Mogli bi biti i velikim problemima ako ni on ne bude mogao igrati.
Antolovic
Stanic Bogi Vasilic Kvesa
Tomic Bekric
Selimovic Zeba Brkovic
Adilovic
Moglo bi to onda ovako izgledati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ode ti u trenere.Puno ti napadača u ekipi.ZZtop10 je napisao/la:Zola upitan za Leotar![]()
Antolovic
Tomic Bekric
Selimovic Zeba Brkovic
Adilovic
Daj ti bolju s obzirom da nema Svrake, Jamaka, Beslije, a Zola upitan..England je napisao/la:Ode ti u trenere.Puno ti napadača u ekipi.ZZtop10 je napisao/la:Zola upitan za Leotar![]()
Antolovic
Tomic Bekric
Selimovic Zeba Brkovic
Adilovic
Povrijedio skocni zglob jucer u onoj prijateljskoj mlade reprezentacije.terabajt je napisao/la:Sta je to sa Zolom jel se povrijedio ??.
Mozda Elvir ColicEngland je napisao/la:Igrat će kog Amar stavi, al' ovako sumnjam da će početi, možda neko iz drugog plana dobije priliku.
E upravo snimak koji sam u miru pogledao mi je dao ipak bolju sliku nego onu koju sam imao gledajući tekmu uživo .Još jedanput sam zažalio što mi na našoj grbavici imamo jakoo loše uslove da se ljudski odgleda utakmica.Da li je nervoza na utakmici dala svoje ali neke stvari sam tek sad u miru sagledao i bolje vidjeo.Malo sam veći optimista nakon odgledanog.Bar meni je Velež uživo bio mnogo opasniji a trkački smo bili inferiorniji.Na snimku mi je to drugačije izgledalo .Što se tiče Leotara nisam ja baš siguran da će to tako lako biti .Očekuje nas tvrda utakmica i mislim veoma neizvjesnaarbitar je napisao/la:imate snimak meča protiv veleža na areni
Jaci smo od Leotara,ne kontam sta je neobicno ako pobjedimo?azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
Pobjeditel u Trebinju sada, Vi ste najlicemjerniji i najbjedniji klub na svijetu, zajedno sa upravom, igracima i navijacima! A Vas poraz bi konacno zacepio gubicu Fukarama iz Tuzle, u protivnom imali su pravo sve sto su pricali na Vas racun!!!
nisi vala ni sad trebao dolaziti...azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
Pobjeditel u Trebinju sada, Vi ste najlicemjerniji i najbjedniji klub na svijetu, zajedno sa upravom, igracima i navijacima! A Vas poraz bi konacno zacepio gubicu Fukarama iz Tuzle, u protivnom imali su pravo sve sto su pricali na Vas racun!!!
Ne znaš ti koja sila je Leotarbistrikboy je napisao/la:Jaci smo od Leotara,ne kontam sta je neobicno ako pobjedimo?azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
bistrikboy je napisao/la:Jaci smo od Leotara,ne kontam sta je neobicno ako pobjedimo?azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
Eto izgubiti cemo ovu utakmicu radi Fukara ja svakakvih budala na ovom forumu da covjek ne vjeruje mozda im je Zeljo kriv sto gube i u prvoj ligiZZtop10 je napisao/la:nisi vala ni sad trebao dolaziti...azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
zato jer su igraci bili mamurni od proslave duple krune... pili neces vjerovati.. IZ PEHARAazizmpj je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Jaci smo od Leotara,ne kontam sta je neobicno ako pobjedimo?azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!
Zasto niste pobijedili prosle sezone kad je leotar bio losiji od vratnicke raje kad se skupi na terminu!!!???
Trenutno korisnika/ca: brig, F1921B, greenwood, Hansestadt, Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Napapijri, napoleon72, NekoSaDaleka, NeSamSafetee, Paromlinac, PeppermintSA, WeekendOffender i 215 gostiju.