Zaeba te Di Caprio momacki.Donnie Darko je napisao/la:Sanjam ja sad, upozno nekakvu curu, i sad pitam ja nju da mi da broj telefona, i govori ona 061, ja upisem kad ono pise 062. Izbrisem upisem opet, opet 062. Upisem opet pise 091. I nekako upisem 061, i sljedece tri cifre opet, kaze 466, ja pisem 455. Kaze ona nije pet nego šest, ja izbrišem opet unesem i opet piše 455. I njoj valjda puko film, i kaže ''ako nam je suđeno, pogodit ćeš broj'', poljubi me u obraz i ode. Ja sav nikakav sjednem na klupu, okrenem se, kad ono Leonardo DiCaprio sjedi do mene. Kaže ''Ne brini se nista drugar, igraj dvicu na Argentinu. Stoposto.'' I probudim se, kad vidim Argentina danas igra protiv Saudijske Arabije. Genijalac nema sta.
Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Ludi snovi
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A trebalo mi je odma bit sumljivo, dok mi je to reko na bosanskom. Sto je najgore posluso sam ga tetku mu lopovsku.
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Donnie
Aj sto se ismijah, suze me obliše
Nego tako je meni brate al fakat se desilo, cura zurila, na brzinu se nesto upoznali, pred kraju veceri, i ja da je pitam za prezime, ona meni kaze necu da ti kazem, ako nam je sudjeno naci ces me, i ode
aj u meni provrilo hahahha nisam znao sta da radim, i djece mi naso sam je, al nam nije sudjeno bilo opet, ybg 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- raul-zakon
- Kontakt:
Kad smo kod mokrih snova, ja sam isto imao jedan i to nedavno...
Sanjao da taslačim Aleksandru Radović !
<3
Sanjao da taslačim Aleksandru Radović !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
-
- Kontakt:
Sanjam ja jednom ulazim ko u neku sobu koja je u svemiru negdje.. i kao sa Bogom moram pričati.. i vidim ja tu jednu osobu sjedi sa nekom knjigom i pitam ga ja ''ko si'', kaže on meni ''Bog'', a ja mu reko ''e jesi ružan''..

gojzerica je napisao/la:Sanjam ja jednom ulazim ko u neku sobu koja je u svemiru negdje.. i kao sa Bogom moram pričati.. i vidim ja tu jednu osobu sjedi sa nekom knjigom i pitam ga ja ''ko si'', kaže on meni ''Bog'', a ja mu reko ''e jesi ružan''..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Znaci i ti si imao tu privilegiju?gojzerica je napisao/la:Sanjam ja jednom ulazim ko u neku sobu koja je u svemiru negdje.. i kao sa Bogom moram pričati.. i vidim ja tu jednu osobu sjedi sa nekom knjigom i pitam ga ja ''ko si'', kaže on meni ''Bog'', a ja mu reko ''e jesi ružan''..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

RAtno doba bilo ja legao spavati (mlad sam bio
) a u dnevnoj sobi buraz sijedi sa drustvom, skupili se malo slusaju mjuzu (radio na biciklo, stalno netko padala) imali su oni dvije flase one kuruzovace jednu stukli, negdje oko ponoci,
ja sam ustao uzeo sa stola onu drugu flasu , otisao opet u svoju sobu i zakljucao se hahahhahhaah
Oni su lupali do pola 3 ali ja ni okom trepnuo nisam, oni mislili da se ja zahebavam , sutradan kad me nisu ubili

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ofula temu xd
Ma znam da nije bas za teme ali poenta je da sam sanjavao (davno bilo ne sjecam se sta) ustao sanen uzeo flasu i nastavio sanjatiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ofula temu xd

Ps. od tad sam poceo da pijem

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
STA SVE OVDJE NECU NACI NA FORUMU (samo sam ovdje registrovan)truts je napisao/la:skontaš u snu da sanjaš i onda radiš šta ti je volja, možeš sebi stvorit Lisu Ann i sprčit je ako hoćeš.ceze je napisao/la:Naprimjertruts je napisao/la:Imal ko da sanja lucidne snove? Nema bolje stvari![]()
U zadnjem lucidnom snu je bio nekakav rat i ja se zatvorim u sobu i skontam sebi kako je nemoguće da bude rat i sjetim se da spavam tj. sanjam, i fino sobu pretvorim u neprobojni bunker i zguzim komšinicu
vidis jednom se to meni desilo ali nikad nisam objasnio nikome, oglavnom JEDNOM prije par godina mozda i 5 mi se desilo da skontam da sanjam (a da se ne probudim), inace mozda 3-4x mi se desilo da skontam da ustvari sanjam ali se odmah probudim, vjerovatno je problem uzbudjenje zbog saznanja da sam skontao.
ali taj jedan slucaj, sjecam se da je san bio nepovezan, i skontam da je san (jer sam u bio u svom stanu, i izadjem kad ja u nekom do velikih gradova tipa L.A., NY na sred bulevara...nije vazno)
uglavnom skontam ja brate...SANJAM!!! iako se u snu ne desava nista posebno, i ja kontam hajd vec kad je san odoh napraviti neki cirkus.
nije bilo nikog oko mene u blizini, a ja nestrpljiv uzmem ciglu i razbijem ogromni izlog nekog marketa, smijem se kontam joj sad cu biti gori nego kad sam igrao GTA3 i Vice City krenem dalje ...
i probudim se. jbg...
od tad jos, nadam se da cu opet skontati da sanjam, i da ce situacija biti interesantnija(jbg sta ces raditi sam na sred ulice)...
elem kad vec pisem hocu da podjelim iskustvo i osjecaj sa rajom, znaci taj osjecaj samog saznanja da znas da sanjas je neopisiv hebo supermena, znas da mozes uraditi apsolutno sve i da nema moralnih niti zakonskih ogranicenja, kao da je pomjesan osjecaj ekstaze, samopouzdanja, srece, malo straha, uzbudjenje na vrhuncu... najinenzivniji osjecaj koji sam dozivio, kakav sex, kakve droge, jedini je problem sto kratko traje i kad se probudis automatski se shebes ali ono zakucas se skroz .."kud se probudih!"
jos nesto da dodam, kad sam skontao da sanjam,i u snu ne mozes uticati na druge, niti na zeljeni scenario, vec mozes samo uraditi sve sta zelis od unaprijed ponudjenog...ali je vrh.
evo prosli mjesec sanjam da letim iznad nekih gejzira, dole raja se kupa u termalnim izvorima, letim ja na 30 metara od zemlje i imam sposobnost da zumiram osobe na zemlji, ono ko da sam im na 40cm...i traje taj san malo duze... ali ja ne kontam da sanjam, cim sam se probudio u glavi mi san i situacije iz sna, kontam pa kako nisi skonto da je san, otkud ti znas letiti...

da ne mislite da sam puko, inace ne pamtim snove nikako, a ovih par situacija mi se desilo u razdoblju od 5 godina, i jedno vrijeme mi je bilo opsesija da skontam da sanjam, samo zbog "bozanskog" osjecaja, sad sam se ohladio da ne bi ove teme, nebi se ni sjetio.
e pa to je to, ja nekad kad letim ne skontam da sanjam a nekad kad je nešto malo čudno u snu skontam, onda nema ograničenja, radi šta hoćeš
a za ovog @Tritolone: Gledao sam onaj film Insidious, samo da kažem, nema spavanja za mene večeras

a za ovog @Tritolone: Gledao sam onaj film Insidious, samo da kažem, nema spavanja za mene večeras

- vedofeelgood
- Kontakt:
Znao sam da ce neko spomenuti Lisu Ann u tim lucidnim snovima. Nezaobilazno. Fakat
Al je dobra sto jes jes

Al je dobra sto jes jes

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ja sam jednom sanjo da svercam preko slovenske granice jabuke natruhle za rakije u onim vrećama od šećera i crnim kantama.
a opet mi nije ona bila na pameti u snu, ja komšinicu derovedofeelgood je napisao/la:Znao sam da ce neko spomenuti Lisu Ann u tim lucidnim snovima. Nezaobilazno. Fakat![]()
Al je dobra sto jes jes

Hahahha odlican je film, kad sam ga gleda presta sam se zanimat za lucidne snovetruts je napisao/la:e pa to je to, ja nekad kad letim ne skontam da sanjam a nekad kad je nešto malo čudno u snu skontam, onda nema ograničenja, radi šta hoćeš![]()
![]()
a za ovog @Tritolone: Gledao sam onaj film Insidious, samo da kažem, nema spavanja za mene večeras:lol:

Ja kad sam skuzia u snu da sanjam i isa uvjeravat ekipu zamislia sam Luku Modrica

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma i ja sam par puta skontao da sanjam al probudim se brzoo.. Bas se sjecam jednom manji bio i furao se super nintendo igrao ja street fighter.. Jedna od jacih igara u to vrijeme
I sanjam ja kako se udaram tmao protiv njih po nekim skelama tj skontao sam da sanjam.. puf puf odoh ja u pm probudi se al ne otvaram oci reko da mi je nastavit da im keve hebem 
Jednom sam sanjao tak sa jaranom osao i nasao neku ribu da guzim.. Kad ja izvadi karu pa hebo crncugu ja u mene karee..
Nazalost nema vise te moje karine al bit ce i od ove aBd nesto 

Jednom sam sanjao tak sa jaranom osao i nasao neku ribu da guzim.. Kad ja izvadi karu pa hebo crncugu ja u mene karee..

Definitivno jedan od boljih horora koje sam gledao, naročito jer su pogodili tematiku koja me zanima
A stvarno ako se večeras probudim s paralizom yebo sam ježa u leđa

A stvarno ako se večeras probudim s paralizom yebo sam ježa u leđa

Gdje baš Modrića da zamisliš ?
Već sam pisao na ovoj temi o podtemi
lucidni snovi, i kazao da nikada nisam imao priliku da upravljam svojim snom, ali sam imao čudnih snova što jest jest.
Uvijek sam nekuda sanjao vukove, imao sam neku podsvjesnu fobiju od njih, i tako jednom prilikom sanjam da bježim od istih, i jedan me stigne i uhvatio moju ruku u svoju čeljust i ja osjećam kroz san kako mi pucaju kosti, kako ih on lomi u svojoj čeljusti
, joj kada sam se probudio, ne znam jel mi bilo draže što sam shvatio da je san, ili mi je bilo teže što mi je srce kucalo 500 na sat

Već sam pisao na ovoj temi o podtemi

Uvijek sam nekuda sanjao vukove, imao sam neku podsvjesnu fobiju od njih, i tako jednom prilikom sanjam da bježim od istih, i jedan me stigne i uhvatio moju ruku u svoju čeljust i ja osjećam kroz san kako mi pucaju kosti, kako ih on lomi u svojoj čeljusti

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nešto tako mi se isto desilo samo sa psima, znači pucaju kosti, ja vrištim iz sveg glasa, a ne mogu ništa učinit da ih spriječim, kad sam se probudio nezamisliv osjećaj
, a inače par dana prije tog me napao pas ...
Još sam par puta sanjao nekakve bube me bude u krevetu, znači probudim se u snu par puta i svaki put bube po meni hodaju, a kad sam se pravo probudio skočio sam s kreveta k'o lud
I jedan sramotan san
kad sam bio mali, presilio se u neku novu kuću i sve novo bilo, krevet, posteljina i valjda nisam navik'o, i jedno veče ide san: budim se ja u sred noći i idem do wc-a i pišam, upola prekinem tako što se ponovo "probudim", opet odem do wc-a i pišam, kad opet se "probudim" i opet odem do wc-a i ovaj put se ispišam k'o gospodin, minut bez prestanka, kad se probudih pravo imam šta vidjet, upišano sve oko mene
, tad sam dobio batine k'o nikad 

Još sam par puta sanjao nekakve bube me bude u krevetu, znači probudim se u snu par puta i svaki put bube po meni hodaju, a kad sam se pravo probudio skočio sam s kreveta k'o lud

I jedan sramotan san

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.