Ubio se za Engleske.Vjerovatno bi one balvane pravio totalnim budalama.Inace sve stoepre pravi budalama i glupanima vjerovatno bi tamo sav njegov talenat i znanje doslo do izrazaja.Ona ho-ruk igra njemu odgovara.Ne trci puno , ali kada primi lptu automatski je dead line...dijalog je napisao/la:joj kako bi ga volio vidjeti u engleskoj, kako bi razbacivao one engleske balvane
liga baš za njega, šteta što nije nikad igrao tamo...
podcijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: podcijenjeni igraci
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
treba otvorit temu za ovaj go 

baš tako. ne treba niti trčati. kad uzme loptu teško da mu je netko može uzeti... u tom segmentu mu je drogba od napadača najbliži.
ne mogu niti zamisliti šta bi radio u engleskoj... ovi kreteni u cityu da su imalo pametni rasprodali bi sve i uzeli ibru i falcaa u napad... utakmice bi bile formalnost.
ne mogu niti zamisliti šta bi radio u engleskoj... ovi kreteni u cityu da su imalo pametni rasprodali bi sve i uzeli ibru i falcaa u napad... utakmice bi bile formalnost.
I da ne zaboravimo, nije moga igrati u Pepovoj Barci. Dakle, nije baš savršen i univerzalan 

NAPRIJED NARODE!
Nije bas da nije mogao igrati. Igrao je itekako, odlucio El Clasico i sve ali losi odnosi sa trenerom su ga udaljili od ekipe. A i u toj sezoni je zabio 20+ i imao oko 20-ak asistencija ako se ne varam.Zeman je napisao/la:I da ne zaboravimo, nije moga igrati u Pepovoj Barci. Dakle, nije baš savršen i univerzalan
kako će igrat kad je od svih veći za tri glave 

Ja mislim da se varaš. Svako je mogao skontati da on nije za Barce kad ga u polufinalu s Interom (i to u obje utakmice, ako se ne varamA_d_0 je napisao/la:Nije bas da nije mogao igrati. Igrao je itekako, odlucio El Clasico i sve ali losi odnosi sa trenerom su ga udaljili od ekipe. A i u toj sezoni je zabio 20+ i imao oko 20-ak asistencija ako se ne varam.Zeman je napisao/la:I da ne zaboravimo, nije moga igrati u Pepovoj Barci. Dakle, nije baš savršen i univerzalan

NAPRIJED NARODE!
Pa vidis da on najbolje radi u ekipama gdje je prva violina. Dozvoli mu slobodu u igri i razbijat ces sve redom. Njegov mentalitet i stil igre brat bratu nije odgovarao Barci, ali ne mozes reci da on ne moze igrati u toj ekipi kad moze u toj i u bilo kojoj drugoj jer je na toj poziciji najbolji. Ali cijenim tvoje misljenje naravno.Zeman je napisao/la:Ja mislim da se varaš. Svako je mogao skontati da on nije za Barce kad ga u polufinalu s Interom (i to u obje utakmice, ako se ne varamA_d_0 je napisao/la:Nije bas da nije mogao igrati. Igrao je itekako, odlucio El Clasico i sve ali losi odnosi sa trenerom su ga udaljili od ekipe. A i u toj sezoni je zabio 20+ i imao oko 20-ak asistencija ako se ne varam.Zeman je napisao/la:I da ne zaboravimo, nije moga igrati u Pepovoj Barci. Dakle, nije baš savršen i univerzalan) Pep vadi iz igre iako Barca ganja rezultat (i uvodi nekog tipa Maxwell, Pedro). Nije mu odgovarao taj stil i gotovo, trpio bi njega Pep da mu je bio potreban
ibra je i u barci u toj sezoni zabio preko 20 golova i upisao toliko asistencija.
druga stvar što je guardiola imao fetiš na patuljke.
20 golova zabiti iako mu "nije odgovarao način igre ekipe", pa on je bolji nego što sam mislio do sada.

slažem se da je još bolji kad je glavni, lider... pogldajte švedsku, brat bratu reprezentacija u rangu crne gore, ali sa njim je među 15 na svijetu.
druga stvar što je guardiola imao fetiš na patuljke.
20 golova zabiti iako mu "nije odgovarao način igre ekipe", pa on je bolji nego što sam mislio do sada.

slažem se da je još bolji kad je glavni, lider... pogldajte švedsku, brat bratu reprezentacija u rangu crne gore, ali sa njim je među 15 na svijetu.
ima vremena, igrat će..dok osvoji nesto s PSG-om. Tad ćr tek arkade da pucaju ko ledenice:)dijalog je napisao/la:joj kako bi ga volio vidjeti u engleskoj, kako bi razbacivao one engleske balvane
@dijalog ne kontaju djeca neke stvari, Ibra sad igra za dusu. A gdje god igrao osvajao je!!
nemam nista protiv Messi-ja, ali on je sasa za ibrahimovica!
Gde moze se naci negova kniga na netu, naravno na nas jezik?? Im Zlatan Ibrahimovic
Pozz
Pozz
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kuda ide ovaj fudbal kad se Ibrahimović spominje u temi podcijenjeni igrači, a Svraka upravo dobio svoju temu, jer je kao tobože strašan igrač. Haj se u pm..
Nama je Željo svetinja jedina.
jao kakvih flopina ovdje ima.Covjek u prijateljskoj utakmici razbio Engleze i prica se o njemu kao o Maradoni.Spustite loptu na zemlju ljudi.Nije covjek osvojio neosvojivu tvrdzavu.Ibra je zvjer i bez ovoga od veceras.Da je kompletan i najbolji napadac jeste.Reci da je Messi smjesan za njega moze samo neki djecak.Ibra je bio dobar u Barceloni , ali jednostavo nije bio glavna violina i tu je bio problem.Barca je ekipa gdje iams 11 trkaca a Ibra je bio suprotno iako je to pokusavao promjeniti.Kocio je igru i usporavao , jednostavno nije bio dobar za Barcinu igru sto ne u manjuje njegov kvalitet.
Johnny b, how much there is to see
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma smijesno je uopste sto se na ovoj temi moze procitati njegovo ime a ne samo njega nego i ostalih koji ni u kom segmentu nisu podcijenjeni. Ako se radi o nekim nagradama pa u tom smislu podcijenjeni, te nagrade su i same po sebi smijesne a podatak koji govori o tome dovoljno je samo pogledati koja ih imena nisu osvajala 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cuj, Ibrahimovic nije bio za Barce?! Ibrahimovica je iz Barce otjerao Mesi, Pep je bio egzekutor (morao). To su otvoreno pisali Mesijevi biografi. Ibrahimovic je na prvih 5 utakmica u Barci dao 5 golova (na svakoj po jedan). E, onda se Mesi osjetio ugrozenim (ljubomora) i trazio od Pepa da igra u sredini a Ibrahimovic po strani. Pep ga je, naravno, morao poslusati. Pep je vec tada poceo da tjera Ibrahimovica iz Barce (radi mira u kuci) i nije ni pokusavao da ga adekvatno koristi. Reci da se Ibrahimovic nije snasao u Barci je poveca glupost.
Per aspera ad astra!
-
- Kontakt:
Johny je napisao/la:Ubio se za Engleske.Vjerovatno bi one balvane pravio totalnim budalama.Inace sve stoepre pravi budalama i glupanima vjerovatno bi tamo sav njegov talenat i znanje doslo do izrazaja.Ona ho-ruk igra njemu odgovara.Ne trci puno , ali kada primi lptu automatski je dead line...dijalog je napisao/la:joj kako bi ga volio vidjeti u engleskoj, kako bi razbacivao one engleske balvane

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, ne treba pretjerivati. Nije Ibrai mao 20 asistencija u Barceloni.
Što se tiče Zlaje, nije ni u kom slučaju podcijenjen. Igrao je za vrhunske klubove (Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Ajax) i pokazao je o kakvom se igraču radi.
Nit' je podcijenjen, niti precijenjen. Ibra je majstor i to je to.
Sad, druga stvar je što se nije snašao u Barceloni (zbog toga su ga se i riješili za malu svotu novca). Ego, "krkanski" mentalitet i arogantnost ne pali u svakom klubu. Jbg.

Što se tiče Zlaje, nije ni u kom slučaju podcijenjen. Igrao je za vrhunske klubove (Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Ajax) i pokazao je o kakvom se igraču radi.
Nit' je podcijenjen, niti precijenjen. Ibra je majstor i to je to.
Sad, druga stvar je što se nije snašao u Barceloni (zbog toga su ga se i riješili za malu svotu novca). Ego, "krkanski" mentalitet i arogantnost ne pali u svakom klubu. Jbg.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ibra u barsi je nešto kao edin u cityu. sve kao nije se uklopio, a trpa i trpa.
druga stvar što mancini i guardiola imaju fetiš na patuljke...
čovjek je za barsu zabio primeri, kupu i ligi šampiona 21 gol u 33 utakmice.
ako je to loše onda ne znam...
druga stvar što mancini i guardiola imaju fetiš na patuljke...
čovjek je za barsu zabio primeri, kupu i ligi šampiona 21 gol u 33 utakmice.
ako je to loše onda ne znam...
ne znam za knjigu, ali ovdje imaš najzanimljivije dijelove iz nje: http://www.6yka.com/novost/30823/ja-sam ... iri-komada" onclick="window.open(this.href);return false;Andrej je napisao/la:Gde moze se naci negova kniga na netu, naravno na nas jezik?? Im Zlatan Ibrahimovic
Pozz
NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.