U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Jao prvo sansa za Grahovca, pa super sut Arezina i na kraju i precka Duljevica.. Puuu! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mogao bi ovaj Travancic nekome i dodat loptu....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ce dodavat kad momak ima strasan sut. Njega sam najvise zapazio u drugom poluvremenu, i ovaj lijev bek je dobar sto se tice defanziveanelkabvb je napisao/la:Mogao bi ovaj Travancic nekome i dodat loptu....
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima ovde mesčini igrača koji uopće ne igraju ozbiljan fudbal,tj.igraju za rezerve ili "B" sastave svojih ekipa..
Nisam navikao na to ipak u U21 selekciji.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Slazem se stim sto si napiso al ipak bi se slozio i sa dortmundovcem, malo vise treba dodavati.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ce dodavat kad momak ima strasan sut. Njega sam najvise zapazio u drugom poluvremenu, i ovaj lijev bek je dobar sto se tice defanziveanelkabvb je napisao/la:Mogao bi ovaj Travancic nekome i dodat loptu....

Nasi su se sakrili iza igraca i tesko je nekome tako dodati loptu..sajo10 je napisao/la:Slazem se stim sto si napiso al ipak bi se slozio i sa dortmundovcem, malo vise treba dodavati.Bosniacum Lilium je napisao/la:sta ce dodavat kad momak ima strasan sut. Njega sam najvise zapazio u drugom poluvremenu, i ovaj lijev bek je dobar sto se tice defanziveanelkabvb je napisao/la:Mogao bi ovaj Travancic nekome i dodat loptu....
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Vecina momaka ima tek 19 godina. Kvalifikacije pocinju tek za nesto manje od godinu dana.Dylan Dog je napisao/la:Ima ovde mesčini igrača koji uopće ne igraju ozbiljan fudbal,tj.igraju za rezerve ili "B" sastave svojih ekipa..
Do tada ima puno vremena da neki od njih pocnu igrati ozbiljniji fudbal.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ja za ovog Grahovca pojma nemam koju poziciju igra, momak je cas u odbrani cas u napadu, cini mi se odlican igrac, bilo bi fino kada bi navijaci Borca prokomentarisali malo njega (a posto iste je tesko ocekivati na ovoj temi
onda neko ko ga je osim u reprezentaciji ima priliku vidjet).

Cerimagic Bosanski Ribery mali je brz ima ga svugdije zato nama i netreba Izet Hajrovic

ljudi ko je ovaj bambucha lijevo pored Dine Bevaba?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ali i dosta grijesi u pasovimaRodeni je napisao/la:Cerimagic Bosanski Ribery mali je brz ima ga svugdije zato nama i netreba Izet Hajrovic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Centralni vezni,bio je standardan i u prošlim kvalifikacijama kao jedan od najmlađihLiliumBosniacum je napisao/la:Ja za ovog Grahovca pojma nemam koju poziciju igra, momak je cas u odbrani cas u napadu, cini mi se odlican igrac, bilo bi fino kada bi navijaci Borca prokomentarisali malo njega (a posto iste je tesko ocekivati na ovoj temionda neko ko ga je osim u reprezentaciji ima priliku vidjet).
Evo jedan njegov fin pas za 0:1
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mislim da me Tarvancic poslusao....

- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Znam da je bio standardan u repki, ali me zanima kakva mu je situacija u klubu koliko igra i tako toDylan Dog je napisao/la:Centralni vezni,bio je standardan i u prošlim kvalifikacijama kao jedan od najmlađihLiliumBosniacum je napisao/la:Ja za ovog Grahovca pojma nemam koju poziciju igra, momak je cas u odbrani cas u napadu, cini mi se odlican igrac, bilo bi fino kada bi navijaci Borca prokomentarisali malo njega (a posto iste je tesko ocekivati na ovoj temionda neko ko ga je osim u reprezentaciji ima priliku vidjet).
Evo jedan njegov fin pas za 0:1
[youtube][/youtube]

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
nije los ovaj Travancic
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Neznam mu ime al ja mislim da je ovo onaj (bivsi?) kadet/junior Zelje sto je mladji brat od one neke manekenke.Sakuragi je napisao/la:
ljudi ko je ovaj bambucha lijevo pored Dine Bevaba?
Ima u ovoj reprezentaciji dosta dobrih igraca.. Jedan od najboljih je Travancic, izgleda da je sebican ali je veoma kvalitetan igrac a momak tek ima 19g..
Auuu uzbudjenja u zadnje 2 minute....steta, momci su zasluzili pob,al nema veze doci ce pobjede u kvalifikacijama...dobri su momci,bore se....ima tu lijepog materijala...a sad se psihicki saltamo na ZMAJEVE
Po prvih puta gledam ove momke al mi odma nekako odskacu Cerimagic i Duljevic. Cerimagic fantastican korak i brzina , linije kretanja i tajming samo jos malo da popravi centarsut.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Travancic najbolji u drugom poluvremenu 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 27 gostiju.