Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

neretva
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la neretva » 19 okt 2009, 20:37

Gorazde11 je napisao/la:slika
MA CAR SI
LUDILOOO LUDILOOOOO SVE JEE POLUDILOOOOOO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 okt 2009, 20:38

Principatus je napisao/la:Gledam ovo izvlacenje pa mi se cini kad su nas i Portugal izvukli, kao da se Ciro malo stisao, da se ne osmjesi.
Ma bolan to mu je taktika. Ima on mozga za te stvari ! :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 okt 2009, 20:38

Wolverine je napisao/la:Pickonja kosta vise nego cijela nasa reprezentacija zajedno :shock: :shock: :shock:
ma dzaba mu...kosta on ko qrac...pojma on nema....maneken jedan...vidjet ce svi kako se igra fudbal..i jos nesto i portugalci ce se uvjerit u glasovne sposobnosti navijaca bih..bit ce im dovoljno samo kad krene ono jedna si jedina moja domovina....i odma ce skontat ko je gazda...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 okt 2009, 20:39

svi spominju šminkera kao najboljega igrača portugala, po meni je trenutno nani najopasniji portugalski igrač. ne bi mančesterov lisac lako pustio manekena u real da ne zna da ga ovaj vec moze dostojno zamijeniti ako cak ne može biti i bolji u ovome trenutku

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 19 okt 2009, 20:41

prva utakmica u portugalu 2 1 za portugal :!: u uzvratu 2 1 za bosnu :!: i prolazimo na penale :!: pola drzave umire od srčanog udara :!: :mrgreen: ja se probudim a mi ih klepili u obadvije tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 okt 2009, 20:41

harishp je napisao/la:Nego stavljam glavu na panj :lol: da ce u slucaju noge Portugalcima biti noga i selektoru Portugalske repke.
Sto bi znacilo i treci selektor vanka zbog Cirkana i BiH.
To bi vec bio zlocin :mrgreen:
To i nije bas tesko pogoditi :mrgreen: hehe, ne bi la(H)ko haris glavu na panj stavlj'o.
Jbg, nas veliki plus u ovom' susretu bi nam mogao biti bas Cirkan. Uzdam se u njegove moci :D
Vom Jäger zum Gejagten

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 okt 2009, 20:42

harinjo je napisao/la:prva utakmica u portugalu 2 1 za portugal :!: u uzvratu 2 1 za bosnu :!: i prolazimo na penale :!: pola drzave umire od srčanog udara :!: :mrgreen: ja se probudim a mi ih klepili u obadvije tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
samo ne penali.....prognoza:
portugal-bih 2:1
bih-portugal 1:0
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 okt 2009, 20:45

harinjo je napisao/la:prva utakmica u portugalu 2 1 za portugal :!: u uzvratu 2 1 za bosnu :!: i prolazimo na penale :!: pola drzave umire od srčanog udara :!: :mrgreen: ja se probudim a mi ih klepili u obadvije tekme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mene prenosi i kad pomislim na to,,, jedva sam moskvu prezivila,,, :| :|
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 okt 2009, 20:48

lejla je napisao/la:
mene prenosi i kad pomislim na to,,, jedva sam moskvu prezivila,,, :| :|
:P :P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2009, 20:48

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nego stavljam glavu na panj :lol: da ce u slucaju noge Portugalcima biti noga i selektoru Portugalske repke.
Sto bi znacilo i treci selektor vanka zbog Cirkana i BiH.
To bi vec bio zlocin :mrgreen:
To i nije bas tesko pogoditi :mrgreen: hehe, ne bi la(H)ko haris glavu na panj stavlj'o.
Jbg, nas veliki plus u ovom' susretu bi nam mogao biti bas Cirkan. Uzdam se u njegove moci :D
'Si cuo da Portugalci kazu da imamo razoran napad ali utakmica protiv Spanije je pokazala losu Bosansku odbranu.
I odmah mi na um pade Rjeka i Iran.
ima vremena skontace :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 okt 2009, 20:50

Wolverine je napisao/la:Pickonja kosta vise nego cijela nasa reprezentacija zajedno :shock: :shock: :shock:
Ma ko mu.....vodi ljubav za zenskim roditeljem :evil: :twisted: :twisted: ...tog halkara (sinjska halka,samo ga u sridu prima i to u smeđe,homic zalizani) treba da Jahić odmah smiriti sa par startova.
Imam neki predosjecaj da ce Miske napraviti Pepe-a budalom na terenu...svakako je onaj malj pogodan za tako nešto.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Cuprija
Kontakt:

Post Postao/la Cuprija » 19 okt 2009, 20:51

http://www.spitsnieuws.nl/archives/spor ... quali.html

holandani protiv portugala,, nemogu da ih smisle..
pogotovo kad citas njihove reakcije,,,, uglavnom vecina bosnu hoce da vidi u zemlji lavova i tigrova..

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 okt 2009, 20:54

slika

Kako ono ide: "Plači mala plači... :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2009, 20:54

drop je napisao/la:
Ma ko mu.....vodi ljubav za zenskim roditeljem :evil: :twisted: :twisted: ...tog halkara (sinjska halka,samo ga u sridu prima i to u smeđe,homic zalizani) treba da Jahić odmah smiriti sa par startova.
Imam neki predosjecaj da ce Miske napraviti Pepe-a budalom na terenu...svakako je onaj malj pogodan za tako nešto.
Da hoce ,,posandrcat,,ko proslu godinu u Realu kad je dobio zabranu od deset meceva haman.Mislim na Pepea znaci penal,crveni i jos nekih hepekcica ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 okt 2009, 20:56

Jel Ronaldo igra još za Portugal, zar nije prešo u Real? :)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 okt 2009, 21:00

portugal - bosna i hercegovina 2:1....strijelci: deco 37 minuta i simao 60 minuta - džeko 79 minuta

bosna i hercegovina - portugal 2:0....strijelci: salihović 10 minuta i ibišević 88 minuta
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 19 okt 2009, 21:02

Razbiti prepotentne p..kice i skinuti skalp trećem selektoru u ovim kvalifikacijama

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 19 okt 2009, 21:04

kao i vecini vas na forumu i meni je portugal bio druga opcija. u zadnje vrijeme su jako neuvjerljivi,dokaz za to je paćenje u grupi pogotovo protiv albanije. na kraju ih danci spasise. ovo nije ona reprezentacija od prije 2-3 godine kad su stvarno bili jaki. vjerovatno,kao i kod hrvatske da atmosfera u svlacionici nije dobra. imaju oni tehnicara ko spanci ali oni nekako vise vole cariniti loptu i driblati 1 na 1 i ne igraju bas kolektivno.

ipak,imaju renome i istina je da ce suci favorizirati njih i da ce ona p..ka plakati a dobro brate pucaju slobodne moramo se i toga cuvati.

njihova odbrana brate ne ulijeva previse sigurnosti imaju karvalja i pepea ali nekako volim izglede naseg napada protiv njihove odbrane. plus portugalski golmani su oduvijek bili glupi a i pepe nije bas najpametniji fudbaler mozda se iznervira opali nekoga i zaradi crveni.

portugalci se veoma nadmeno odnose prema reprezentacijama koje ne smatraju u svom rangu. sjetite se samo kako ih je grcka dva puta dobila na ep u portugalu 2004,prosle godine su jedva dobili estonce kuci,ove sa albanijom remizirali kuci i jedva 2-1 u tirani. moglo bi im se to obiti o glavu. i jos nesto,selektor ne trenira ni jedan tim,vec je pomocnik. ne bi rekao da ima preveliki autoritet. iako je portugal favorit mislim da su nase sanse za prolaz puno vece nego da smo dobili francusku ili rusiju.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 okt 2009, 21:04

portugal je portugal... cisto sumnjam u prolaz bih.... treba svaku i najmanju polupriliku iskoristit za prolaz...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 okt 2009, 21:06

mozemo mi njih proci to je sigurno.samo se ne prepadat njihovih "zvijezda" i past ce oni.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.