Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pitaj i ti i ostali cule a odgovor znate samo pokušavate potisnut veličajući mediokritete. Drug tito i dopingator su ne druga nego treća liga u odnosu na Josea.To zna cijeli svijet a i vi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
tito ima bolju i uigraniju ekipu (koji nije on stvorio nit je uigrao) zato reda pobjederipper je napisao/la:Pitacu vas ja kad ko je najbolji trener, kad pocetnik Tito uzme titulu u svojoj prvoj sezoni ispred samoproglašenog Specijalca
inace je gola kita od trenera
hm..ripper je napisao/la:Pitacu vas ja kad ko je najbolji trener, kad pocetnik Tito uzme titulu u svojoj prvoj sezoni ispred samoproglašenog Specijalca
šta onda to govori o Guardiolinom naslijedju
jesul oba **** genijacli , il stvarno jest "lagano" trenirati ove igrace
ps. ja sam uvijek branio Guardiolu
al Titova uspjesnost mu u jednu ruku kontrira
il moze se reci da mu je ostavio fantasticno poslozen sistem s kojim je lagano raditi
al onda ne mozes reci da su obojica WC trenera
you kapiš šta ja govorim
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Cautinho
- Kontakt:
Marcelo napravio račun na Twitteru : @12MarceloV
EDIT : Benzema se vratio treninzima
[youtube][/youtube]
EDIT : Benzema se vratio treninzima
[youtube][/youtube]
Keep walking.
Sto vas Raul ovako pere ?
Tata Raul je uvijek u pravu!
[youtube][/youtube]
majstorija
[youtube][/youtube]
majstorija
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Tako ste i za Pepa pisali godinama....fol ostavio mu Rajkard pravo složen timRaul_64 je napisao/la:hm..ripper je napisao/la:Pitacu vas ja kad ko je najbolji trener, kad pocetnik Tito uzme titulu u svojoj prvoj sezoni ispred samoproglašenog Specijalca
il moze se reci da mu je ostavio fantasticno poslozen sistem s kojim je lagano raditi
you kapiš šta ja govorim
Sve šatro kar.ine od trenera, a osvajaju titule
jasno, pravo je lagano trenirati jednu Barcu
Gdje sam ja to minimizirao uspjeh Pepa ? nigdje da ti pomognem
jedino da Tito nije jos veci genijalac
jedino da Tito nije jos veci genijalac
Zato je i otišo ko zadnja pi.zda čim je murinjo preuzeo primatripper je napisao/la:Tako ste i za Pepa pisali godinama....fol ostavio mu Rajkard pravo složen timRaul_64 je napisao/la:hm..ripper je napisao/la:Pitacu vas ja kad ko je najbolji trener, kad pocetnik Tito uzme titulu u svojoj prvoj sezoni ispred samoproglašenog Specijalca
you kapiš šta ja govorim(al u qrcu
vec tim u raspadu ) time ga valjda diskreditirali kao trenera...samo jako loša je to prica bila
....evo sad ista prica i sa Josip Brozom.
Sve šatro kar.ine od trenera, a osvajaju titule![]()
pa kako to, majku mu
jasno, pravo je lagano trenirati jednu Barcuteže je trenirati Vrbanjušu, pretpostavljam...a najteže Real Madrid
naprijed rejal
jeste, kvasio je kada je murinjo došao u klub koji je prvo trebalo urediti i uigrati igrače, kada je konačno u tom i uspio te napravio jači tim no što je bio, ovaj se pokunjio i otiš'o za New Yorkripper je napisao/la:![]()
e svašta....nevjerovatno šta ljudi umišljaju
Cuj pobjegao, a kvasio portugalskog idola redovno, ko ukrajinku ....covjek konstantno najavljivao pune dvije godine da ce otici iz Barce, produživao ugovor samo po godinu itd...ali eto izgleda su sad iznenadni napadi amnezije, ne sjecamo se nekih osnovnih stvari iz ne tako daleke prošlosti
....isto ko da se to desilo prije 20 godina
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:jeste, kvasio je kada je murinjo došao u klub koji je prvo trebalo urediti i uigrati igrače, kada je konačno u tom i uspio te napravio jači tim no što je bio, ovaj se pokunjio i otiš'o za New Yorkripper je napisao/la:![]()
e svašta....nevjerovatno šta ljudi umišljaju
Cuj pobjegao, a kvasio portugalskog idola redovno, ko ukrajinku ....covjek konstantno najavljivao pune dvije godine da ce otici iz Barce, produživao ugovor samo po godinu itd...ali eto izgleda su sad iznenadni napadi amnezije, ne sjecamo se nekih osnovnih stvari iz ne tako daleke prošlosti
....isto ko da se to desilo prije 20 godina
. Najavljivao je zato što je znao da je Barcelona 99% jaka zbog spleta okolnosti i igrača koji se poznaju i njihovih kvaliteta, a 1% do njega kao trenera. Čim malo ispadne tim iz forme, pep kofere tu pakuje, a tako i bi
Uglavnom, ako pocetnik/rookie Tito osvoji ligu, a Jozo se ufati noge - moci cemo konstatirati da je "pic.ka neviđena jer bježi cim je Tito preuzeo primat"
U svojoj prvoj sezoni na klupi Barce Pep je osvojio bukvalno SVE što se može osvojiti, ukljucujuci i LP...to nikad nikome nije pošlo za rukom
pogotovu ne pocetniku treneru....e onda se povela cuvela madridska floskula "lahko mu je kad mu je Rajkard sve ostavio spremno"
ko biva Rajkarad je taj strašni strucnjak i glavni faktor uspjeha
( mada ga je sezonu ranije Real nalupao na ESB i još uzeo titulu uz pasillo)...ali dobro toga se odjednom ne sjecamo jer imamo iznenadne napade amnezije, hajd pravimo se svjesno naivni
....a evo šta ako Tito uzme LP ili Primeru odmah u svojoj prvoj sezoni
koja ce se onda prica oplesti
garant ce biti identicna prica "lahko mu je kad mu je Pep ostavio sve na gotovo"....znaci tad ce Pep bitan za uspjeh
....uvijek su neki drugi faktori nekako bitni u Barci, a nikako treneri
pa jel vi vidite kakve gluposti lupate
Uglavnom, u Barci je vazda svakom treneru nevjerovatno lahko (može je i Ibraković voditi uspješno
) , a jadnom Jozi je najteže (i to u Real Madridu
gdje Perez samo daje) jedino njemu jadnicku treba godina-dvija da se posloži tim, da ovo, da ono....vazda je neka šuplja prica, izgovor i vadiona.
Uglavnom, u Barci je vazda svakom treneru nevjerovatno lahko (može je i Ibraković voditi uspješno
vako ti ja vidim post mandrale
Kako ti nekad znaš biti smiješan s tim ispadima to je čudo jedno. Koja čuvena floskula? Zašto izmišljaš i praviš se glup kad znaš da je nekolicina to govorila uglavnom onih koji navijaju za madrid od galacticosa, ovi ozbiljniji simpatizeri vjerojatno nikada neće izreći takvu glupost, odrasti prijatelju.
.
I kada malo bpčje pronalaziriam tvoje postove, lako se da zaključiti da si jedan od onih koji navijaju za Barcelonu tek od pojave grande Dinha, ili barem tako razmišljaš.
Eto ti najbolji primjer Argentina. Nabacani igrački kadar bez spretne ruke da sve to posloži je neupotrebljiv, a ti kao ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu bi trebao da to znaš, ali se varam izgledaripper je napisao/la:![]()
![]()
jbt ko da je Jozo bio došao u Gradinu iz Srebrenika, a ne Real iz Madrida
![]()
....tako vi to bosanski madridisti prezentujete klub kojeg simpatišete i dižete njegove zasluge....šta je zinuo - Perez mu je kupio, ali eto...rekoh, iznenadni napadi amnezije
![]()
Taj isti Rajkard je Barcelonu spasio govana i napravio temelj za ovu današnju Barcelonu, spasio ih 12 mjesta na tabeli, napravio neke neophodne promjene. I ako mene pitaš, da, imaš amneziju izgleda. Ne kažem da je pep ovisio o njegovim rekonstrukcijama, samo pobijam tvoj argument da je rajkard bio loš trener.ripper je napisao/la: ko biva Rajkarad je taj strašni strucnjak i glavni faktor uspjeha![]()
I kada malo bpčje pronalaziriam tvoje postove, lako se da zaključiti da si jedan od onih koji navijaju za Barcelonu tek od pojave grande Dinha, ili barem tako razmišljaš.
naprijed rejal
naravno da vidiš samo to, u nedostatku bilo kakve svoje argumentacijeRaul_64 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vako ti ja vidim post mandrale
@Sveti buraz....vidjeh na drugoj temi da Johnya nazivaš mentalno zaostalim idiotom, krenulo te sa etiketiranjem i ponižavanjem , pa bi sad i po meni, ha....e ja ti to dozvoliti necu
zašto ga nazvah mentalno zaostalim, šta misliš?ripper je napisao/la:naravno da vidiš samo to, u nedostatku bilo kakve svoje argumentacijeRaul_64 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vako ti ja vidim post mandrale![]()
@Sveti buraz....vidjeh na drugoj temi da Johnya nazivaš mentalno zaostalim idiotom, krenulo te sa etiketiranjem i ponižavanjem , pa bi sad i po meni, ha....e ja ti to dozvoliti necuodamah da to razjasnimo...mene neces javno pljuvati i diskreditirati, jer ni ja to tebi ne radim
....necemo tako Dino, necemo sigurno....ako cemo se vrijeđati da znamo i to, samo reci
pa da i ja izvucem tešku artiljeriju , da ne pucam samo čorcima
....mislim, možemo i tako - nije frka, ali ce biti banova sigurno...a ja sam ipak za civilizovanu varijantu rasprave
...takvu konverzaciju i takva poređenja možeš sa ukucanima svojim....ovo je ipak forum SS.ba....ja ne vrijeđam niti omalovažam druge kolege forumaše, na licnoj bazi....ali necu ni dozvoliti da mene neko ofira i ismijava.
Tebi sam rekao da se ne praviš glup, jer znam da nisi, a osim toga nigdje te nisam uvrijedio
Ipak je ovo forum, forumske rasprave se doživljavaju sve, samo ne lično
naprijed rejal
OK, nema problema onda....ja sam samo rekao svoje 
" onclick="window.open(this.href);return false;
fantasticna utakmica kake, odavno nije ovako igrao
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ja ti kazem da je Kaka velikan i da tu ima jos hajra u njegovoj igri. I lahko bi se on dokazao da igra u manjem klubu neg Real i da ima vecu minutazu. Zbog toga i dalje mislim da Jozo grijesi al haj' to je do njega.Raul7 je napisao/la:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.