ne uklapa se u taktikujoksimovic je napisao/la:Nešto ne spominjete malog Husića beka.?Vidim danas u sportu nema ga ni u sastavu?Da nije opet gdje otišao?

ne uklapa se u taktikujoksimovic je napisao/la:Nešto ne spominjete malog Husića beka.?Vidim danas u sportu nema ga ni u sastavu?Da nije opet gdje otišao?
NIJE IGRO JER SU MISLILI DA JE POVRIJEĐEN IL DA GLUMI POVREDU PA GA NA KLUPU STAVE AL SAD ĆE IGRAT VALJDA!FCL je napisao/la:ne uklapa se u taktikujoksimovic je napisao/la:Nešto ne spominjete malog Husića beka.?Vidim danas u sportu nema ga ni u sastavu?Da nije opet gdje otišao?
Ajd astra podaberi sta za te reflektore pa javiastra1922 je napisao/la:brzo stali radovidva kamiona zemlje odvucena valjda od sutra bude pojacanja u mehanizaciji i ljudstvu
znali neko nesto o tome da smo od uefe dobili obecanje da ce nam postaviti nove reflektore kao hediju
napravila orasju cijeli stadion nemoj tako.ipak zvijezda sve sama radi pa zasto to ne bi bilo izvodljivoTkanton je napisao/la:ako je ikom uefa napravila nesto na stadionu i nama ce
Vjerovatno i jeste razlog sto igramo s igračima iz Prve lige za godisnjicu radi markiranja potencijalnih kandidata za Zvijezdu.Međutim,svi igrači koji vrijede za repreze.Prve lige su većinom igrači nekoga kluba iz Premijer lige koji je na kaljenju kao pozamljen igrač.Tako da se tu nemoze nista ušećarit.Mozda bi bolje bilo odigrati sa reprezentacijom TK.Istina da je suzen izbor za kvalitet ali smo mi ti koji trenutno,ako se moze reći,vladamo kantonom.Po meni bi za godisnjicu trebalo dovesti jedan od jačih klubova iz regiona i time bi nasoj Zvijezdi za rođendan poklonili utakmicu sa atraktivnim protivnikom.Drugo,bio to Partizan,Vojvodina,Dinamo ili Zvezda imali bi pun stadion.Razlog jednostavan.Blizina Hrvatske i Srbije,Posavina multonacionalna i koji god bi tim od nabrojanih dosao stadion bi bio pun.Sigurno bi svi Zvijezdini simpatizeri dosli,bar 5000.Neka dođe najmanje pola od toga zbog ovo nabrojanih ekipa i eto ti zarade od 40.000 KM.Pola nek ode za troskove organizacije opet bi svi na kraju bili zadovoljni i mi i uprava.Kakvi smo mi ako nismo u stanju takav spektakl organizovat.U Gabelu dolazio Dinamo,Gradisku Partizan,Trebinje Zvezda pa prosle godine u Bok splitski Hajduk.....imamo li mi ljude za to,u cast nase Zvijezde ali i nas samih.kralj_je_mrtav je napisao/la:To je najbolji potez, bar po meni. I mislim da su to vasi ljudii s ciljem napravili, odigrat cete sa prvoligaskom repkom, a mozda Kuntic kojeg kaparise. Nista kod nas nije slucajno, zahebani su ovi vasi pravomirzard je napisao/la:Međutim, to nije sve. U Gradačcu se pripremaju i za proslavu 90. rođendana povodom kojeg će 1. decembra biti upriličena crveno-bijela noć, kao i prijateljski susret Zvijezde i reprezentacije Prve lige federacije Bosne i Hercegovine.
pa necemo valjda igrat protiv igrača koji igraju u Prvoj ligi FBiH
Mogao bi vam to Herceg mozda odraditiastra1922 je napisao/la:niko od nasih nece raditi konstrukciju nemamo mi takvih inzenjera da proracunaju sve to.limoplast bi mogo samo pokrivatiTkanton je napisao/la:Ko ce radit stolariju jel opet 3m, a zna li se ko ce krov ja kako znam u gradaccu bi to jedino mogo onaj limplast nevidim ko bi od nasih firmi to mogo uradit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.