Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mislim da je suludo pisati o njegovim ( ne ) kvalitetama, dok ga ne vidimo na djelu u repki, ne mali broj slučajeva je pokazao da igre u klubu i u reprezentaciju ne moraju ništa da znače.
Opet, suludo je pisati i ovo, jer zapravo nema čiste papire, tako da, kada to sredi, i kada ga selektor pozove, i pokaže se, onda možemo pričati o ( ne ) kvalitetu.
Opet, suludo je pisati i ovo, jer zapravo nema čiste papire, tako da, kada to sredi, i kada ga selektor pozove, i pokaže se, onda možemo pričati o ( ne ) kvalitetu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Veceg kontrasa nisam odavno vidio, al' haj'.dijalog je napisao/la:jesi gledao njegov debi za stuttgart? nakon onog ni rođeni otac ga ne bi više stavio u početni sastav.bagrcavi je napisao/la:Bičakčić bi u ovom Štutgartu sigurno imao mjesta pored Tascija jer ostali stoperi su rupe, što se vidi iz priloženog.Zažaliće oni što su ga se riješili, i što im sad igraju Maze, gaze i ti folovi golovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i Hummels je nekad bio prosjecan igrac i clan B tima Bayern Munchena
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Mujdža je dobio poziv za mladu repku i dolazio je na okupljanja i nije mogo igrati jer nije imo papire, šta već.
Vjerovatno je kasnije čeko da se to sredi, odužilo se nije bilo pomaka, došo poziv Hrvatske i zaigrao za njih,al naš je opet to je bitno.Njegov prvi izbor je bila BIH
A Jakupović mislim da nije isti slučaj kao Hajrović, on je zaista želio da igra za BIH, stigao je i na okupljanje repke i sve je bilo uredu, no dan pred utakmicu stiže dopis iz Uefe da on nema pravo nastupa za BIH.Tad su on i Slišković davali interviju i objašnjavali šta je problem, potpisao je neki papir, kojim se obavezao da će igrati za Švicarsku i zajebo se
Tako nešto je bilo 
Vjerovatno je kasnije čeko da se to sredi, odužilo se nije bilo pomaka, došo poziv Hrvatske i zaigrao za njih,al naš je opet to je bitno.Njegov prvi izbor je bila BIH

A Jakupović mislim da nije isti slučaj kao Hajrović, on je zaista želio da igra za BIH, stigao je i na okupljanje repke i sve je bilo uredu, no dan pred utakmicu stiže dopis iz Uefe da on nema pravo nastupa za BIH.Tad su on i Slišković davali interviju i objašnjavali šta je problem, potpisao je neki papir, kojim se obavezao da će igrati za Švicarsku i zajebo se

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nije bilo tako, bilo je ovako :legenda reala je napisao/la:Mujdža je dobio poziv za mladu repku i dolazio je na okupljanja i nije mogo igrati jer nije imo papire, šta već.
Vjerovatno je kasnije čeko da se to sredi, odužilo se nije bilo pomaka, došo poziv Hrvatske i zaigrao za njih,al naš je opet to je bitno.Njegov prvi izbor je bila BIH![]()
A Jakupović mislim da nije isti slučaj kao Hajrović, on je zaista želio da igra za BIH, stigao je i na okupljanje repke i sve je bilo uredu, no dan pred utakmicu stiže dopis iz Uefe da on nema pravo nastupa za BIH.Tad su on i Slišković davali interviju i objašnjavali šta je problem, potpisao je neki papir, kojim se obavezao da će igrati za Švicarsku i zajebo seTako nešto je bilo
prvo je branio za nasu u-21, pa je promijenio fudbalsko drzavljanstvo i branio za svicarsku u-21, i poslije toga vise naravno nije mogao mijenjati drzavljanstvo da bi opet brano za bih a-reprezentaciju
Vidim ovdje neargumentovane komentare na racun bicakcica kako nije dobar ovo, ono, da je dobar ne bi otisao u drugu ligu itd..... Raspitajte se samo u koju je ligu otisao Salihovic iz Herthe samo da bi igrao a ne sjedio na klupi - danas se vidi da je to bio pun pogodak. Stoga kriticari oladite malo, premaldi ste da bi kritikovali!
Svaki igrac koji igra u Njemackoj ligi standardno bilo prvoj ili drugoj ima mjesta u nasoj reprezentaciji jer je njemacka liga trenutno jedna od najboljih ako ne i najbolja po fizickoj snazi i tehnici igranja fudbala..Kolasinac dok uzme nase drzavljanstvo proci ce vjecnost,Hajrovic je mogao rijesit sve do marta jer mijenja samo sportsko al dobro necemo vise o tome..Nek BIcakcic i HAdzic dođu sigurno cemo imati koristi od njih,nadam se transferu Stevanovica u januaru u BL..
- Principatus
- Kontakt:
Ma kome pricas, samo gubis vrijeme. Hoffenheim iz druge u prvu i odmah na spicu tabele, Kaiserslautern u stara dobra vremena odmah prvak Bundeslige. Ako nesto krasi Bundesligu, to je njena snaga sve do trece Bundeslige i uvjeti koje imaju mladi igraci u regionalnim ligama.rixadu je napisao/la:Vidim ovdje neargumentovane komentare na racun bicakcica kako nije dobar ovo, ono, da je dobar ne bi otisao u drugu ligu itd..... Raspitajte se samo u koju je ligu otisao Salihovic iz Herthe samo da bi igrao a ne sjedio na klupi - danas se vidi da je to bio pun pogodak. Stoga kriticari oladite malo, premaldi ste da bi kritikovali!
Aah vidi koje iznenadjenje, Kolasinac ce igrati za nas. Aaahh svasta, ja mislio da je momak porijeklom iz Crne Gore i neke Plave ili Crvene, a ne iz BiH kao sto tvrdim vec jednu malu vjecnost.Kolašinac je imao obaveza u Ligi prvaka sa Schalkeom i osmi dan nakon poziva pojasnio je stvar i rekao da želi da igra za BiH. Na njega računam u budućnosti".

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Covjece.gringobih je napisao/la: Ma druze sta ja imam pricati ili neko...
Znaju Hajrovici najbolje...![]()
http://www.****/sport/fudbal/cekali- ... u-docekali" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego sta rece Susic: Hajrovic je za nas izgubljen.
Nevjerujem da bi davali ovakve izjave za nasu stampu onako, a da nemaju momci interesa da igraju za nas. No gdje bi nam onda igrao Vrsajevic? Ipak on po Safetu svaki put odigra fenomenalno gadjajuci golubove na nebu i ljude na tribinama.
Ali sigurno je Avaz i ovo izmislio, kao ono sa Kolasincem, ah upss pa nije...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nemoj Vrsajevica ima je on dobru tekmu protiv Intera.Da nisi mozda gledao to?Principatus je napisao/la:Covjece.gringobih je napisao/la: Ma druze sta ja imam pricati ili neko...
http://www.****/sport/fudbal/cekali- ... u-docekali" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Nevjerujem da bi davali ovakve izjave za nasu stampu onako, a da nemaju momci interesa da igraju za nas. No gdje bi nam onda igrao Vrsajevic? Ipak on po Safetu svaki put odigra fenomenalno gadjajuci golubove na nebu i ljude na tribinama.

Meni nije jasnos ta taj lik trazi u reprezentaciji,eto ne trebamo racunati sada Hajrovica,ali Nadarevic i Galesic,a ima i drugih igraca su 100 puta bolji od njega.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vidjećete kad Avdija sutra zabije 2 gola. na zagrijavanju
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Vidjećete kad Avdija sutra zabije 2 gola. na zagrijavanju

Mogao bi on biti starter,ako Mujdza se ne oporavi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-zv ... -put/91770" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Covjece.gringobih je napisao/la: Ma druze sta ja imam pricati ili neko...
http://www.****/sport/fudbal/cekali- ... u-docekali" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Auu zakuhalo se na Hajrovicevom profilu,famelija ga brani
,a Bosanci ujedaju..Mislim da je najveći problem u ovoj priči što se on poigrao sa nama,sa grbom reprezentacije,igrao duplu igru jednom riječi levatio nas..Trebao je odma na početku reći igram az Švicarsku i OK nego reći toliko izjava kako voli Bosnu al niko ga ne zove,a on ne zna kako se vade papiri,pa i posle poziva za Švicarsku on opet govori kako prijateljska utakmica ništa ne znači i da opet želi igrati za BiH..To je Zapad ljudi su hladni proračunati i misle o interesu..
Taj Jusuf BEćirović što je napiso tekst za avaz,najviše ga brani na Fejsbuku,čak reče da je laž novinara da su ga zvali ovi naši

Taj Jusuf BEćirović što je napiso tekst za avaz,najviše ga brani na Fejsbuku,čak reče da je laž novinara da su ga zvali ovi naši

Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 14 nov 2012, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dajte njegov profile, da mu se i ja sjetim nečega 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Upsss!calcio je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dzeko-zv ... -put/91770" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Covjece.gringobih je napisao/la: Ma druze sta ja imam pricati ili neko...
Ta kaze sandzaklija ovaj makedonac,pardon svajcarac ta ima veze sto cu malo zaigrati za svajcarsku.
Fakat znaju,poserem im se na znanje a i inters...t.
Bitno je se srati na momke kakvi god da su koji igraju za BIH repku.
P.S kad se samo sjetim jednog sandze kad rece da mu amidja ima saru Novog Zelanda

Kao sto h-avaz rece mislim da je red da nas neko nazove iz FSBIH WTF

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto vise citam ovu "sagu" o Hajrovicima to mi sve vise izlazi na povrsinu mentalitet. Sin im duplom pricom namaknu sebi poziv u Svicarsku repku (pod parolom BH u srcu) a roditelji svjesni da im je nekad doci u SA i pogledati komsije u oci ista taktika.
Parola iskoristi guzvu i los glas BH saveza pa svali sve na njih. Sin u Svici , kuca u BH .. Sve super
Parola iskoristi guzvu i los glas BH saveza pa svali sve na njih. Sin u Svici , kuca u BH .. Sve super

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
zamalo im je to pošlo za rukom,kad već maske su pale bila je tu i utješna nagrada ako već ne može Izet nek makar Sead igra za Bosnukimbo je napisao/la: Parola iskoristi guzvu i los glas BH saveza pa svali sve na njih.

sead ce zaigrati za BIH jedino ako bude potpisao za Hull,pa da Jakupovic kaze tri pametne.zgembo89 je napisao/la:zamalo im je to pošlo za rukom,kad već maske su pale bila je tu i utješna nagrada ako već ne može Izet nek makar Sead igra za Bosnukimbo je napisao/la: Parola iskoristi guzvu i los glas BH saveza pa svali sve na njih.ja mislim da ovi iz dijaspore misle da mi još čitamo veselu svesku kao lektiru,a da oni koji su tamo ako su vidjeli zgradu sa 20 spratova da znaju na čemu Zemlja stoji..
inace u repci je pola dijasporaca i igraca koji su zivjeli u 20 katnicama ane samo da su vidjeli.Pa nisu imali bas nikakavih problema da zaigraju za BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cuj poslao mu Hicfeld poziv na text message, on odma prihvatio. A hoce da mu Susic dodje kod njegove kuce i da ga moli da igra za Bosnu. Mrs, imamo mi naseg Kolasinca

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic, soko i 41 gost.