FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jocker123
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jocker123 » 19 okt 2009, 21:03

drop je napisao/la:samo da pitam...jel sutra ili u srijedu?? :lol: :lol: :lol:
u četvrtak

Ultra_Aggressive
Kontakt:

Post Postao/la Ultra_Aggressive » 19 okt 2009, 21:51

zlatandr je napisao/la:
Ultra_Aggressive je napisao/la:Gdje su oni koji su tvrdili da ce se zeljo boriti za titulu prvaka....bas su smjesni bili.....ja sam na pocetku reko da ce zeljo da se bori za poziciju kao i prosle sezone.....Nazalost moja Slavija je na losoj poziciji kriza rezultati al ce zavrsiti ispred zelje...lijep pozdrav...
A vala ni Slavije nema nigdje, Dodik sad zavolio Borac vise od vas pa odjednom nigdje vas nema :D :D :D
Ma ne brini ti za Slaviju , Slavija je uvjek bila jedna prosjecna ekipa koja nije sanjala titule i tako to ....... a **** dodika....ja samo govorim oni koji su toliko hvalili osima zelju na pocetku a sad su opet na starim stazama......nista vam lose nisam reko..... ;)

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 okt 2009, 00:06

halo tulipane ja i sad hwalim osima i nisam reko Zeljo ce osvojit titulu,naprotiv Osim je rekao Ove godine borba za evropu,I ajde idi cuvaj ovce,zovu te..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 20 okt 2009, 09:36

U narednih sest utakmica igramo pet(5) kuci (Velez, Olimpik, Sarajevo, Leotar i Celik) i jednu na strani sa Laktasima i poslije toga ce biti puno jasnije da li cemo se ili ne boriti za Evropu. Ovakav raspored nema niko a uz to peto i sesto kolo na proljece opet igramo dvije zaredom kuci (Slavija i Travnik) pa sad skontajte sta se sve moze desiti.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2009, 12:58

bomber je napisao/la:U narednih sest utakmica igramo pet(5) kuci (Velez, Olimpik, Sarajevo, Leotar i Celik) i jednu na strani sa Laktasima i poslije toga ce biti puno jasnije da li cemo se ili ne boriti za Evropu. Ovakav raspored nema niko a uz to peto i sesto kolo na proljece opet igramo dvije zaredom kuci (Slavija i Travnik) pa sad skontajte sta se sve moze desiti.
Taj celik je drugi par soknica jer igramo sa njim u proljetnom dijelu...koliko me sjecanje sluzi, obecano je ovim redom: u jesenjem dijelu da smo medju prvih 5 ekipa, onda ce doci ozbiljnija pojacanja, te onda idem na Europu...
Znaci, ako sad ne budemo medju 5 ekipa, vec jedno obecanje nisu ispunili tj nisu ostvarili planirano, ali to ne znaci da ne mozemo do europe, koja je obecana i zbog koje je ovoj upravi ukazano povjerenje...ako ne ostvare, sikter...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 13:45

Seyo_TM je napisao/la:
bomber je napisao/la:U narednih sest utakmica igramo pet(5) kuci (Velez, Olimpik, Sarajevo, Leotar i Celik) i jednu na strani sa Laktasima i poslije toga ce biti puno jasnije da li cemo se ili ne boriti za Evropu. Ovakav raspored nema niko a uz to peto i sesto kolo na proljece opet igramo dvije zaredom kuci (Slavija i Travnik) pa sad skontajte sta se sve moze desiti.
Taj celik je drugi par soknica jer igramo sa njim u proljetnom dijelu...koliko me sjecanje sluzi, obecano je ovim redom: u jesenjem dijelu da smo medju prvih 5 ekipa, onda ce doci ozbiljnija pojacanja, te onda idem na Europu...
Znaci, ako sad ne budemo medju 5 ekipa, vec jedno obecanje nisu ispunili tj nisu ostvarili planirano, ali to ne znaci da ne mozemo do europe, koja je obecana i zbog koje je ovoj upravi ukazano povjerenje...ako ne ostvare, sikter...
Pod 1. Rekli su medju prvih sest mjesta
2.i da to ne ostavrimo u jesenjem dijelu ili eventualno ne odemo u EU uprava nece otic sta ti je seyo :roll: ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2009, 13:58

- Samo borba za titule vratit će navijače i sponzore. Pokušat ćemo se što prije konsolidirati, u jesenjem dijelu biti bar među prvih pet, onda imamo zimski prelazni rok, te drugi dio prvenstva. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo učiniti sve da izborimo plasman u Evropu - govori Žujo.

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... c9acd75d01
kolega memliside boy je postavio clanak pa procitaj! Malo se raspitaj kad vec neznas, zato ova uprava (zujo) moraju ici ako ne bude rezultata tj europe tj ako ne ispune obecanja!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 14:03

Seyo_TM je napisao/la:- Samo borba za titule vratit će navijače i sponzore. Pokušat ćemo se što prije konsolidirati, u jesenjem dijelu biti bar među prvih pet, onda imamo zimski prelazni rok, te drugi dio prvenstva. Sigurno je da neće biti lako, ali moramo učiniti sve da izborimo plasman u Evropu - govori Žujo.

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... c9acd75d01
kolega memliside boy je postavio clanak pa procitaj! Malo se raspitaj kad vec neznas, zato ova uprava (zujo) moraju ici ako ne bude rezultata tj europe tj ako ne ispune obecanja!
Seyo problem je u tome bi vi neki (cast izuzecima) rado otjerali Zuju i Co. sa njegovih pozicija, ali ja se nadam da se to nece desiti..jer imam taj neki čok da cemo se ubrzo vratit na staze stare slave naravno sve dok su oni tu ja sam siguran koliko-toliko da necemo pasti u tu krizu ;) ;) ;)
Kad se sjetimo kad je uprava i Amar dosli ovo je dosad dobro nije perfektno, uvijek moze bolje, ali dobro je kako smo mogli proc..
Uprava dosla 5 do 12 :arrow: :idea:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 okt 2009, 14:10

Žujo i Co. su tek preuzeli Želju i ne mogu se ocekivati rezultati preko noci...to jednostavno nije realno iz sadašnje perspektive kluba...a ovo je što kaže Seyo je suština citave price :Samo kvalitet i borba za titulu ce vratiti i navijace i sponzore u klub...nema kredita više nikome u Želji,taman da mi je otac rođeni a ne Žujo...Žuju poštujem kao vrlo dobrog biznismena i znam da ga ceka težak posao da stabilizuje klub,ali nema puno vremena za price...nek se prihvati posla kako treba i ostvari ciljeve (a to je mocan Željo) ili nek ide,nema trece solucije...rezultat ce odrediti njegovu sudbinu u Želji...pa dosta je bilo više šuplje price godinama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2009, 14:17

Opet ti kazem, kad neznas, raspitaj se malo o skorijoj istoriji Zelje!
Zujo je moj predsjednik, koji je sam postavio "plan" radi kojeg je izabran (niko ga nije tjerao), i ima moju podrsku!
De mi samo pojasni ovaj dio recenice "problem je u tome bi vi neki (cast izuzecima) rado otjerali Zuju i Co.". Jel to kazes, cast nekim" izuzetcima" koji bi otjerali Zuju, a nekima ne??
Ispeci pa reci :mrgreen:
Niko nikoga ne tjera, ne paranoisi ;)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 20 okt 2009, 14:17

Nasa liga je jadna i tu nema nikakve price strpljenja treba dovesti 5 pravi igraca po meni Zeljo nije dobio nijedno pravo pojacanje donekle mogu proc:Culum,Mesanovic i Mesic,a ovi ostali su solidni,Lazaru bi se zahvalio i raskinuo s njim ugovor jeer je kriza zesca.Zujo dovedi 5 exstra pojacanja ne trebaju ti ni reklame,ni sponzori,a ni ZELJo TV svaku tekmu ces imati 10000 navijaca najmanje.Igrom smo napredovali u odnosu na proslu sezonu ,a i plate su redovne.Vidljiv je napredak,ali ako se u evropu ne ode nista od sezone.
AMAR OSIM!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 14:19

Seyo_TM je napisao/la:Opet ti kazem, kad neznas, raspitaj se malo o skorijoj istoriji Zelje!
Zujo je moj predsjednik, koji je sam postavio "plan" radi kojeg je izabran (niko ga nije tjerao), i ima moju podrsku!
De mi samo pojasni ovaj dio recenice "problem je u tome bi vi neki (cast izuzecima) rado otjerali Zuju i Co.". Jel to kazes, cast nekim" izuzetcima" koji bi otjerali Zuju, a nekima ne??
Joj necu da se sad raspravljam ...
Ovo za recenicu tj. cast izuzecima koji ne zele otjerati Zuju malo misli tim mozgom ;) :idea:
Edit:I bgti samo nemoj da ponovo odhgovris na ovaj post kako sto ti je to obicaj :D ;)
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 20 okt 2009, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 14:22

kalimero je napisao/la:Nasa liga je jadna i tu nema nikakve price strpljenja treba dovesti 5 pravi igraca po meni Zeljo nije dobio nijedno pravo pojacanje donekle mogu proc:Culum,Mesanovic i Mesic,a ovi ostali su solidni,Lazaru bi se zahvalio i raskinuo s njim ugovor jeer je kriza zesca.Zujo dovedi 5 exstra pojacanja ne trebaju ti ni reklame,ni sponzori,a ni ZELJo TV svaku tekmu ces imati 10000 navijaca najmanje.Igrom smo napredovali u odnosu na proslu sezonu ,a i plate su redovne.[color=#000000]Vidljiv je napredak,[/color]ali ako se u evropu ne ode nista od sezone.
PS-Sa ovim se potpuno slazem. :!: :!:

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 20 okt 2009, 14:25

nime_tm87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Opet ti kazem, kad neznas, raspitaj se malo o skorijoj istoriji Zelje!
Ovo za recenicu tj. cast izuzecima koji ne zele otjerati Zuju malo misli tim mozgom ;) :idea:
nime_tm87
a sta ti je faruk talibecirevic uradio u svom mandatu... nista, evo primjer kad je zujo dosao zeljo je prodao 1800 godisnjih ulaznica, a kad je faruk bio predsjednik ja mislim da je oko 150, ima jos dosta primjera kako je uprava kluba "radila" kad je faruk bio predsjednik. Samo pogledaj slike treninga prije 1 godinu i pogledaj sad i sve ti je jasno.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 okt 2009, 14:30

kinone je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
nime_tm87
a sta ti je faruk talibecirevic uradio u svom mandatu... nista, evo primjer kad je zujo dosao zeljo je prodao 1800 godisnjih ulaznica, a kad je faruk bio predsjednik ja mislim da je oko 150, ima jos dosta primjera kako je uprava kluba "radila" kad je faruk bio predsjednik. Samo pogledaj slike treninga prije 1 godinu i pogledaj sad i sve ti je jasno.
Joj kinone ti fakat nisi u toku daj ba malo procitaj postove iznad i na 443 str. pa ce ti sve biti jasno :ugeek:
Ja pisem upravo suprotno .. branim naravno trenutnu upravu jer je napredak i boljitak ocigledan :idea: ;)
A ovo sam ja sa Seyom zakuho oko te uprave Evrope i ostalog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eto sad necemo vise o ovoj temi :geek: :geek:

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 okt 2009, 14:31

ko da je bitno ko je u upravi najbitinije da Željo pocne ostvarivat dobre rezultate

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 okt 2009, 14:34

eliminator je napisao/la:ko da je bitno ko je u upravi najbitinije da Željo pocne ostvarivat dobre rezultate
Je.bo to hajmo malo o terenu,upravi,Zuji(mada bi se o ovome dalo pricat'),Lazaru i ostalim vaznim pitanjima koga briga za rezultate?!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 20 okt 2009, 14:39

kad smo vec kod europe Željo nema ekipu za europu, mozemo mi imati 10 Osima, ali to ne pomaze kad ti u ekipi imas nekog Popovica koji ne zna primiti lopte kako, a kako ocekivati da zabije gol. Cilj je biti medju prvih 6 ekipa u ligi na kraju polusezone pa se u prelaznom roku pojacati.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 okt 2009, 14:41

kinone je napisao/la:kad smo vec kod europe Željo nema ekipu za europu, mozemo mi imati 10 Osima, ali to ne pomaze kad ti u ekipi imas nekog Popovica koji ne zna primiti lopte kako, a kako ocekivati da zabije gol. Cilj je biti medju prvih 6 ekipa u ligi na kraju polusezone pa se u prelaznom roku pojacati.
Europa ili razlaz,druge nema :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 okt 2009, 14:53

5KM jug
8KM terasa za psovanje
15KM zapad
pridlavke salove i kapice, i ganola na grbavicu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], ristagrad i 60 gostiju.