Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2012, 21:07

calcio je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:Ocekujete da oni budu mirni i da glume patriote dok himna se intonira

a sta vi radite za to vrijeme pored malih ekrana :?:

ne stojite sigurno i drzite ruku na srcu ;)
Zavale se u fotelje i ceskaju mu*a :mrgreen:
Znači vi poredite igrača koji nastupaju za reprezentaciju i kojima se izvodi himna,dakle ponašanjih onih prisutnih sa ponašenjem kada gledaš utakmicu na televiziji :lol:
Vidi ovog calcia,nekad bio jedini normalan od papeljubaca,haman i njeg povukli.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2012, 21:11

Dylan Dog je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Zenichanin je napisao/la:Ocekujete da oni budu mirni i da glume patriote dok himna se intonira

a sta vi radite za to vrijeme pored malih ekrana :?:

ne stojite sigurno i drzite ruku na srcu ;)
Zavale se u fotelje i ceskaju mu*a :mrgreen:
Znači vi poredite igrača koji nastupaju za reprezentaciju i kojima se izvodi himna,dakle ponašanjih onih prisutnih sa ponašenjem kada gledaš utakmicu na televiziji :lol:
Vidi ovog calcia,nekad bio jedini normalan od papeljubaca,haman i njeg povukli.
Ja normalan, nikad! :mrgreen:
Ovo je diskusija iz koje se nista dobro ne moze dobiti. Ogranicavati igracima slobodu i nametati nekakve zabrane, to je pravi recept za unistavanje dobre atmosfere. A nije neka velika stvar, momci se malo zezaju medjusobno, kao sto bi vjerujem vecina nas radila da smo na njihovom mjestu. ;)

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 14 nov 2012, 21:29

Igraci su ti koji predstavljaju drzavu. Ako nece mirno stajati dok se himna izvodi onda to znaci da nemaju nimalo postovanja ni ljubavi prema toj drzavi. Mene ovo nervira odavno. Stvarno sramotno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 nov 2012, 22:12

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 14 nov 2012, 22:15

Još malo pa cete poceti prigovarati kako vezu kopacke :?
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 14 nov 2012, 22:20

calcio je napisao/la:Uclanite se u fb grupu "Izbacimo Ibisevica, Salihovica i Misimovica iz reprezentacije"
hahaah :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 nov 2012, 22:21

Ne podrzavam ovo, daleko bilo, ali ako nam je ovo najveci problem u reprezentaciji mi smo onda stvarno svjetska klasa. Slazem se definitivno da dok se intonira himna tvoje drzave da trebas mirno stajati i slusati istu. To jednostavno pokazuje tvoje postovanje i ljubav prema domovini. Brate mili ako jedan Spahic, Dzeko, Pjanic, Begovic to mogu uciniti sto nebi mogao jedan Ibisevic, Salihovic, Misimovic? Zar je toliko komplikovano presutjeti par minuta? Ja bar nikad nisam vidio ni Dzeku, ni Pjanica, ni Begovica a Spahu definitivno nisam vidio da nesto izvodi dok traje himna. Nego savez to treba srediti. Prvi put opomena, drugi put po dzepu, pa bi vidjeli kako se mirno stoji dok se slusa himna domovine. Kakva god da je i himna i zastava, nase su. Bar sad za sad. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 15 nov 2012, 00:02

ja mislim da je protiv slovacke i dzeko se nesto smijao, ali miske je i tad bio glavni zabavljac dok je himna bila.Ni ja ovu muziku ne smatram himnom a moja zastava ce uvijek biti ljiljani a ne trokutici i zvijezde, ali stvarno to i takvo ponasanje je van svake pameti i mislim da bi im susic ili piplica :D trebali skrenuti paznju na to.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 15 nov 2012, 00:22

Pa kad mi navijači možemo pjevati Jedna i jedina dok set pušta ta ista muzika, što se ne bi Miske i Vedo smijali, pogotovu kad spiker provali Selam himni Srbije.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 nov 2012, 00:26

I moja je himna Jedna si Jedina. I moja je zastava sest ljiljana. I moja je drzava ona RBIH.

Ali da se vako ponasa je dno. Kad svi ostali mogu stojati i respektovati zasto ce se ovi vuci za jaja i kleberiti.. Znaju puno bolje..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 nov 2012, 00:27

Stvarno ruzno ponasanje. Misimovic to radi godinama inace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 nov 2012, 02:06

Nepoštovanje prema drzavnoj himnoj,ma kakva god ona bila bez teksta sa tekstom,varta zastava ipak za tu drzavu pod cijom zastavom igraju je izginulo mnogo ljudi,ponavlja se to češkanje,a mislim da sve započne Misimović stim da ni Ibišević ni Salihović ne zaostaju..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 nov 2012, 08:19

Da 'oće im Pape narediti da nauče i odrecituju Gorski vijenac na narednom reprezentativnom okupljanju. Il' je to Sinišina zadaća? :P
Jbt, stvarno pojedinci od muhe prave slona. Eto, ne poštuju državu, ali su u stanju odigrati meč u darkwoodskoj šumi kako bi fudbala željnom narodu vratili osmijeh na lica (makar i na 90 minuta).
Obavezno im treba psovati majku kada dođu u Zenicu. To ne biste smjeli propustiti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 15 nov 2012, 11:05

U Alžiru: Najavili nas kao Srbe, pa nam izviždali himnu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uspješno je apsolvirala posljednju utakmicu u 2012. godini...

Naši Zmajevi savladali su Alžir s minimalnih 1:0 na stadinu "5. juli 1962". Jedini gol postigao je Muamaer Svraka, duboko u sudačkoj nadoknadi meča.

Ipak, vratimo se malo unazad i u trenutke prije intoniranja naše himne. Naime, alžirski spiker prvo je Zmajeve najavio kao Srbe, a potom je naša himna sa tribina "pozdravljena" zvižducima".

Mnogi nisu primijetili gaf alžirskog spikera na stadionu, ali čini se da jesu Vedad Ibišević i Zvjezdan Misimović, kojima nije preostalo ništa drugo, nego da se nasmiju.

Na kraju, pobijedili smo i u novu godinu ulazimo sa mnogo elana, pa neka Alžirci zvižde...

Đeste patriote ;)

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 15 nov 2012, 11:13

Što bi reko Nelson Munk: "HA-HA"
NAPRIJED NARODE!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 15 nov 2012, 11:16

Zvjetdan, Salihovic, a u zadnje vrijeme i Ibisevic se uvijek smiju, ne samo na ovoj utakmici. Ne vjerujem da je bilo neke zle namjere kod spikera, samo je malo geografski ogranicen i njemu je to sve isto a Bosna, Srbija ili Hrvatska,Jugoslavija, a možda i SHS :D

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 15 nov 2012, 11:23

evo na 7:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 nov 2012, 11:49

Protiv Litve su nas vjerovatno najavili kao Rusiju, a protiv Grčke kao Tursku što je izazvalo salvu smjeha kod ove trojke ''zabavljača''. Što rekoše neki gore iznad, mi kod kuće vjerovatno češkamo jajca tokom intoniranja himne, ali ako se nađemo na nekom skupu, manifestaciji ili sl. stanemo mirno prilikom puštanja himne. Pa zar im je toliki intelektualni napor izdržati jednu minutu da se ne kehare?!

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 15 nov 2012, 12:06

Ako će to njihovo keherenje, njima pomoći da kasnije obraduju i mene i tebe i sve najs koji pratimo bh fudbal onda nek se kehere.
A vidio sam ja ta moralna, i patriotska lica dok se svira naša himna em na stadionima em u dvoranama, keherenje je sitna stvar šta se rai, pa...

A na kraju krajeva kad himna bude hinma onda će je neko i poštovati, ili ništa kad budu svirali PRAVU himnu, a ne ono.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 nov 2012, 12:10

Mene i tebe ne snima kamera i ne gledaju nas ljudi po cijelom svijetu da li se keharimo ili ne prilikom sviranja himne. I nije stvar sviđa li se tebi himna ili ne, nego je stvar da se neke stvari kao poštivanje države i njene himne trebaju shvatiti zdravo za gotovo. Baš bi me zanimala reakcija ovdje da su se zagrlili Stevanović, Šunjić i Vranješ pa se počnu pipkati iza uha, smijati se, puhati balone od žvakaćih guma prilikom intoniranja himne???

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Proximic i 32 gosta.