U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
To najbolje zna Jagodic ko je najsposobniji!
"Odradili smo dva treninga i došli smo do nečega što će sutra biti prikazano. Ne bih govorio o sastavu, ali mogu reći da će svi dobiti priliku. Što se skautinga tiče, tu stojimo odlično. Moji saradnici i ja smo voljni da putujemo i da posmatramo igrače. Mi sada imamo spisak sa nekih 50-ak igrača i sve ih pratimo. Također, želim priliku pružiti igračima iz Premier lige i U-19 selekcije."
Ma Vlado radi super posao, ne moze mu se nista prigovoriti.zizu1991 je napisao/la:Ko kaže da Jagodić ne prati igrače ?![]()
"Odradili smo dva treninga i došli smo do nečega što će sutra biti prikazano. Ne bih govorio o sastavu, ali mogu reći da će svi dobiti priliku. Što se skautinga tiče, tu stojimo odlično. Moji saradnici i ja smo voljni da putujemo i da posmatramo igrače. Mi sada imamo spisak sa nekih 50-ak igrača i sve ih pratimo. Također, želim priliku pružiti igračima iz Premier lige i U-19 selekcije."
- Marsal
- Kontakt:
Sjever i jug po 2 markeanonym0us je napisao/la:Koliko su karte za U-21 sutra ?
Istok 4 marke
Zapad 6 maraka
Predlazem ti da odes na Zapad i gledas utakmicu ko čojek
NON MOLLARE MAI
Jesul makar blizu one prethodne,sto se tice fudbalskog znanja??
Da li posjeduju kvalitetu, sigurno je da jesu, inače ne bi bili tu, al su sada trenutno u fazi brušenja, i mislim da također ova ekipa obećava.
Pa dobro,znam da je sad nemoguce pricat o njima kao o ekipi...al miislim ono individualni kvalitet u ovom trenutku.....da li ima neko da je blizu Stevanovica (po meni najbolji iz prethodne generacije) ??zizu1991 je napisao/la:Pa gledaj jednu stvar, teško je govoriti o njihovom kvalitetu i porediti ih s prošlom generacijom iz razloga što je pred njima 7 mjeseci rada i priprema, te selekcije najboljih za mlade Zmajeve.
Da li posjeduju kvalitetu, sigurno je da jesu, inače ne bi bili tu, al su sada trenutno u fazi brušenja, i mislim da također ova ekipa obećava.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma Besic ce igrat stopera i to je to,u svom klubu igra stopera...gollum je napisao/la:Vezni red i napad su tu negdje, ali odbrana će biti veliki problem ove generacije. Vidim većina stavlja Kovačevića na mjesto stopera, ali on u ovoj sezoni u Travniku igra čak nekog ofanzivnog veznog. Pravo smo tanki nazad.
D. bek -----Besic-----Kovacevic-----Bevap ili Markovic
Ima i onaj Sead Jakupović igra na mjestu stopera.Mozda i njega bude koristioSTBoys je napisao/la:Ma Besic ce igrat stopera i to je to,u svom klubu igra stopera...gollum je napisao/la:Vezni red i napad su tu negdje, ali odbrana će biti veliki problem ove generacije. Vidim većina stavlja Kovačevića na mjesto stopera, ali on u ovoj sezoni u Travniku igra čak nekog ofanzivnog veznog. Pravo smo tanki nazad.
D. bek -----Besic-----Kovacevic-----Bevap ili Markovic
www.valencia-balkan.net
U napadu imamo Mešanovića, koji je jedan od onih iz "prošle" generacije, pored njega su Maletić iz Štutgarta i Kunić iz Borca.O Maletiću se dosta toga zna, dok je Kunić mijenjao sportska državljanstva par puta.Prvo je igrao za našu U17 reprezentaciju 3 puta, nakon toga za srpsku U18 2 puta i dao 2 gola, poslije za srpsku U19 4 puta, i evo sad za našu U21.
Ćemalović i Jakupović su povrijeđeni i oni sutra neće igrati.
evo našao sam, u zadnjoj protiv rijeke igrao do 75. min.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, arabijskisupi, AzRimiRzA, bavarian_bk, Biscione, Blackwargreymon, boki86, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, delko, eaglebvb09, enobarca, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, karajlo, komax, koraj, lakilone, Markinhio, MaroonBjelave, miki09, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Pact1921, Pitar6785, Proximic, PSV, resko1, SanaBosna, Shevko, Shogun, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, TofiTofita, ugursuz i 328 gostiju.