FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DevilS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DevilS » 14 nov 2012, 17:51

likusa je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Mala ne mjesaj se u muske poslove. :D :D :D :P
Nogomet muski posao :P pa vidio si bakica u Engleskoj po tribinama :lol: ! Ti si meni najjaci od komsija forumasa ;)

5 godina sa ili bez nove tastature :mrgreen: produzilo Vam se jos toliko
Hvala na tim lijepim rijecima mala ja sam momak 1/1 samo neki ovdje to ne znaju, ali boze moj...., ti si legenda... :D :D :D :P , odo gledati BIH pozz od komsije za Grbavicu. :mrgreen: :mrgreen:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 14 nov 2012, 18:58

Jahovic dao gol za Makedoniju protiv Slovenije.
Bordo bijeli!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 nov 2012, 18:59

http://fcsarajevo.ba/vijesti/dupovac-i- ... e-1946/780" onclick="window.open(this.href);return false;

Nego ljudi, imaju li se gdje kupiti ove majeee, i kolika je cijena?

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 14 nov 2012, 19:00

Nuhanović bi razmislio ako bi dobio ponudo Maribora....
http://nogomania.com/Mednarodni-Nogomet ... eniji.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 14 nov 2012, 19:02

hilmo je napisao/la:http://fcsarajevo.ba/vijesti/dupovac-i- ... e-1946/780

Nego ljudi, imaju li se gdje kupiti ove majeee, i kolika je cijena?
Fan Shop Bezistan.
Bordo bijeli!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2012, 19:46

iskratel je napisao/la:Nuhanović bi razmislio ako bi dobio ponudo Maribora....
http://nogomania.com/Mednarodni-Nogomet ... eniji.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Haj posaljite ponudu kakvu samo ga nosite :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 14 nov 2012, 20:04

Sesar masina !
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 14 nov 2012, 20:33

sampionski odigrao Sesar !
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 14 nov 2012, 20:47

Sesar dominira. 8-)
Bordo bijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2012, 21:11

Samir Radovac:

" Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje "
:lol:

Sto me nasmija, odbio Bayern M. i Aresnal radi FK Sarajevo. :roll:

Da se razumijemo ne radi se o FK Sarajevo, taman da je FK Zeljeznicar, liga BiH naspram Njemacke/Engleske ? Malo je reci smjesno, kamo srece da su mu oni ista ponudili ne bi se dugo dvoumio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 14 nov 2012, 21:15

Elegant je napisao/la:
Samir Radovac:

" Imao sam ponude dva evropska kluba. Tražio me je Bayern Munchen i engleski Arsenal. Međutim, moj odabir je bio FK Sarajevo prvenstveno iz razloga što su ljudi iz kluba vjerovali u mene i dali mi priliku da se dokažem i dođem do ovog nivoa na kojem sam sada. U odluci su mi pomogli roditelji i menadžer. Odlučili smo ipak da moj prvi ugovor bude sa mojim najdražim klubom te da se na taj način odužim za ukazano povjerenje "

Da se razumijemo ne radi se o FK Sarajevo, taman da je FK Zeljeznicar, liga BiH naspram Njemacke/Engleske ? Malo je reci smjesno, kamo srece da su mu oni ista ponudili ne bi se dugo dvoumio.

Pa ide na zimu u Njemacku.Potpis'o s nama samo da Sarajevo zaradi lovu.
Bordo bijeli!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 nov 2012, 10:52

Ma nisam ja nesto da ode Nuahnovic jbg jeste da je ono fulio sto nije u snu smio, ali ja bi ga ipak zadrzao.. ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 nov 2012, 11:36

DevilS je napisao/la:Ma nisam ja nesto da ode Nuahnovic jbg jeste da je ono fulio sto nije u snu smio, ali ja bi ga ipak zadrzao.. ;)
I ja slicno razmisljam. Vise sam se razocarao u Karamatica.
#divovi

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 15 nov 2012, 11:40

moustapha je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Ma nisam ja nesto da ode Nuahnovic jbg jeste da je ono fulio sto nije u snu smio, ali ja bi ga ipak zadrzao.. ;)
Ma brate moj onaj Karamatic od kako je dosao nije mi se nikako svidjao tako i nepatim nesto za njim/igre.. ;)

High

Post Postao/la High » 15 nov 2012, 17:40

Odblokiran novac iz UEFA-e

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odblokirala je FK Sarajevo novčana sredstva namijenjena kao nagrada za nastupe proteklog ljeta u kvalifikacijama za Evropsku ligu, potvrđeno je bordo klubu u NSBiH.

Na Koševu očekuju skoro 300.000 eura, ali će ova suma, najvjerovatnije, biti umanjena za 65.000 eura, koliko su iznosile kazne UEFA-e zbog nesportskog ponašanja navijača u mečevima protiv Levskog i Zete.

No, novac iz Niona poslužit će lideru Premijer lige da izmiri obaveze nastale za vrijeme priprema i nastupa na međunarodnoj sceni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 15 nov 2012, 18:57

Elegant je napisao/la:
Samir Radovac:

Pa nisu mu sigurno nudlili da potpise za prvi tim tih klubova,nego da bude u njihovim akademijama ili nesto slicno sto nije nista cudno.Kolko ogranicenih ljudi pise po ovim forumima to je cudo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 nov 2012, 19:20

High je napisao/la:
Odblokiran novac iz UEFA-e

Evropska fudbalska federacija (UEFA) odblokirala je FK Sarajevo novčana sredstva namijenjena kao nagrada za nastupe proteklog ljeta u kvalifikacijama za Evropsku ligu, potvrđeno je bordo klubu u NSBiH.

Na Koševu očekuju skoro 300.000 eura, ali će ova suma, najvjerovatnije, biti umanjena za 65.000 eura, koliko su iznosile kazne UEFA-e zbog nesportskog ponašanja navijača u mečevima protiv Levskog i Zete.

No, novac iz Niona poslužit će lideru Premijer lige da izmiri obaveze nastale za vrijeme priprema i nastupa na međunarodnoj sceni.
Pa ovo je za muštuluka....od koga je dosta je!!! :mrgreen:

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 15 nov 2012, 19:54

moustapha je napisao/la:
A sto si to razocaran u Karamatica!!??? Jesi ga ti mozda pored nas koji smo redovni na tekmama negdje u nekoj tekmi vidio da je cijelu odigrao, ili da je bio starter 2-3 za redom!??? Daj ba pustite se Karamatica momak uopste nema priliku da igra, prosao cijele pripreme sa Sarjevom a opet prije njega starter neki Nuhanovic koji je dosao 5 dana prije pocetka sezone!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 15 nov 2012, 20:20

HannahMontana je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
A sto si to razocaran u Karamatica!!??? Jesi ga ti mozda pored nas koji smo redovni na tekmama negdje u nekoj tekmi vidio da je cijelu odigrao, ili da je bio starter 2-3 za redom!??? Daj ba pustite se Karamatica momak uopste nema priliku da igra, prosao cijele pripreme sa Sarjevom a opet prije njega starter neki Nuhanovic koji je dosao 5 dana prije pocetka sezone!!
Mene ovo ubi, ovaj momak mora dobiti više šansi.

pitarturbe
Kontakt:

Post Postao/la pitarturbe » 15 nov 2012, 21:21

slazem se da bi Žarko trebao dobiti vise sanse jer je definitivno bolji od ovog slovenca,a moze li mi neko reci sta je sa onim Mijuškovićem sto je dosao kao pojacanje na mjestu štopera???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, boki86, bordobijeli, Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], mnon46, Vanja8 i 91 gost.