LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Dobro prvo poluvrijeme, u odbrani dosta dobro izgledamo. Vidjet cemo kako ce ici u drugom dijelu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Previse izgubljenih lopti
Kobe igra extra , a neznam sta se ku*ci Artest ali fakat
, Duncan i njegova skolska kosarka 
Kobe igra extra , a neznam sta se ku*ci Artest ali fakat
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako gubimo sve 50-50 lopte , kao i nestitom loptu 
- majestic24
- Kontakt:
jbg...poraz
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sami sebe pobjedili , ali nam fali bekova , nemoze Kobe sve drzati sam
, mislim inekako Artest moze defazivno dlumiti beka , ali ofazivno je rupa 
Gasol i trice
n.c
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nebi da ga ureknem , ali Kobe izgleda bolje nego zadnje dvije sezone , fakat kako 
Kobe Bryant je napisao/la:Nebi da ga ureknem , ali Kobe izgleda bolje nego zadnje dvije sezone , fakat kako
Igra bez povreda,em je pravi profesionalac.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Sami sebe pobjedili , ali nam fali bekova , nemoze Kobe sve drzati sam, mislim inekako Artest moze defazivno dlumiti beka , ali ofazivno je rupa
Kako mislis fali vam bekova? tu su meeks, duhon, morris... jedino ako nisi mislio da vam fali all star bekova... to bi zaista kompletiralo roster.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sve su glasnije spekulacije da cemo se rijesiti Ebanksa kako bi otvorili mjesto u rosteru za Pietrusa. Jos provjerenija info od ove je da su Duhon i Blake odavno na trading blocku, medjutim niko ih ne zeli...
Ja jedva cekam da vidim D'Antonija i Nasha ponovo zajedno, kakva ce to samo kosarka da bude...
Ja jedva cekam da vidim D'Antonija i Nasha ponovo zajedno, kakva ce to samo kosarka da bude...
SI AMO CONte!!!
Ma sinoc zadnjih 5 minuta Brayant lupa loptom od parket 15 sekundi prije nego sto krene u realizaciju dok ostali nijemo gledaju
sreca po LAkerse da je bio toliko efikasan jer bi utakmica zavrsila ranije
to se najbolje vidjelo u zadnjem posjedu gdje Pop je izolirao Brayanta a ostali nisu znali sta da rade i Gasol je uzeo sut kakav je uzeo..
sreca po LAkerse da je bio toliko efikasan jer bi utakmica zavrsila ranije
to se najbolje vidjelo u zadnjem posjedu gdje Pop je izolirao Brayanta a ostali nisu znali sta da rade i Gasol je uzeo sut kakav je uzeo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Tijesno, ovo se trebalo pobijediti, ali biće bolje. Vidi se napredak u igri, Kobe igra stvarno dobro, koliko čovjek sebe motiviše iznova to je stvarno nenormalno.
Valjalo bi ovo za Pietrusa
Valjalo bi ovo za Pietrusa
Steta za poraz, no sta je tu je idemo dalje. Nadam se da cemo u budcnosti biti u stanju pobjediti ove velike ekipe, jer me malo ta cinjenica zabrinjava da nismo u stanju pobjediti jednu takvu utakmicu, no tek smo odigrali dvije takve.
Ova je utakmica pokazala koliko je Nash nedostajao u rosteru, i opet je Bryant morao igrati i SG i PG poziciju.
Ova je utakmica pokazala koliko je Nash nedostajao u rosteru, i opet je Bryant morao igrati i SG i PG poziciju.
Nije potreban All-Star bek vec igrac kao sto je Pietrus, koji ce biti u stanju odigrati kvalitetno one minute za koje mu se ukaze prilika, jer fakticki mi nemamo zamjenu za MWP-a, nakon gluposti Ebnaksa zbog koje bi ga ja odmah otpustio.BernardBarnjak je napisao/la:
Kako mislis fali vam bekova? tu su meeks, duhon, morris... jedino ako nisi mislio da vam fali all star bekova... to bi zaista kompletiralo roster.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Lakersi imaju fenomenalan roster. Trazite dlaku u jajetu.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Prva petorka Lakersa ima 32,5 godine u prosjeku a nemaju dostojne zamjene
koliko god oni bili puta all starovi , MVP-ovi i buduci HOF
sem Howarda svi su past prime tj. najboljih godina
tako da koliko god sminkersi roster(prva petorka bila) ima tu nedostataka i problema itekako.
a promjene trenera , impletiranje svako malo novog nacina igre - ne pomaze
koliko god oni bili puta all starovi , MVP-ovi i buduci HOF
sem Howarda svi su past prime tj. najboljih godina
tako da koliko god sminkersi roster(prva petorka bila) ima tu nedostataka i problema itekako.
a promjene trenera , impletiranje svako malo novog nacina igre - ne pomaze
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Niko nece skinuti gace pred Lakersima samo zbog imena... treba skakati, trcati, zabijati, boriti se za pobjedu... Mada mislim da ce Lakersi svoj mentalitet pokazati tek u play offu. Ovo je jos uvijek zagrijavanje.
Tvoj post nema nikakve veze sa mojim jelde
a da , Lakersi ce u playoffu uz OCK i Spurse biti favoriti zapada...
mada bi se mogli i Clipersi tu dodati vjerovatno
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Tvoj post nema nikakve veze sa mojim jelde
Nema. Ako udjete u Po...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc pobjede su vas kostale izgubljene lopte: Vi 17, Spursi samo 8.
Postovanje treba zaraditi.
- majestic24
- Kontakt:
Pobjede nam je odnio yebeni skok. Zadnjih 5 minuta SAS su u napadu imali najmanje 5 ofanzivnih skokova nakon kojih su zabijali poene. To jos vise boli kad shvatite da su u petoorci tada bili gasol-howard i jamisonkad_kako je napisao/la:Sinoc pobjede su vas kostale izgubljene lopte: Vi 17, Spursi samo 8.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.