dobar omereomerbavarac je napisao/la:Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
dobar omereomerbavarac je napisao/la:Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!![]()
![]()
![]()
Na pijaci ima i za 20KM.irfan41 je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!![]()
![]()
![]()
samo sto je dres repke 160KM
ovo je najjaca slika sto je ikad postojala, i sto ce ikad postojat. hahahahaha, oplako sam kad sam vidio ovo...ahahaGorazde11 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Na pijaci ima i za 20KM.irfan41 je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Dres reprezentacije 40 KM. Karta za utakmicu 100 KM. Gledati Ronalda kako place - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo tu je Edin Dzeko!!!![]()
![]()
![]()
samo sto je dres repke 160KM![]()
![]()
Na pijaci ima i za 20KM.irfan41 je napisao/la:
samo sto je dres repke 160KM
Ubaci Ibricica umijesto Vladavica i bilo bi najbolje sto mi mozemo pruziti, bar u prvoj utakmici, gdje ce cuvanje vlastitog gola biti prvenstveni cilj.Cartman je napisao/la:Sta mislite o nasoj postavi? Licno mislim da bi bilo ludilo igrat sa Ibisevicem, Dzekom i Misimovicem od pocetka. Misimovic nije u stanju se vracat u odbranu i onda nas svi razbiju u veznom redu. Ovo bi ja volio:
Hasagic
Berberovic - Nadarevic - Spahic - Jahic
Bajramovic - Rahimic (Medunjanin)
Vladavic Misimovic Salihovic
Dzeko
Ova cetvorica naprijed su u stanju napravit nesto sami. Stavio sam Vladavica umjesto Pjanica zato sto je bolji defanzivno i vise trci. A to nam najvise treba u gostima, jer Dzeko i Miske mogu sami nesto napravit iz nicega. Ali nece bit ovako jer cemo igrat 5-3-2 kao i uvjek...Ili 5-4-1.
BB BiH je napisao/la:Na pijaci ima i za 20KM.irfan41 je napisao/la:
![]()
ohahahaahahahhahahhahaWolverine je napisao/la:ovo je najjaca slika sto je ikad postojala, i sto ce ikad postojat. hahahahaha, oplako sam kad sam vidio ovo...ahahaGorazde11 je napisao/la:
a dobro jedan od onih spanaca kaze: "portugal je duplikat atletico madrida, vrlo su nesretni ljudi. i imaju slabog golmana".
da casillasa nije bilo i spanci bi ga popusili dzeki kao sto portugalci rade na slici.
amerosm je napisao/la:BB BiH je napisao/la:Na pijaci ima i za 20KM.irfan41 je napisao/la:
![]()
hehe, ma i pijacari digli cijene, al stvarno ne vrijedi legea dres 160 kermi
amerosm je napisao/la:BB BiH je napisao/la:Na pijaci ima i za 20KM.irfan41 je napisao/la:
![]()
hehe, ma i pijacari digli cijene, al stvarno ne vrijedi legea dres 160 kermi
Gorazde11 je napisao/la:
Moglp bi nam se osvetiti ovo sve,,,Ronaldo je kompletan igrac u svemu,,,okanimo se Ronalda,rob do bagro je napisao/la:
Jadan ovaj Ronaldo...sta sve nece dozivit![]()
![]()
![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:
ili pak ovako![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.