Football Manager 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

neo
Kontakt:

Re: Football Manager 2013

Post Postao/la neo » 13 nov 2012, 20:55

Gledajte jednu stvar, danas biti normalan i pomoci nekome koga ne znas je cudno zar ne !? Svi se pitaju pa zasto to on radi, jedino ako je neka budala pa da se zajebaje, no vrlo je vjerovanto da hoce izlevatiti raju i uzeti profit sebi.

Evo sta se desi, hoces pomoci, uradis dobro djelo, jer znate kako kazu, pomozi drugom da pomognes sebi. Izadjes s idejom kako pomoci raji, odvojis vrijeme da prikupis novac licno, izadjes u susret da od nekih pare dobijes dopunom te kupis igru, odvojis sate da objasnis i onda dodje neki pametnjakovic balavi pricati o moralu, o casti i obrazu za 10KM !?
STIDI SE!

Sto se mene tice mene da osvjetlam svoj obraz:
detalji transakcije: " onclick="window.open(this.href);return false;

Eh sada, ja sam fino rekao, VI OVO RADITE NA SVOJ OBRAZ I NA SVOJU CAST, skupio sam 6 osoba, dobili su podatke i ako neko bude od njih dijelio dalje, ja nemam nista s tim, jer ja dijelit necu jer nemam **** razloga.

Evo, jos jedna stvar, 6 osoba je kupilo steam, nudio sam jos jednoj grupi da kupim i pojasnim sve, no malo sutra, necu! NECU! Otici cu s momcima na kojima sam kupio FM na kafu, mi cemo igrati FM, a vi se igrajte s crackom i pametujte, moralisite i sta sve ne.

S vama ova zemlja nikada naprijed nece!

Aferim braco!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 13 nov 2012, 20:56

xType je napisao/la:kako ce nas izlevatit GLUPANE mogli smo svi mi njega izlevatit da mu nedamo pare i on ga pusi 60 KM al nismo a i da me zajebe za 10 Km eto imam para na bacanje pa mi nece biti zao al lik je ispo totalno fer sto nebi bili i mi
pa normalno da imas para kad si i ti jos 10 ljudi izlevatio jer si vrsio preprodaju fm-a :mrgreen:
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 13 nov 2012, 20:57

ANELPIK stvarno nevidim razloga cemu toliko napadanja. tebe niko ne tjera da dajes ako neces, cekaj crack brate mili niko ti ne brani... a neo ako to radi kao sto ti kazes, boze moj mismo nasjeli a ne ti, ali sam siguran da nije to u pitanju jer covjek je pokazao sve crno na bijelo da je uplatio sa vremenom i datumom uplate sve pise. Tako da jednostavno iskljuci se iz teme i to je to...:))

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 13 nov 2012, 20:58

anelpik je napisao/la:
xType je napisao/la:kako ce nas izlevatit GLUPANE mogli smo svi mi njega izlevatit da mu nedamo pare i on ga pusi 60 KM al nismo a i da me zajebe za 10 Km eto imam para na bacanje pa mi nece biti zao al lik je ispo totalno fer sto nebi bili i mi
pa normalno da imas para kad si i ti jos 10 ljudi izlevatio jer si vrsio preprodaju fm-a :mrgreen:
JBG IMA LEVAT PA MI SE MOZE !!!!!!!!...puuu gade jedan puuu da ste svi ko neo zivot bi bio SAVRSEN !!!!!!!
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 13 nov 2012, 21:02

pintol_TM87 nemoj mi se u PP javljat necu ti poslat CD key KUPI !!!!!!!!! a maloprije kazes da smo mi levati sto kupujemo i da nas NEO levati

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 13 nov 2012, 21:03

pintole,pintole :lol: :lol:

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 13 nov 2012, 21:04

anelpik je napisao/la:

e moj druze.....tesko nama sa takvima kao sto si ti.....sto se nisi ti prvi sjetio da pomognes... najlakse je pljuvati po drugima..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 nov 2012, 21:05

xType je napisao/la:pintol_TM87 nemoj mi se u PP javljat necu ti poslat CD key KUPI !!!!!!!!! a maloprije kazes da smo mi levati sto kupujemo i da nas NEO levati
nisi ti dobar sekunde

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 13 nov 2012, 21:07

necu vise da se raspravljam o kupovini fm-a, ja sam svoje misljenje iznio sto je i svrha bilo kakvog foruma, svako pametan ce skontati o cemu se ovde radi

zamolio bih moderatora ove teme da pobrise postove koji su nevazni za ovu temu a to je prodaja i licne svadje koje se ne ticu ove teme

hvala
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 nov 2012, 21:09

jos da se ti pitas sta,ko ce uzmati,kad koliko i sta i sta ce se brisat bilo bi dobro
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 nov 2012, 21:09

Lesnar je napisao/la:pintole,pintole :lol: :lol:
zapjenio lik hahaha :D
valjda moderator sve ove gluposti pobrise..imate fejs i ostale drustvene mreze da se dogovorate oko ovoga..
e cuj molim te druga grupa :D pa ako si jednom kupio key neces ga opet kupovat i ljudima iz druge grupe opet pare uzimat..
vratiti se temi i vi kupoprodaja i maloprodaja nadjite drugo mjesto..kad se treba link ili nesto korisno napisat nigdje vas...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 13 nov 2012, 21:10

anelpik je napisao/la:necu vise da se raspravljam o kupovini fm-a, ja sam svoje misljenje iznio sto je i svrha bilo kakvog foruma, svako pametan ce skontati o cemu se ovde radi

zamolio bih moderatora ove teme da pobrise postove koji su nevazni za ovu temu a to je prodaja i licne svadje koje se ne ticu ove teme

hvala
Pa samo tvoj i treba izbrisati nasi su vezani za temu a to je FM 2013(kupovina) a imas pravo na misljenje ali je van teme i vrijedanju forumasa na petpostavkama...nas problem ako cemo dati niko tvoje pare ne uzima i to tvoj problem nije....

xType
Kontakt:

Post Postao/la xType » 13 nov 2012, 21:12

nerazumijem nista al se nadam da men ne napadate jer nisam ispo pic.... da izradim raju sa kojom sam kupio igricu..odo meme je ovo kraj za veceras

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 13 nov 2012, 21:14

Ovo je moglo funkcionisati savrseno da neki imaju malo pameti i znaju sta su grupne kupovine.

Sest osoba ce imati manage, 6 osoba ce se javiti ovde za 10 dana, za mjesec dana za koliko vec, pa ce reci svoje iskustvo. Neo ima svoj obraz, svoju cast, neo se nasao face to face s nekima danas, neo je dao adresu. Najvaznije, neo je poksuao pomoc, no uvijek ce biti neko da te popljuje.

Vama sve najbolje, a mi cemo uzivati u igranju managera za 10KM :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 nov 2012, 21:16

neo je napisao/la:Ovo je moglo funkcionisati savrseno da neki imaju malo pameti i znaju sta su grupne kupovine.

Sest osoba ce imati manage, 6 osoba ce se javiti ovde za 10 dana, za mjesec dana za koliko vec, pa ce reci svoje iskustvo. Neo ima svoj obraz, svoju cast, neo se nasao face to face s nekima danas, neo je dao adresu. Najvaznije, neo je poksuao pomoc, no uvijek ce biti neko da te popljuje.

Vama sve najbolje, a mi cemo uzivati u igranju managera za 10KM :)
ispovijedi su na drugoj temi... i idi igraj nemoj visit ovdje..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 13 nov 2012, 21:18

vidiš neo to je ključno,kažeš MI ćemo igrat managera za 10km
manager=60km,tebi 6 likova dalo po cenera,znači ti si dobio manager džabera :P :D

šalim se ja,tebi svaka čast što si im pomogao,pusti ove krivo im

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 nov 2012, 21:22

Lesnar je napisao/la:vidiš neo to je ključno,kažeš MI ćemo igrat managera za 10km
manager=60km,tebi 6 likova dalo po cenera,znači ti si dobio manager džabera :P :D

neo je uzeo sebi manager cim je izisao bila je prica ovdje o tome.
Ma mozete se svi vi *ebati nas 6 ce igrat original manager za 3 pive i 2 kutije cigareta(ne pijem ne pusim da se zna) a vi ganjat crack jos dugo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 13 nov 2012, 21:26

Senaid L.F.C je napisao/la:
Lesnar je napisao/la:vidiš neo to je ključno,kažeš MI ćemo igrat managera za 10km

Ma mozete se svi vi *ebati nas 6 ce igrat original manager za 3 pive i 2 kutije cigareta(ne pijem ne pusim da se zna) a vi ganjat crack jos dugo
Jbm li vam sve kretensko pojedincima koji sve moraju usrati...Dabogda nikad fix ne izasao pa makar i ja ne zaigrao dok ne odvojim 60 km....A neo tebi hvala...

anelpik
Kontakt:

Post Postao/la anelpik » 13 nov 2012, 21:26

evo za sve one koji imaju original igru kao i ja, lista igraca koji se mogu dovesti dzabe (ima tu dobrih igraca):
http://www.fmscout.com/a-football-manag ... ayers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 13 nov 2012, 21:28

Senaid L.F.C je napisao/la:

Senaide **** te računica malo, tri prive brate negdje su 9 maruna, a cigare 2,5 jedna kutija drine obične. :D :D
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.