Malo sam ti ispravio post . Yawnsoe je napisao/la:Ma jeste prerano ali mislim da liga prvaka nece doci u pitanje,cak sam ubjeden da ni Realu necemo puno bjezati na kraju sezone.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Malo sam ti ispravio post . Yawnsoe je napisao/la:Ma jeste prerano ali mislim da liga prvaka nece doci u pitanje,cak sam ubjeden da ni Realu necemo puno bjezati na kraju sezone.

Mora se malo,nije odavnoNail for Real je napisao/la:Stace i Falcaa nekada, pa poslije tim...mnogo se sokoli manji klub iz Madrida.

Imas moj blagoslovsoe je napisao/la:Juznjak sta mislis da dovedemo Pjanica u Atleti.
Sigurno da je Atletico jak i bez njega (pa jbt ove godine se borite sa Barcom za titulujuznjak> je napisao/la:Gil ga ne bi trebao prodati jer ,bolje je obezbjediti LP u naredne recimo dvije sezone ,eto ti od tog takmicenja 50-60 mil eura koliko bi dobio za Falcaa,a pritom bi zadrzao najboljeg napadaca na svijetu i nebi potrosio veliku iznos za neku zamjenu . No naravno ,ostaje da vidimo sta ce biti sa Tigrom . On je bas sinoc izjavio da je sretan u Madridu i da nema namjeru ici iz kluba .Sta god bude ,Atletico ce biti jak sa Falcaom ili bez njega .

Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.