Kakvu je tad golčinu Sejo zabio, uh kad se sjetim...
Bordo bijeli!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zukanovic je tada napravio dobar posao ali nam je godinama prije toga kidao zivce sa Jelicem kao kapitenom i tjeranjem Ibisevica iz reprezentacije i nepozivanjem drugih igraca.TMovac je napisao/la:Bas tako.Ja sam govorio za U21.Zukanovic je bio selektor U21 repke i postigao najbolje rezultate do sada.U barazu su ispali od Ceske samo iz razloga jer se nije smjelo desiti da EP bude balkansko prvenstvo.Jer su te godine Ep vec bili obezbjedili Hrvatska,Srbija,Madzarska,Rumunija.A nas su sudije sjebale.ponistise nam 2 cista gola,a cesima su priznata 2 iako je u oba bio cisti ofsajd.Al onaj gol Salihovica sa pola terena iz slobodnjaka necu nikada zaboraviti.__EmIr__ je napisao/la:Momak je mislio da je Zukanovic zvao Dzeku u mladu repku sto je 100% tacno...
P.s. Salihovicev go nije bio iz slobodnjaka nego jedna odbijenica, ceski golman izboksovao loptu, Sejo naletio i sa 25-30 metara zakuco u raslje
evo gaEkonomista je napisao/la:Imal gdje snimak ovog gola,ne mogu da nadjem na netu.bagrcavi je napisao/la:Kakvu je tad golčinu Sejo zabio, uh kad se sjetim...
https://www.facebook.com/video/video.ph ... 7641519181
hebiga nisam mogao naci drugi snimak
Saga Kolašinac se izgleda nastavlja! Reče da će igrati ali samo za A reprezentaciju?
da upravu si za gol.a sto se repke tice pa jebga za neki rezultat potreban je kontinuitet.Sve u svemu napravio je solidan rezultat na kraju.Oderao Norvezane i tamo i vamo,Njemacku dobio 5:1 u Zenici.iako su Nijemci poveli sa 1:0-bdw to tekmu sam gledao preko DSF-a jer na nasem nije bio direktan prenos,nego snimak samo.joj kada se sjetim njemackog komentatora.calcio je napisao/la:Zukanovic je tada napravio dobar posao ali nam je godinama prije toga kidao zivce sa Jelicem kao kapitenom i tjeranjem Ibisevica iz reprezentacije i nepozivanjem drugih igraca.TMovac je napisao/la:Bas tako.Ja sam govorio za U21.Zukanovic je bio selektor U21 repke i postigao najbolje rezultate do sada.U barazu su ispali od Ceske samo iz razloga jer se nije smjelo desiti da EP bude balkansko prvenstvo.Jer su te godine Ep vec bili obezbjedili Hrvatska,Srbija,Madzarska,Rumunija.A nas su sudije sjebale.ponistise nam 2 cista gola,a cesima su priznata 2 iako je u oba bio cisti ofsajd.Al onaj gol Salihovica sa pola terena iz slobodnjaka necu nikada zaboraviti.__EmIr__ je napisao/la:Momak je mislio da je Zukanovic zvao Dzeku u mladu repku sto je 100% tacno...
P.s. Salihovicev go nije bio iz slobodnjaka nego jedna odbijenica, ceski golman izboksovao loptu, Sejo naletio i sa 25-30 metara zakuco u raslje
Kolašinac: Igrat ću za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Autor: Anel KERIĆ
Datum: 2012-11-13 19:34:44
Kolašinac je u razgovoru za naš portal istakao da se prvo morao konsultovati sa čelnicima Schalkea...
U posljednje vrijeme mnogo se govorilo o Alenu Haliloviću i Seadu Kolašincu. Vlado Jagodić danas je saopštio vijest da je mladi stoper Schalkea odlučio nastupati za Bosnu i Hercegovnu, nakon čega smo odmah kontaktirali nekadašnjeg kapitena juniorske reprezentacije Njemačke.
Mnogo se diglo prašine nakon što se Kolašinac nije javljao na pozive Safeta Sušića, selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine, te Vlade Jagodića, selektora našeg mladog nacionalnog tima.
Kolašinac je u razgovoru za naš portal istakao da se prvo morao konsultovati sa čelnicima Schalkea, koji su mu poručili da će ga pustiti da igra za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
Mladi stoper već je odigrao tri utakmice za prvi tim Schalkea, a skoro svaki susret je na klupi, tako da uskoro možemo očekivati da se Kolašinac izbori za standardno mjesto u prvoj postavi Rudara.
"Odigrao sam nekoliko utakmica, a skoro uvijek sjedim na klupi. Čekam svoju priliku kako bih je na najbolji način iskoristio. Svaki dan se borim i trudim na treninzima. Nadam se da ću uskoro uspjeti u svojoj namjeri", dodao je Kolašinac za kraj razgovora za naš portal.
Kolašinac je u razgovoru za naš portal istakao da se prvo morao konsultovati sa čelnicima Schalkea...
U posljednje vrijeme mnogo se govorilo o Alenu Haliloviću i Seadu Kolašincu. Vlado Jagodić danas je saopštio vijest da je mladi stoper Schalkea odlučio nastupati za Bosnu i Hercegovnu, nakon čega smo odmah kontaktirali nekadašnjeg kapitena juniorske reprezentacije Njemačke.
Mnogo se diglo prašine nakon što se Kolašinac nije javljao na pozive Safeta Sušića, selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine, te Vlade Jagodića, selektora našeg mladog nacionalnog tima.
Kolašinac je u razgovoru za naš portal istakao da se prvo morao konsultovati sa čelnicima Schalkea, koji su mu poručili da će ga pustiti da igra za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
Mladi stoper već je odigrao tri utakmice za prvi tim Schalkea, a skoro svaki susret je na klupi, tako da uskoro možemo očekivati da se Kolašinac izbori za standardno mjesto u prvoj postavi Rudara.
"Odigrao sam nekoliko utakmica, a skoro uvijek sjedim na klupi. Čekam svoju priliku kako bih je na najbolji način iskoristio. Svaki dan se borim i trudim na treninzima. Nadam se da ću uskoro uspjeti u svojoj namjeri", dodao je Kolašinac za kraj razgovora za naš portal.
Znači za godinu-dvije možemo računati na njega.TMovac je napisao/la:Kolašinac: Igrat ću za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Ne sumnjam da nema nikoga u savezu ko ima namjeru da to malo "pogura".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vi "srategovi" fanovi zaista nemate obraza niti odgoja!!!samson je napisao/la:Dzeko i Ceska bili u kombinaciji![]()
![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Nema njega Schalke sta pustit. Po ovim pricama, moze se rec da tu nije nista gotovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- adriano_leite
- Kontakt:
Eno sad, vrijedjas sve one koji gotive Susica. Btw. pozdravio te Izet, bas me zanima sada tvoje misljenje na temu Izeta Hajrovica i nesposobnosti Saveza i Papetagringobih je napisao/la:Vi "srategovi" fanovi zaista nemate obraza niti odgoja!!!samson je napisao/la:Dzeko i Ceska bili u kombinaciji![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ma druze sta ja imam pricati ili neko...adriano_leite je napisao/la:Eno sad, vrijedjas sve one koji gotive Susica. Btw. pozdravio te Izet, bas me zanima sada tvoje misljenje na temu Izeta Hajrovica i nesposobnosti Saveza i Papetagringobih je napisao/la:Vi "srategovi" fanovi zaista nemate obraza niti odgoja!!!samson je napisao/la:Dzeko i Ceska bili u kombinaciji![]()
![]()
.
Znaju Hajrovici najbolje...
http://www.****/sport/fudbal/cekali- ... u-docekali" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Gringó, ti si obican patetik... S tobom rijec prozboriti boze ne daj. Diblé, o fanovim susica i obratno nemoj, posebno s mojim avatarom ne. Nemam ja toliko vremena u zivotu da se mahale idem. Dok je tebi forum kuca, ona prva... Meni dosta, s kim posla..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 13 nov 2012, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: eleGancy, Goalgetter i 17 gostiju.