KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Partizan
nemojte lupetati, svi ameri su sinoć super odigrali plus savović.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://postimage.org/image/v49up34kf/" onclick="window.open(this.href);return false;GT1970 je napisao/la: а ево " " " %
MarijaKilibarda Od srca verujem u mladi tim kk Partizan. Potrebno je vreme da se nova ekipa uigra.
Gordić novo pojačanje KK Partizan. 
A Vesely pokazuje kakva je ljudina i grobarčina....

A Vesely pokazuje kakva je ljudina i grobarčina....

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Otprilike sve ste rekli kada je u pitanju poraz od KKCZBD tako da ne bih previše davio mojim viđenjem,koje ruku na srce ne menja ništa.. Umor,motivisanost, mladost,neiskustvno to su otprilike ključni razlozi uz naravno neosporan kvalitet protivnika sa druge strane... Bez obzira na poraz ,smatram da smo najkvalitetnija ekipa u ABA ligi i da uzimamo trofej....
p.s. Sinoć gledam Tegijeviju emisiju, sva ona priča oko obezbeđenja i Čovićevih mafi poteza još uvek izgleda nije dobila zvaničnu potvrdu,ako je stvarno Čović nasilno i bez karata uveo Delije,to je apsurd i bezobrazluk,tim pre što niku nije mogao ući u Železniku u finalu...
p.s. Sinoć gledam Tegijeviju emisiju, sva ona priča oko obezbeđenja i Čovićevih mafi poteza još uvek izgleda nije dobila zvaničnu potvrdu,ako je stvarno Čović nasilno i bez karata uveo Delije,to je apsurd i bezobrazluk,tim pre što niku nije mogao ući u Železniku u finalu...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
underPFC je napisao/la:Otprilike sve ste rekli kada je u pitanju poraz od KKCZBD tako da ne bih previše davio mojim viđenjem,koje ruku na srce ne menja ništa.. Umor,motivisanost, mladost,neiskustvno to su otprilike ključni razlozi uz naravno neosporan kvalitet protivnika sa druge strane... Bez obzira na poraz ,smatram da smo najkvalitetnija ekipa u ABA ligi i da uzimamo trofej....
Ajde molim te ,ali bez "da se nade bilo koji navijac PFC uvrijeden" ,objasni mi zasto smatras da ste najkvalitetnija ekipa aba lige?zar je vas poraz protiv Bamberga,ritasa, bolji ucinak ,nego pobjeda Cedevite nad cahom?
Sa jedne strane kazes gubite zbog mladosti ,sa druge smatras da ste najbolji
Mladi jeste,ali ja smatram da igrate iznad svojih mogucnosti
Da, nasilno. Čović je sam probio kordon obebjeđenja i uveo ljude.underPFC je napisao/la: p.s. Sinoć gledam Tegijeviju emisiju, sva ona priča oko obezbeđenja i Čovićevih mafi poteza još uvek izgleda nije dobila zvaničnu potvrdu,ako je stvarno Čović nasilno i bez karata uveo Delije,to je apsurd i bezobrazluk,tim pre što niku nije mogao ući u Železniku u finalu...
Kako možeš porediti utakmicu koja se igra u Železniku i koja se igra u Pioniru? Je l' budu na svakom derbiju na kom je Zvezda domaćin? Budu. Jesu bili i u Železniku? Jesu. U čemu je problem?
Zašto smo najkvalitetnija ekipa???lumani je napisao/la:underPFC je napisao/la:Otprilike sve ste rekli kada je u pitanju poraz od KKCZBD tako da ne bih previše davio mojim viđenjem,koje ruku na srce ne menja ništa.. Umor,motivisanost, mladost,neiskustvno to su otprilike ključni razlozi uz naravno neosporan kvalitet protivnika sa druge strane... Bez obzira na poraz ,smatram da smo najkvalitetnija ekipa u ABA ligi i da uzimamo trofej....
Ajde molim te ,ali bez "da se nade bilo koji navijac PFC uvrijeden" ,objasni mi zasto smatras da ste najkvalitetnija ekipa aba lige?zar je vas poraz protiv Bamberga,ritasa, bolji ucinak ,nego pobjeda Cedevite nad cahom?
Sa jedne strane kazes gubite zbog mladosti ,sa druge smatras da ste najbolji![]()
Na klupi imamo najboljeg trenera - Duleta Vujoševića. Dokazanom stručnjaka kada je regionalna košarka u pitanju. Uz Duleta imamo sasvim sigurno najbolje moguće trenere,tu pre svega mislim na gosn. Gašića. Imamo najpotencijalniju ekipu. Imamo do sada uz Igokeu najbolji skor u ligi. Uskoro ćemo imati i zamenu na mestu pleja Vestermanu... Imamo dosta toga što drugi nemaju,između ostalog ljude svesne kako se dolazi do trofeja.....
Rekao si negde na ovoj temi da si navijač Bosne,ok, ali ne mogu verovati da mi želiš pričati priču kako je ovaj i ovakav tim Cedevite bolji od ovog tima Partizana?! Imaju možda trenutno veća imena u svetu košarke - to da, ali nemaju i neverujem da će imati svežinu i pre svega duh da osvoje titulu.... Štaviše verujem da ih u obe tekme ligaškog dela dobijamo.... Zaboravljaš (što opet ne sme da bude pravdanje) da je Partizanova grupa verovatno najteža u Evroligi,zaboravljaš da na poslednje dve utakmice u Evroligi Partizan nije mogao da računa na Bogdanovića,bitnu kariku u Duletovoj zamisli ove mlade ekipe....
Nigde nisam rekao da smo najbolji u Evroligi.....
Kažem da smo najbolji u regiji i to već dugi niz godina,naravno prošle godine je bord lige uveo Makabi kako bi se ta dominacija barem na momenat zaustavila..... ove godine će opet dobiti aperkat od Partizana,samo da povrede zaobiđu mladi tim....
To što ti smatraš nije toliko bitno,naročito ne zato što nisi košarkaški trener,kao ni ja.....
Ja nisam bio u Pioniru,niti sam mogao videti tu situaciju!braoolyo je napisao/la:Da, nasilno. Čović je sam probio kordon obebjeđenja i uveo ljude.underPFC je napisao/la: p.s. Sinoć gledam Tegijeviju emisiju, sva ona priča oko obezbeđenja i Čovićevih mafi poteza još uvek izgleda nije dobila zvaničnu potvrdu,ako je stvarno Čović nasilno i bez karata uveo Delije,to je apsurd i bezobrazluk,tim pre što niku nije mogao ući u Železniku u finalu...
Kako možeš porediti utakmicu koja se igra u Železniku i koja se igra u Pioniru? Je l' budu na svakom derbiju na kom je Zvezda domaćin? Budu. Jesu bili i u Železniku? Jesu. U čemu je problem?
ALi ti se dičiš nasiljem čoveka koji ima mrlja u životu više nego ja obroka po imenu doručak'????
Želiš mi reći kako je Čović toliko veliki da sme da radi mimo propisa, mimo angažovanog obezbeđenja jednog sportskog kolektiva????
A verujem da ima navijača Zvezde koji smatraju ono što svakom normalnom pada na pamet, a to je da svaka vrsta nasilja od strane nazovi predsednika jednog kluba je za osudu - jer iz tog nasilja može proisteći milion drugih nepogodnosti!
Ne budu! U Železniku nije bilo grobara! Možda simpatizera,navijača ne! Želiš mi reći kako u hali od 3000 se ne može napraviti 100 mesta?! Daj molim te....
Problem sam ti već objasnio,ako se kaže toliko i toliko,jasno je taj broj će ući s unapred dobijenim kartama,dakle taj broj niko ne spori on je otkud znam do max 200.... Uvesti još 200 bez karte,pri tom sa sve prijateljima iz Žandarmerije..... strašno,ali to je valjda zemlja Srbija....
Ko se diči, o čemu pričaš ti? Kakvo nasilje, ko je žrtva tog nasilja? Ko je nastradao, ko je povrijeđen?
Ne znam šta smatraš simpatizerima a šta navijačima. Za mene su svi navijači. Isto kao što u Železniku nisu bili Grobari kao grupa sada u Pioniru nisu bile Delije.
Ne znam šta smatraš simpatizerima a šta navijačima. Za mene su svi navijači. Isto kao što u Železniku nisu bili Grobari kao grupa sada u Pioniru nisu bile Delije.
-
vladedivac
- Kontakt:
Sad je i zvanicno, Gordic je potpisao.
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1160" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1160" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se ovde lupaju neke gluposti to je strasno.
Ako niste bili na utakmici nemojte ni da pisete gluposti.
Partizan je svaki dinar od ulaznice dobio i pre nego je pomislio da pusti navijace na utakmicu,zato jos jednom vam kazem nemojte da pisete gluposti.
Vratite se basketu ako hocete u suprotnom potrazite drugi forum gde ce te razglabati o navijacima.
Ako niste bili na utakmici nemojte ni da pisete gluposti.
Vratite se basketu ako hocete u suprotnom potrazite drugi forum gde ce te razglabati o navijacima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nemanja dobrodošao. Nadam se da ćeš pokazati puno više nego Tori,doduše neće ti za to trebati puno naporavladedivac je napisao/la:Sad je i zvanicno, Gordic je potpisao.
Nije ni Gordić idealno rješenje,al sigurno je bolje ili možda jeftinije nego Tori...... Da sam na Todorićevom mjestu vratio bi Rašketa,te uz Novicu bi to itekako donijelo ekipi na iskustvu....
' & $ " $ у ' ' " " ?,' $ се " & & - "," - " & 20% "....
А ова ? $ " о " "

А ова ? $ " о " "

Realno, Partizan nije mogao bolje proci u Euroligi ove godine, Besiktas, Rytas i Bamberg, sve ekipe zrele da se uzmu kuci, neke i na strani.underPFC je napisao/la: Zaboravljaš (što opet ne sme da bude pravdanje) da je Partizanova grupa verovatno najteža u Evroligi
A da je jaca od Cedevitine grupe, to nije sigurno.
Armani
Zalgiris
Oly
Efes
Caja
Ubjedljivo najjaca grupa.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Posto se pominje utakmica i dalje tj. iznenadni upad navijaca Zvezde,evo pokusacu da objasnim po redosledu kako se desavalo sve od samoga pocetka.
Usao sam u halu nekih 20 min pre pocetka i videh sto se tice Zvezdinih navijaca standardno deo partera i 50ak ljudi na tribini okruzenih redarima(standardna brojka bilo da je jedan klub ili drugi kada je gost,te karte se dobiju od kluba i dele se prijateljima,rodbini itd).
Medjutim pred sam pocetak utakmice,prilazi komandir i govori redarima da se sklone.U prvi mah mi nije bilo jasno zasto,medjutim odgovor je brzo usledio.Ulece 200 navijaca Zvezde medju kojima je bilo podosta onih vidjenijih sa Severa(prica o bojkotu ABA lige ocigledno ne pije vise vodu).Ok nikakav problem,dodatni motiv da se masa napali i da krene derbi.
Sve ovo ne bi bilo nista lose,da se nama tako nesto dozvoljava.Pred poslednji derbi prosle sezone(regularni deo sezone),par ortaka i ja i jos 30ak ljudi nismo pusteni pod izgovorom da je utakmica slobodna samo za one sa sezonskim,a sto se tice nas usli su prijatelji kluba.
I ovaj derbi je bio slobodan samo za navijace sa sezonskim i za 100 ljudi sa Zvezdine strane koji su imali ulaznice jer tako se uvek deli.
Posle utakmice u kaficu sam saznao iz prve ruke da je Covic urgirao kod nekog komandira da se puste i ovih 200,sto je skandal nad skandalima.Jer ti je to dokaz u kakvoj drzavi zivis,gde ti sve ide preko stele,gde ti nekim svojim fanovima ne dozvoljavas da udju(jer nisu vlasnici sezonskih ulaznica) zbog visokog rizika,a onda ti dodje Coki koji natera komandira da krsi zakon i da na svoju odgovornost pusta likove koji su poznati po bacanju kondoma punih pisacke,baklji itd.
Da niju tuzno bilo bi smesno.
Nema veze,ponavljam ne smeta mi njihovo prisustvo,ali gospodo videcemo da li cete biti gospoda i u revansu i da li cete pustiti nas da udjemo.
Banana republic.
Usao sam u halu nekih 20 min pre pocetka i videh sto se tice Zvezdinih navijaca standardno deo partera i 50ak ljudi na tribini okruzenih redarima(standardna brojka bilo da je jedan klub ili drugi kada je gost,te karte se dobiju od kluba i dele se prijateljima,rodbini itd).
Medjutim pred sam pocetak utakmice,prilazi komandir i govori redarima da se sklone.U prvi mah mi nije bilo jasno zasto,medjutim odgovor je brzo usledio.Ulece 200 navijaca Zvezde medju kojima je bilo podosta onih vidjenijih sa Severa(prica o bojkotu ABA lige ocigledno ne pije vise vodu).Ok nikakav problem,dodatni motiv da se masa napali i da krene derbi.
Sve ovo ne bi bilo nista lose,da se nama tako nesto dozvoljava.Pred poslednji derbi prosle sezone(regularni deo sezone),par ortaka i ja i jos 30ak ljudi nismo pusteni pod izgovorom da je utakmica slobodna samo za one sa sezonskim,a sto se tice nas usli su prijatelji kluba.
I ovaj derbi je bio slobodan samo za navijace sa sezonskim i za 100 ljudi sa Zvezdine strane koji su imali ulaznice jer tako se uvek deli.
Posle utakmice u kaficu sam saznao iz prve ruke da je Covic urgirao kod nekog komandira da se puste i ovih 200,sto je skandal nad skandalima.Jer ti je to dokaz u kakvoj drzavi zivis,gde ti sve ide preko stele,gde ti nekim svojim fanovima ne dozvoljavas da udju(jer nisu vlasnici sezonskih ulaznica) zbog visokog rizika,a onda ti dodje Coki koji natera komandira da krsi zakon i da na svoju odgovornost pusta likove koji su poznati po bacanju kondoma punih pisacke,baklji itd.
Nema veze,ponavljam ne smeta mi njihovo prisustvo,ali gospodo videcemo da li cete biti gospoda i u revansu i da li cete pustiti nas da udjemo.
Banana republic.
underPFC je napisao/la:Zašto smo najkvalitetnija ekipa???lumani je napisao/la:underPFC je napisao/la:Otprilike sve ste rekli kada je u pitanju poraz od KKCZBD tako da ne bih previše davio mojim viđenjem,koje ruku na srce ne menja ništa.. Umor,motivisanost, mladost,neiskustvno to su otprilike ključni razlozi uz naravno neosporan kvalitet protivnika sa druge strane... Bez obzira na poraz ,smatram da smo najkvalitetnija ekipa u ABA ligi i da uzimamo trofej....
Sa jedne strane kazes gubite zbog mladosti ,sa druge smatras da ste najbolji![]()
Na klupi imamo najboljeg trenera - Duleta Vujoševića. Dokazanom stručnjaka kada je regionalna košarka u pitanju. Uz Duleta imamo sasvim sigurno najbolje moguće trenere,tu pre svega mislim na gosn. Gašića. Imamo najpotencijalniju ekipu. Imamo do sada uz Igokeu najbolji skor u ligi. Uskoro ćemo imati i zamenu na mestu pleja Vestermanu... Imamo dosta toga što drugi nemaju,između ostalog ljude svesne kako se dolazi do trofeja.....
Rekao si negde na ovoj temi da si navijač Bosne,ok, ali ne mogu verovati da mi želiš pričati priču kako je ovaj i ovakav tim Cedevite bolji od ovog tima Partizana?! Imaju možda trenutno veća imena u svetu košarke - to da, ali nemaju i neverujem da će imati svežinu i pre svega duh da osvoje titulu.... Štaviše verujem da ih u obe tekme ligaškog dela dobijamo.... Zaboravljaš (što opet ne sme da bude pravdanje) da je Partizanova grupa verovatno najteža u Evroligi,zaboravljaš da na poslednje dve utakmice u Evroligi Partizan nije mogao da računa na Bogdanovića,bitnu kariku u Duletovoj zamisli ove mlade ekipe....
Nigde nisam rekao da smo najbolji u Evroligi.....
Kažem da smo najbolji u regiji i to već dugi niz godina,naravno prošle godine je bord lige uveo Makabi kako bi se ta dominacija barem na momenat zaustavila..... ove godine će opet dobiti aperkat od Partizana,samo da povrede zaobiđu mladi tim....
To što ti smatraš nije toliko bitno,naročito ne zato što nisi košarkaški trener,kao ni ja.....
Kako ono Makedonci kazu ,ce da vidimo
Dobro hajde da kazemo, imate dobrog trenera,ali cesto zbog njega i gubite tekme.
Kao sto rekoh mladi jeste,ali dali ima toliko talenta za titulu vidjet cemo.
Na kraju krajeva,ja bih volio da uzmete ligu, ali bice tesko.
Ko zna sta bude sa Cibosima ,ako promjene trenera.
Sale hvala ti na ovom izvještaju... Dakle u zemlji Srbiji sve je moguće,neki se i diče jer im je bajni čova krimos obezbjedio da gledaju derbi....sasagmp je napisao/la:Posto se pominje utakmica i dalje tj. iznenadni upad navijaca Zvezde,evo pokusacu da objasnim po redosledu kako se desavalo sve od samoga pocetka.
Banana republic.
Sve to stoji,ali onda objasni jednu stvar svim svojim drugovima koji nisu bili na utakmici a ovde pametuju po forumu,Zasto je vasa uprava prodala karte nasim navijacima i pre ulaska na tribinu ? Dakle prodali su nam karte za taj sektor,iako znaju da tamo idu Zvezdini navijaci,dakle ne mogu se vaditi na izgovor da su mislili da su to Partizanovi navijaci,a opet kada ih je vecina da ne kazem svi kupili te karte rekli da se ne moze uci na tribinu.Covic kada je to saznao je trazio ili da se vrati kes ili da svi udjemo,a Partizanovoj upravi izgleda vise stalo do kesa pa pustili navijace iako to sa sobom donosi veliku dozu rizika,jer ako nisi video par majmuna se odma' zaletelo kroz redare prema nama. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Moracu ti reci da lazes,jer sam video Danilovicevu reakciju kakva je bila zbog toga.
Karte NISU mogle biti prodane jer ih nema u prodaji za tu utakmicu.Drug Delija je usao na foru cekanja ispred Pionira i ubacivanja nakon nekog dogovora,a NIJE imao kartu.
Ispade da je upravi Partizana stalo do 500e....Los pokusaj,nije Partizan KK Beovuk pa da jajari za toliko.
Ponavljam nije problem u pustanju,nego u razlicitim arsinima i u krsenju zakona.
Zasto bi uostalom uprava Partizana pustila ovih 200 sto je uslo pre,a vas 200 ostalih ne bi?Gde je tu logika?
Ostali su usli bez problema jer su imali karte.
Video sam lika na kraju koji se zaleteo sve vreme je stajao do mene,na poluvremenu mu je napisana kazna zbog bacanja baklje(ugasene) u teren.Ne mogu vam opisati koja je ono doza alkohola u coveku
.
Nijednu pesmu ne otpeva kako treba i pored kazne,ode lik do loze sede i kao iznenada se zatrca na navijace Zvezde.Sta li je njemu u glavi Boga pitaj.
PS. Dobrodoslica Gordicu.
Karte NISU mogle biti prodane jer ih nema u prodaji za tu utakmicu.Drug Delija je usao na foru cekanja ispred Pionira i ubacivanja nakon nekog dogovora,a NIJE imao kartu.
Ispade da je upravi Partizana stalo do 500e....Los pokusaj,nije Partizan KK Beovuk pa da jajari za toliko.
Ponavljam nije problem u pustanju,nego u razlicitim arsinima i u krsenju zakona.
Zasto bi uostalom uprava Partizana pustila ovih 200 sto je uslo pre,a vas 200 ostalih ne bi?Gde je tu logika?
Ostali su usli bez problema jer su imali karte.
Video sam lika na kraju koji se zaleteo sve vreme je stajao do mene,na poluvremenu mu je napisana kazna zbog bacanja baklje(ugasene) u teren.Ne mogu vam opisati koja je ono doza alkohola u coveku
Nijednu pesmu ne otpeva kako treba i pored kazne,ode lik do loze sede i kao iznenada se zatrca na navijace Zvezde.Sta li je njemu u glavi Boga pitaj.
PS. Dobrodoslica Gordicu.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.