Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Tri puta u nizu padam na prvom, i to samo na prvoooom. Danas namjerno odigram prvi 1.15, i normalo padnem. A ko da gledam veceras cu sve one NBA gluposti ispogadjat.
Je li to pokušavaš šegu izvoditi ili isprovocirati nekoga? (pošto ti ne ide nijedno)vedofeelgood je napisao/la:Ti si strucnjak u kladionici, ko i taj sto zna trenerski posao u Romi
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
O Zdeneče sretna ti nova Hidžretska godinaZeman je napisao/la: Je li to pokušavaš šegu izvoditi ili isprovocirati nekoga? (pošto ti ne ide nijedno)
Jel ono tebi Miralem nešto psovao
Jeste vidjeli Ibrahimovića ko Dado Pršo birvaktile
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedan je Miladin "Dado" Prso
kakav Ibrahimovic sta ti je 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sretna i tebi, legendo.. I svima sretna..legenda reala je napisao/la:O Zdeneče sretna ti nova Hidžretska godinaZeman je napisao/la: Je li to pokušavaš šegu izvoditi ili isprovocirati nekoga? (pošto ti ne ide nijedno)![]()
Jel ono tebi Miralem nešto psovao![]()
Jeste vidjeli Ibrahimovića ko Dado Pršo birvaktile
Kakvom meni, Miralem se okrenuo Tottiju na klupi i veli "jesi vidio kako se izvode slobodnjaci, yebem ti mater više"
Kakav Ibrahimović, Pršo je za njega Mario Jardel. Neka Ibra zabije 4 gola u LP pa onda možemo pričati.. Ajte laku noć, vrijeme je da se krene..
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znao je i Simone Inzaghi nekad zabiti četiri komada u LPTritolone je napisao/la:Jedan je Miladin "Dado" Prsokakav Ibrahimovic sta ti je
I ja se pridružujem čestitkama.Zeman je napisao/la: Sretna i tebi, legendo.. I svima sretna..
Kakvom meni, Miralem se okrenuo Tottiju na klupi i veli "jesi vidio kako se izvode slobodnjaci, yebem ti mater više"![]()
Kakav Ibrahimović, Pršo je za njega Mario Jardel. Neka Ibra zabije 4 gola u LP pa onda možemo pričati.. Ajte laku noć, vrijeme je da se krene..
Uparvu si, godinama nikom neda da puca slobodnjake, a nikad gola nije dao iz slobodnog
Sjjećaš se Jardela nekad zlatne kopačke Evrope
Al dobar je Ibrahim-beg nema priče.
haj sretan put
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Zenichanin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cobane, vrati se,
ovce tvoje, ne mogu bez tebe

Cobane, vrati se,
ovce tvoje, ne mogu bez tebe
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Ima0l ko da je prva godina ekonomije ovdje

jaMElloo je napisao/la:Ima0l ko da je prva godina ekonomije ovdje![]()
aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Ekonomista
- Kontakt:
Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
Onda opet sjedes sa Bascarsije u tramvaj(bilo koji) i vozis se do BBI ili predsjednistva,sta ti je lakse,onda sacekas kod Alipasine dzamije trolejbus za Jezero i izadjes kod Dandija,koji je udaljen 100 metara od Zetre.
Bordo bijeli!
- Zenichanin
- Kontakt:
i izgubit ces se 100 %Ekonomista je napisao/la:Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj![]()
Onda opet sjedes sa Bascarsije u tramvaj(bilo koji) i vozis se do BBI ili predsjednistva,sta ti je lakse,onda sacekas kod Alipasine dzamije trolejbus za Jezero i izadjes kod Dandija,koji je udaljen 100 metara od Zetre.
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
ProUbaj ođe!T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
http://www.facebook.com/PutujVozom?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 15 nov 2012, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
NAPRIJED NARODE!
a jarane dragi....sanse da se ne izgubim 40% a da se izgubim 100%Ekonomista je napisao/la:Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Ekonomista
- Kontakt:
Pa sta hoces,prosto ko pasulj.Izadjes sa zeljeznicke stanice i odamah sjedes u tramvaj i izadjes na bascarsiji,pojedes cevape,prosetas i kad hoces prema Zetri vratis se na stanicu gdje si izasao iz tramvaja(kod sebilja).Udjes u bilo koji tramvaj i vozis se 2 stanice na 3 izlazis,predjes preko puta,sjedes u trolu,vozis se 2 stanice i izadjes na trecoj.Kad izadjes vidjet ces Zetru koja je 100 metara od stanice.T-MAC je napisao/la:a jarane dragi....sanse da se ne izgubim 40% a da se izgubim 100%Ekonomista je napisao/la:Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
Bordo bijeli!
de sta se ljutis ba,zajebavam se maloEkonomista je napisao/la: Pa sta hoces,prosto ko pasulj.Izadjes sa zeljeznicke stanice i odamah sjedes u tramvaj i izadjes na bascarsiji,pojedes cevape,prosetas i kad hoces prema Zetri vratis se na stanicu gdje si izasao iz tramvaja(kod sebilja).Udjes u bilo koji tramvaj i vozis se 2 stanice na 3 izlazis,predjes preko puta,sjedes u trolu,vozis se 2 stanice i izadjes na trecoj.Kad izadjes vidjet ces Zetru koja je 100 metara od stanice.
eh jos samo vozove uskladit,imal ko voljan
Jel u Sa ?dijalog je napisao/la:jaMElloo je napisao/la:Ima0l ko da je prva godina ekonomije ovdje![]()
Ako jest, koja si linija ?
- Ekonomista
- Kontakt:
imal gdje onaj gif kad ona crvena gacama rep sveze i krene igrat bilijara 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.