za full view:desni klik-->open image in new tab
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko

vidi se da si dijete..mogao si to u nekom drugom programu da napises da bude orginalnije..Senaid L.F.C je napisao/la:Jutarnja sam smjena pa me nije bilo a i ocjene me *ebu u pm
izleda da te briga, jer se pravdas i stalno odgovaras, da te nije briga, ne bi uopste na post odgovarao,Senaid L.F.C je napisao/la:pitajte jel me briga za vase misljenje?
Za sve normalne ja sam na sliku naletio na fb,na jednoj od FM stranica i objavio je tu
Vrati Glasgow Rangerse tamo gdje pripadajuvm22 je napisao/la:Haj preporucite neku zanimljivu ekipu
Evo uzeo sam ih, pokusat cu nestoahmad_tz je napisao/la:Vrati Glasgow Rangerse tamo gdje pripadajuvm22 je napisao/la:Haj preporucite neku zanimljivu ekipu. To bi svi trebali uradit makar jednom
Najbolje ti je da uzmes senaidovu ekipu, nk krajinu cazin hahaha, da je cupas iz opcinske ligevm22 je napisao/la:Haj preporucite neku zanimljivu ekipu
imas PP..pozzFCL je napisao/la:sta uradit da me ne izbacuje ?
zaigraj uz cupa-cups lizaloanelpik je napisao/la:Najbolje ti je da uzmes senaidovu ekipu, nk krajinu cazin hahaha, da je cupas iz opcinske ligevm22 je napisao/la:Haj preporucite neku zanimljivu ekipu
?pintol_TM87 je napisao/la:imas PP..pozzFCL je napisao/la:sta uradit da me ne izbacuje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.