Realnost jeste da je svoje sanse lose iskoristio ali da bruklin ima previse sutera bas i ne , blatche nije suter , evans nije suter wallace nije suter hump nije suter , hocu da kazem da su po tom pitanju uravnotezeni nemaju nekih koji pretjerano trose lopte tj nemaju nekog ko mora uzet 25 lopti mogu se raspodjelit XD... I mislim da to nije pravi razlog zasto mirza ne igra nego jednostavno mora bolje da odigra i da ima dosta veci postotak suta i to je to. A sem toga bruklin je bio ocajno raspolozen suterski protiv orlanda ove 2 ja sam gledao sut za 3 je bio fail teski i kontam jebote fulaju ovako sad ce pustit teletovica mozda zabije sta kad ono kurcicSlatinash_7 je napisao/la:Nazalost ovo je realnost.Prvo Humrpies kupi skokove kao lud,samo proslu utakmicu je imao 21 a prije neku noc negdje oko 13,cime je idealan par za Lopeza kojemu je to slaba strana igre,mada je i nju poboljsao..Evans je odbranbena masina,tj takvim se smatra u ovim Netsima sto za njih realno i jeste,visok postotak suta i par skokova,od njega dosta..On ima sve sto njima treba a sto Teletovic nema..Imaju previse "sutera" u ekipi,previse onih sto slabo igraju odbranu i ne skacu,a to je sve sto nas Mirza jeste..Surova realnost,pustite MLE ugovor sto ima,to sto Evans u NBA okvirima i nije neki igrac,sto Vucevic u raspalom Orlandu ima 40 % suta i nekih 16 lopti po utakmici..Mirza je svoje sanse skroz lose iskoristio,jedno vrijeme 18% suta,tesko je dobiti priliku nakon 5 takmivh utakmica..Samo je 2 od 10 odigrao na nivou...
Realnost!
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Znam sta je D-league i znam da ga nece tamo vjerovatno poslati, hvala svima na odgovorima
A procepit ce MIrza, nema mu druge 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Netsi ostali i bez Johnsona na par tekmi ..kao što znamo, već od ranije pauzira i Brooks, pa eto, možda je ovo dobra šansa za Teleta 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TheVerminator
- Kontakt:
Baš sad vidjeh. Moglo bi sad nešto da bude, s obzirom da nema baš dobrih šutera, koliko ja znam. (ne pratim nešto posebno NBA, pa ne znam imal' ko bolji u Brooklynu)JTS je napisao/la:Netsi ostali i bez Johnsona na par tekmi ..kao što znamo, već od ranije pauzira i Brooks, pa eto, možda je ovo dobra šansa za Teleta
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
grgr je napisao/la:Drzite se fudbala molim vas evans igra vec vise od 10 godina u nba i ima defanzivnu ulogu u timovima...elninho_resTO je napisao/la:Pa proslavlja 2.godinu u ligifilip13 je napisao/la: proslavljeni nba igrač reggie evans??![]()
ali nije proslavljeni nba igrač
Ma ne vjerujem ..mislim da bi Tele večeras mogao dobiti 10-15 minutaTheVerminator je napisao/la:Baš sad vidjeh. Moglo bi sad nešto da bude, s obzirom da nema baš dobrih šutera, koliko ja znam. (ne pratim nešto posebno NBA, pa ne znam imal' ko bolji u Brooklynu)JTS je napisao/la:Netsi ostali i bez Johnsona na par tekmi ..kao što znamo, već od ranije pauzira i Brooks, pa eto, možda je ovo dobra šansa za Teleta
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kad je tekma i ima li ko kakav link?
U 01:30 h ..
http://88.80.11.29/54751/watch-clevelan ... oklyn-nets
http://www.thefirstrow.eu/sport/basketball.html
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ZahvaljujemJTS je napisao/la:U 01:30 h ..
pripremio sam sebi , vec sam dodao pive dobro . Evo ga kobase su gotove kajmak bijeli luk malo visnjevace i ceka se telka **** SVIJET KOJI BOSNE NEMA
Ocekuj zgaravicu...grgr je napisao/la:pripremio sam sebi , vec sam dodao pive dobro . Evo ga kobase su gotove kajmak bijeli luk malo visnjevace i ceka se telka **** SVIJET KOJI BOSNE NEMA
Ma kakvi tooo brate ocekujem 10 poena telke i da mirne glave legnem spavat do jedno 12 pa taman do 15 30 se napit opet cekat mlade i alziranelkabvb je napisao/la:Ocekuj zgaravicu...grgr je napisao/la:pripremio sam sebi , vec sam dodao pive dobro . Evo ga kobase su gotove kajmak bijeli luk malo visnjevace i ceka se telka **** SVIJET KOJI BOSNE NEMA![]()
![]()
![]()
Irving je odlican al su pogodili i ovoga Waitersa odlican igrac
Valjda udje...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Al Mirze nazalost nema jbggrgr je napisao/la:pripremio sam sebi , vec sam dodao pive dobro . Evo ga kobase su gotove kajmak bijeli luk malo visnjevace i ceka se telka **** SVIJET KOJI BOSNE NEMA
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hahaha nema **** sta cemoLloriS je napisao/la:Al Mirze nazalost nema jbggrgr je napisao/la:pripremio sam sebi , vec sam dodao pive dobro . Evo ga kobase su gotove kajmak bijeli luk malo visnjevace i ceka se telka **** SVIJET KOJI BOSNE NEMA![]()
valjda ce uci
pa trojke ni jedne nemaju
Tesko ne moze, tek je treca ili cetvrta opcija na cetvorci, a na trojku ne vjerujem da bi ga ubacio, ipak su to specijalisti za odbranu sve, dok Mirza ne igra takokristian je napisao/la:valjda ce ucipa trojke ni jedne nemaju
Roger Federer the greatest of all time!
Ma kakva cetvrta opcija, humphris i evans su ispred njega, nema vise igraca na poziciji 4, sengelia je 3Edin TM87 je napisao/la:Tesko ne moze, tek je treca ili cetvrta opcija na cetvorci, a na trojku ne vjerujem da bi ga ubacio, ipak su to specijalisti za odbranu sve, dok Mirza ne igra takokristian je napisao/la:valjda ce ucipa trojke ni jedne nemaju
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakvu klupu mi imamo, koja ubija svaki momentum koji starteri naprave, Mirza da je bio pametan i za nas potpisao, sada bi bio sesti igrac minimalno, a mozda cak i starter sa Andyem, jer Andyu treba neko da sutem razvuce odbranu protivnickih ekipa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: filip13, hamzaTM87, hujdur007, Kajkutenjoyer, legendarnadruga, Lekqqq1921, StevieG8, Sveti i 79 gostiju.