Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
A ne znam ni ja fakat
, ali nema kuda nisam pad'ao, malo me i zabrinjava sto mi se to počesto događa, jednom mi se u istoj noći dogodilo 3 puta zaredom to 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I meni se to dogadjalo, kad sam bio manji,**** osjecajMarsal je napisao/la:A ne znam ni ja fakat, ali nema kuda nisam pad'ao, malo me i zabrinjava sto mi se to počesto događa, jednom mi se u istoj noći dogodilo 3 puta zaredom to
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Pa baš jučer čitam da je hodza napisao da se to događa manjoj djeci valjda, odgovorio je nekom liku kad porasteš proći će to, jes' al u qurcu, evo meni dvadesetdruga godina i još me to ne prolazi.likma23 je napisao/la: I meni se to dogadjalo, kad sam bio manji,**** osjecaj
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema to veze sa godinama. To su kompleksi od popravnog. Nikada to nece proci.
- Marsal
- Kontakt:
Hehe nisam nikad paoDonnie Darko je napisao/la:Nema to veze sa godinama. To su kompleksi od popravnog. Nikada to nece proci.
I meni se to da padam desavalo, prepadne se covjek, pa onda pljuni tri puta po prsima il' popiti casu vode preko mašica.. 
- Cautinho
- Kontakt:
Čisto da malo oživim temu.Mrzim kada na stolu dugo stoje slatkiši,stapici,medenjaci.dođe mi da ih bacim kroz prozor.
Keep walking.
Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ni ja,nervira me to kad pisam u vodu,radije polako okoloDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Cautinho
- Kontakt:
Je me pomalo stid,ali ja sjednem na soljuSenaid L.F.C je napisao/la:ni ja,nervira me to kad pisam u vodu,radije polako okoloDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Keep walking.
Zato ces da imas zdraviju prostatu,dok cemo mi ostali za koju godinu da furamo kateterCautinho je napisao/la:Je me pomalo stid,ali ja sjednem na soljuSenaid L.F.C je napisao/la:ni ja,nervira me to kad pisam u vodu,radije polako okoloDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.Nikad problema nema,nit moram ista čistit i brisat,nema mokro okolo,direkt
![]()
![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
ja direktno u vodu da se čuje onaj žuborDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Izvini gazda nisam te prepoznoIlPrincipe je napisao/la:ja direktno u vodu da se čuje onaj žuborDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.nek se zna ko je gazda
Ne mogu ja prvim mlazom pogodit šolju da si Bog 
Kad se sjetim dok sam bio manji i imo malo duzu kosu, kako sam vrtio kaziprstom pramicak kose 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Najgore kad ti se mlaz iz glavica razdvoji na 2 dijela ode sve u tri...
HZ_ilidzaa je napisao/la:Najgore kad ti se mlaz iz glavica razdvoji na 2 dijela ode sve u tri...
tad šolja i ne treba 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ujutro kad ustanem uvjek pisam sjedeci da malo odcumuram i odmorim se od spavanja 
Ko da se tusirasIlPrincipe je napisao/la:ja direktno u vodu da se čuje onaj žuborDzoni je napisao/la:Nikad ne pišam direktno u onu vodu u wc šolji.nek se zna ko je gazda
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...