FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šteta sto nije za Trebinje u igri, al' svakako očekujem da će mu odmor biti dobar i da će biti igrač utakmice protiv Širokog, to bi nam najviše značilo, da prenese taj pozitivizam na Želju, to od njega očekujem ,više.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- storm_raider
- Kontakt:
Slazem se sa @boccaccio-om u vecini. Manje-vise, to je to. Prosle godine je imao taj osjecaj da se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme, ove godine mnogo to losije izgleda. Ja se nadam da ce ga ovaj gol malo trznuti, jer ipak on moze, pokazao je to. Ono sto se ne mogu sloziti sa @boccaccio-om, je da Svraka nema individualni kvalitet za nas nivo igre (ili sam ja pogresno izvukao iz konteksta). Mislim da on moze biti igrac prevage, ne naravno kao Zeba ili Bekric - ni blizu. Takodjer mislim da nece napraviti karijeru kao Cocalic, ali da moze igrati u Grckoj, Kipru, Sloveniji, pa mozda i u Turskoj. On je nase dijete, i ja se iskreno nadam da cemo izvuci korist od njega, a i on od nas.
Sport je lijek za tijelo i duh.
odigrao jednu il nijdnu u evropi isto mu je,a sve su sanse da ga mamic odvede u lokomtivuEngland je napisao/la:Pa kad će onda igrati u Evropi, nikad.?BeastZE je napisao/la:Ne bi rekao da ce Trava na oranicu
Sto tamo ? Da prima po 5,6 komada ?England je napisao/la:Pa kad će onda igrati u Evropi, nikad.?BeastZE je napisao/la:Ne bi rekao da ce Trava na oranicu

❶❾❽❽
Bolje i to nego uzimati učešće na turniru "Galib Mujičić" u VitezuBeastZE je napisao/la:Sto tamo ? Da prima po 5,6 komada ?England je napisao/la:Pa kad će onda igrati u Evropi, nikad.?BeastZE je napisao/la:Ne bi rekao da ce Trava na oranicu

]
glupa vam je rasprava,a taj turnir je memorijalni u cast poginulom covjeku,BeastZE je napisao/la:Bolje i to nego uzimati učešće na turniru "Galib Mujičić" u VitezuEngland je napisao/la:BeastZE je napisao/la:Ne bi rekao da ce Trava na oranicu
Sto tamo ? Da prima po 5,6 komada ?
Šteta što ne igra sad u Trebinju, jedno vrijeme je zabij'o samo Leotaru.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Aludiras na Maribor koga smo jedno poluvrijeme u Sloveniji dobili sa 1:0 i drugo poluvrijeme na olimpijskom stadionu Kosevo odigrali 1:1 i to sa igracem manje. Kostalo nas je neshvatljivo drugo poluvrijeme u Mariboru.
Svi znamo sa kojim uspjehom Maribor igra evropske utakmice i koje protivnike je u poslednjih par godina uspio pobijediti.
PS. Kako stoji ZETA u crnogorskom prvenstvu? Koliko znam, predposlednja je. I da, sjetih se onih majica posle Besiktasa: "Besiktas - sarajevo 2:2". Posle dodjoze turci na olipijski stadion Kosevo i klepise malene sa 5:0. Mi smo tada izgubili u Spaniji od Malage sa 1:0, dok smo u Sarajevu odigrali 0:0. Tada je bilo: "Zeljo igr'o sa malo ga, a sarajevo igralo sa puno ga"
Svi znamo sa kojim uspjehom Maribor igra evropske utakmice i koje protivnike je u poslednjih par godina uspio pobijediti.
PS. Kako stoji ZETA u crnogorskom prvenstvu? Koliko znam, predposlednja je. I da, sjetih se onih majica posle Besiktasa: "Besiktas - sarajevo 2:2". Posle dodjoze turci na olipijski stadion Kosevo i klepise malene sa 5:0. Mi smo tada izgubili u Spaniji od Malage sa 1:0, dok smo u Sarajevu odigrali 0:0. Tada je bilo: "Zeljo igr'o sa malo ga, a sarajevo igralo sa puno ga"

Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Tek vidjoh da nisi pitar, al nema veze...
Posto pitice "vise" kod nas, nije zgoreg da procitaju...
Posto pitice "vise" kod nas, nije zgoreg da procitaju...
- Ultras1921
- Kontakt:
Najedoh se banana, bio sit sedam dana
Oni Banovici su stvarno ruzni
Helem, odlicno je sto nam pare od UEFE dolaze
. Steta sto je to za 30000 eura manje nego sto je terebalo biti, ali sta je tu je. Nisam protivnik baklji, ali treba to malo smanjit. Na Otoci JEDNA baklja zapaljena i kazna 1000 KM
Svraka me bas sinoc obradovo. Vidim kritikujete ga. Nije bas na nivou ove sezone, ali imao je i par dobrih utakmica. Onu u Zenici je fantasticno odigrao

Oni Banovici su stvarno ruzni

Helem, odlicno je sto nam pare od UEFE dolaze

Svraka me bas sinoc obradovo. Vidim kritikujete ga. Nije bas na nivou ove sezone, ali imao je i par dobrih utakmica. Onu u Zenici je fantasticno odigrao

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma nesekiram se ja za naseg Muamera Svraku, uskoro na Grbavicu dolazi njegova redovna musterija - Siroki Brijeg 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Evo odlican interviju Zukanovica za zvanicnu stranicu...
http://fkzeljeznicar.ba/zukanovic-zeljo ... klub/2437/
Takodjer je i danas izasao interviju Lazara Popovica koji se prisjetio svog vremena u Zelji i navijaca

http://fkzeljeznicar.ba/zukanovic-zeljo ... klub/2437/
Takodjer je i danas izasao interviju Lazara Popovica koji se prisjetio svog vremena u Zelji i navijaca
Hajde Lazare hajde Lazare....'Navijače Željezničara nemoguće je zaboraviti'
Kroz svoju bogatu historiju, Željezničar je imao broje vrhunske fudbalere, reprezentativce, sjajne strijelce... Mnogi su upravo s Grbavice krenuli u svijet, zaigrali za neke od najvećih svjetskih klubova, i ime sarajevskog kluba pronijeli planetom. No, bilo je i fudbalera koji kvalitetom i učinkom nisu pripadali najboljima, ali su opet imalo ''ono nešto'' što je publika znala poštovati.
''Čast je igrati za Želju'
'
Lazar Popović jedan je od takvih igrača - na Grbavici je igrao dvije sezone, učestvovao u osvajanju dva trofeja upisavši se zlatnim slovima u historiju kluba.
''Vrijeme provedeno u Sarajevu nikad neću zaboraviti. Bilo je sjajno, ekipa je igrala odlično, osvajali smo trofeje. Priznajem da mene gol baš i nije htio, ali uspjeh ekipe uvijek sam stavljao iznad svega. Jednostavno, bila mi je velika čast igrati za Željezničar'', prisjeća se Popović u razgovoru za ****.ba.
Navijači su ga voljeli, poštovali i svaki njegov potez nagrađivali aplauzom. Bio je istinski ljubimac navijača, a na svakoj utakmici, s tribina se moglo čuti njegovo ime.
''Željini navijači uvijek su bili posebni. Cijenio sam njihovu podršku, prepoznali su kako se borim za taj dres, i zaista, kad neko spomene Željezničar uvijek se prije svega, sjetim navijača. Neopisivi su'', govori Popović.
Lazo je u plavom dresu odigrao skoro sve utakmice u dvije sezone boravka na Grbavici, ali jedne se najradije sjeća.
''Bila je to prvenstvena utakmica s Borcem. Igrali smo dobro, a tribine su bile krcate. Atmosfera nezaboravna, velika pobjeda i moja dva pogotka. Sjajno iskustvo.''
Iz Sarajeva je otišao pred početak prošle sezone, ali Sarajevo iz njega nije. I neće.
''Sretan sam zbog Muamera Svrake''
''Naravno, pratim sve. Znam da je ekipa i dalje dobra, da pobjeđuje i osvaja titule. Tako i treba biti, Željo je veliki. U kontaktu sam s bivšim saigračima, razgovaram s Bogičevićem, Vasilićem, a sretan sam zbog gola Svrake u Alžiru. Neka tako nastavi'', poručio je Lazar Popović iz Albanije, gdje s dosta uspjeha nastupa za tamošnjeg prvoligaša, FC Kukesi.
''Odlično nam ide, drugi smo na tabeli. Igram i zabijam golove, sinoć smo pobijedili, i ponovo sam bio strijelac. Na našim prostorima ekipe koje uđu u najviši rang obično se bore za opstanak, ali mi smo poseban slučaj. Predsjednik kluba uložio je dosta novca u ekipu, želi igrati u Evropi i vjerujem da ćemo ispuniti njegova očekivanja'', kazao je Popović na kraju razgovora za ****.ba.
Lazo je bio i ostao idol Grbavice, čovjek koji je igrao za navijače koji su ga voljeli i cijenili. Odnosom prema dresu kluba kojeg predstavlja davao je odličan primjer kolegama, koji ga se i danas rado sjećaju...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Begović: Bravo Muamere, svaka čast!
Svaka tebi cast Asmire a ne kao papci sa ovog foruma 5 dana pisem ljudi popustite malo sa kritikama pravi ste papci
Svaka tebi cast Asmire a ne kao papci sa ovog foruma 5 dana pisem ljudi popustite malo sa kritikama pravi ste papci
eto sigurne utakmice na kladionici 2 u trebinju ko kuca.a tu je i zivkovic ako sta krene po zlu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bravo, bez tvog dubokoumnog komentara ovaj forum bi načisto propao.astra1922 je napisao/la:eto sigurne utakmice na kladionici 2 u trebinju ko kuca.a tu je i zivkovic ako sta krene po zlu
DRUG NEBI TI PUNCA
Ti si mu prvi u životu rekao da je dubokouman, sada će raditi teferić u selu.bagrcavi je napisao/la:bravo, bez tvog dubokoumnog komentara ovaj forum bi načisto propao.astra1922 je napisao/la:eto sigurne utakmice na kladionici 2 u trebinju ko kuca.a tu je i zivkovic ako sta krene po zlu
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
Jak post ko zemlja! 2:1Minhi je napisao/la:Aludiras na Maribor koga smo jedno poluvrijeme u Sloveniji dobili sa 1:0 i drugo poluvrijeme na olimpijskom stadionu Kosevo odigrali 1:1 i to sa igracem manje. Kostalo nas je neshvatljivo drugo poluvrijeme u Mariboru.

-
- Kontakt:
Rambo Amadeus je snimio hit o tebiastra1922 je napisao/la:eto sigurne utakmice na kladionici 2 u trebinju ko kuca.a tu je i zivkovic ako sta krene po zlu

[youtube][/youtube]
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Ove sezone smo sakupili isto bodova kao i prošle u ovo doba, a to smo učinili sa duplo manje trke i borbenosti, nego prošle godine. Izgleda nam da Željo igra slabije i jeste tako, jer fali trka. Trka svih igrača. Kada se to digne na prošlosezonski, a ako se digne, tada će nam opet igrači biti dobri i nećemo nikoga kritikovati.
Ove sezone manje trčimo, manje se borimo, manje ima srčanosti (svi osim Zole i donekle Kvesića) i zato su nam rezultati 1:0 i sl. Kada se dignemo u tom segmentu, opet će nam Adil, Zeba, Bekrić, Svraka ..... biti oni pravi i ispaljivaćemo cifre o njihovoj tržišnoj vrijednosti. Vratiti motiv igračima - to je do Amara i on će to sigurno napraviti, a do tada malo sjekiracije i čupanja sopstvenih živaca.
Ove sezone manje trčimo, manje se borimo, manje ima srčanosti (svi osim Zole i donekle Kvesića) i zato su nam rezultati 1:0 i sl. Kada se dignemo u tom segmentu, opet će nam Adil, Zeba, Bekrić, Svraka ..... biti oni pravi i ispaljivaćemo cifre o njihovoj tržišnoj vrijednosti. Vratiti motiv igračima - to je do Amara i on će to sigurno napraviti, a do tada malo sjekiracije i čupanja sopstvenih živaca.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.