bagrcavi je napisao/la:Edi ti samo po ekskurzijama ideš, možeš kad sudija finansira
čuj idem samo po ekskurzijama
a moram ići,zadnja ekskurzija sa društvom iz osnovne
Moderator/ica: insider
bagrcavi je napisao/la:Edi ti samo po ekskurzijama ideš, možeš kad sudija finansira
Ekskurzija i jest da se povracabazeni je napisao/la:a kad ono lijepo društvo ovdje,ma društvo za primjerspahaalen je napisao/la:
ma malo sam čačkao okolo, čitao ss.ba vijesti i kontam ajd da se priključim , a kad ono ....![]()
sutra imam ekskurziju,a ja povraćam
do sutra ćeš ti i zaboravit na povraćanje, ne brinibazeni je napisao/la:a kad ono lijepo društvo ovdje,ma društvo za primjerspahaalen je napisao/la:
ma malo sam čačkao okolo, čitao ss.ba vijesti i kontam ajd da se priključim , a kad ono ....![]()
sutra imam ekskurziju,a ja povraćam
evo novoga, šta se nudi ?Zenichanin je napisao/la:Gdje je ovaj novi, trebal mu kakve odjece![]()
![]()
Imam hlace za njeg original![]()
Ko mi je Emira dir'o, ko se usuduje
ima svegaspahaalen je napisao/la:evo novoga, šta se nudi ?Zenichanin je napisao/la:Gdje je ovaj novi, trebal mu kakve odjece![]()
![]()
Imam hlace za njeg original![]()
Ko mi je Emira dir'o, ko se usuduje
Ima u konzumu, bar bila gitara 50 marakaDonnie Darko je napisao/la:Imal ko da svira gitaru ovdje na forumu? Puca me nekakva kreativnost, pa reko da je i iskoristim u nesto a ne da je bezveze tracim na drkanje po photoshopu i paintu. Za koliko para se moze polovna nac??
gledao sam i ja u Bingu, 70-ak maraka ona obicnaceze je napisao/la:Ima u konzumu, bar bila gitara 50 marakaDonnie Darko je napisao/la:Imal ko da svira gitaru ovdje na forumu? Puca me nekakva kreativnost, pa reko da je i iskoristim u nesto a ne da je bezveze tracim na drkanje po photoshopu i paintu. Za koliko para se moze polovna nac??
Garant nije nesto, ali valja za pocetak.
Cuj 50ceze je napisao/la:Ima u konzumu, bar bila gitara 50 marakaDonnie Darko je napisao/la:Imal ko da svira gitaru ovdje na forumu? Puca me nekakva kreativnost, pa reko da je i iskoristim u nesto a ne da je bezveze tracim na drkanje po photoshopu i paintu. Za koliko para se moze polovna nac??
Garant nije nesto, ali valja za pocetak.
To su one klasične gitare, zaboravio sam marku, ali se vrte već desetak godina od FISa do Konzuma. I uvijek im je cijena bila od 80-100. Ne bi me čudilo da su sad 50 KM, i vrijede tih para sigurno, ali tebi preporučujem da po piku prošvrljaš. Ima strašnih akustara za male pare, a puno draže i lakše će ti biti na akustičnoj svirati nego na klasičnoj..Donnie Darko je napisao/la:Cuj 50ceze je napisao/la:Ima u konzumu, bar bila gitara 50 marakaDonnie Darko je napisao/la:Imal ko da svira gitaru ovdje na forumu? Puca me nekakva kreativnost, pa reko da je i iskoristim u nesto a ne da je bezveze tracim na drkanje po photoshopu i paintu. Za koliko para se moze polovna nac??
Garant nije nesto, ali valja za pocetak.Malo nesto. Znam da sam gledao u bingu bilo po 100 maraka
http://justinguitar.com/" onclick="window.open(this.href);return false; Najbolje ti je uz ovaj sajt vjeruj mi, tako sam barem ja neke osnove a onda ideš dalje u malo komplikovanije stvariBosniacum Lilium je napisao/la:kako nauciti svirati istu?ali sam
mozda uz po koji besplatni savjet prijatelja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.