Ma sve je skidrow krivalan_kardec je napisao/la:oj grob te yebo na šta ova tema izađe, ne mogu da vjerujem.![]()
![]()
jel istina ovo da crack izlazi sutra, ili nas neko loži?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ma sve je skidrow krivalan_kardec je napisao/la:oj grob te yebo na šta ova tema izađe, ne mogu da vjerujem.![]()
![]()
jel istina ovo da crack izlazi sutra, ili nas neko loži?
Hvala pintolpintol_TM87 je napisao/la:imas PP..pozzFCL je napisao/la:sta uradit da me ne izbacuje ?
ma nista uzivajte...l360las je napisao/la:Hvala pintolpintol_TM87 je napisao/la:imas PP..pozzFCL je napisao/la:sta uradit da me ne izbacuje ?
vm22 je napisao/la:Ako moze neko uslikat i postavit ekipu Veleža bio bih zahvalan
pintol brate jes to provalio da ne crasha ako moze bio bi zahvalan ??? obradujpintol_TM87 je napisao/la:vm22 je napisao/la:Ako moze neko uslikat i postavit ekipu Veleža bio bih zahvalan
Znaci dogovaranje oko kupovine orginala(iako nas je vise) je OK??,jer prvo se ovdje dogovorimo prije nego sto na fb-u napravimo grupu ili sta vec...admin je napisao/la:Posljednji put upozoravam da ovdje nema razgovora o crackovima i piratskom softwareu.
Svi koji nastave biće trajno banovani, a tema će biti obrisana ako ne može bez toga.
Ne radi se o nekom mom hiru ili nekim frustracijama moderatora. Razlog je jednostavan i važniji je od svih vas koji komentarišete i od ove teme:
Možemo biti blacklisted ukoliko se bude postavljao piratski software. To sigurno nećemo dopustiti.
ppl360las je napisao/la:Hvala pintolpintol_TM87 je napisao/la:imas PP..pozzFCL je napisao/la:sta uradit da me ne izbacuje ?
Neo odustani haveru nema fajde.neo je napisao/la:Kako vam nije jasno da se prvo cekam update iz SI pa ce onda da se pravi cra** ? NEMAJU NIKAKVOG RAZLOGA DA IGRU CRA** dok SI ne popravi ostale greskeSto da rade posao dva puta ?
To mi se svida,to ti nije bug vec realnost hehehehexType je napisao/la:hahahhahahahah ima tu svga taldzije...imam i ja bug u igrici Gomeza i dzeku u bajernu nemoze niko zaustavit
neuerxType je napisao/la:bayern jedna od najboljih ekipa na manageru stim da mu treba malo odbranu pojacat malo boateng se nesnalazi bas najbolje a batstuber i timoscuk nisu u formi ostalo je super jako i prejaka konkurencija u napadu i veznom redu...btw david alaba strasan ljevi bek ko ima para nek ga sebe kupi u tim
meni robenm povrjedzen igra mi shaqiri po desnoj strani mi igra uljece u 16 i skoro svaku zakucava strasno igraadi89r je napisao/la:neuerxType je napisao/la:bayern jedna od najboljih ekipa na manageru stim da mu treba malo odbranu pojacat malo boateng se nesnalazi bas najbolje a batstuber i timoscuk nisu u formi ostalo je super jako i prejaka konkurencija u napadu i veznom redu...btw david alaba strasan ljevi bek ko ima para nek ga sebe kupi u tim
lahm van buyten dante alaba
sweini luiz gustavo
robben kroos ribery
gomez
Ubojit tandem a takode muller i shaqiri kao izmjene unistavaju,a volim tandem buyten dante zbog prekida jednostavno svaka utakmica bar 1 gol bar je na demu bilo sto sam igrao....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.