KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Večeras itekako važna utakmica,praktično i poslednja šansa da ostanemo u trci za TOP 16. Dobra stvar je što Gordić ima papire i nastupiće večeras onoliko koliko Dule bude smatrao da treba... Srećno momcima.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Iskrene Cestitke!
Hvala. Šteta što nismo prebacili onaj poraz iz Istanbula, ali ionako mi ne treba da gledamo omjer sa njima već Svabama i Litvancima... Pobjeda je bitna zbog psihološkog momenta... Makli smo se sa nule i sada će ovoj mladoj ekipi biti lakše... Sin Dragan bio borben i odličan... Dokaz kako srce nadoknađuje znanje... Lučić kapitenski, Leo zrelo, Gordić će biti bolji od Tomasa, Centri malo stekali, ali idemo dalje...lumani je napisao/la:Iskrene Cestitke!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Krenulo je, hvatamo zalet za top 16. 
Važna pobeda iz više razloga. Iz onog sportskog ugla i dalje itekako imamo šanse,praktično držimo sve u našim rukama,želim verovati kako možemo dobiti Brose u gostima u zadnjem kolu i proći dalje... Naravno prethodno nam treba pobeda protiv Ritasa kući,a protiv Barse šta bog da...
Večeras Vesterman,Lučić i Milosavljević sjajni. Leo 13poena 8 asistencija...Gordon takođe iz kola u kolo skreće pažnju.Gordić je premalo igrao da bi se nešto više moglo konkretno reći, videćemo u narednim mečevima koliko on može dati Partizanu... Bešiktaš odigrao solidno,ništa naročito,mi smo jednostavno više želeli pobedu.
Večeras Vesterman,Lučić i Milosavljević sjajni. Leo 13poena 8 asistencija...Gordon takođe iz kola u kolo skreće pažnju.Gordić je premalo igrao da bi se nešto više moglo konkretno reći, videćemo u narednim mečevima koliko on može dati Partizanu... Bešiktaš odigrao solidno,ništa naročito,mi smo jednostavno više želeli pobedu.
Partizan ide u TOP 16. @The Game, fino sam ti rekao da Dule okrece sezonu danas, nisi mi vjerovao.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dobro, imas li mi jos gdje to napomenut'neno#4 je napisao/la:Partizan ide u TOP 16. @The Game, fino sam ti rekao da Dule okrece sezonu danas, nisi mi vjerovao.
Realno, tesko ce Partizan dalje. Ok, Rytas će se dobiti u Beogradu dovoljno, ali u Njemačkoj će biti preteško, nije da su oni bolji, al' nekako ne vjerujem da Partizan moze to. Ipak, do sad su svaku drugu igrali odlicno, pa je mozda i to nada neka
Evo i mene kuci.Bogami ako cemo suditi po majici veceras sam i ja igrao koliko je natopljena znojem.
Izgurali smo zajedno ovu pobedu i odrzali se u zivotu.
Da ne bi previse duzio jer me tus zove,sve pohvale Leu,Budali,Luci i Milutinovu.
Idemo dalje,pa ako Bog da da u Svabiji resavamo prolaz u TOP 16.
Izgurali smo zajedno ovu pobedu i odrzali se u zivotu.
Da ne bi previse duzio jer me tus zove,sve pohvale Leu,Budali,Luci i Milutinovu.
Idemo dalje,pa ako Bog da da u Svabiji resavamo prolaz u TOP 16.
Stvarno svaka čast momcima na pobjedi,ja gledajući utakmicu nijednog momenta nisam sumnjao da ishod može biti drugačiji. Na kraju potpuno zasluženih +15. Ono što takođe može radovati je igra osporavanog Gordona,da se razumijemo momak je imao loših partija ove sezone,ali isto tako nije to čovjek koji će utakmicu završavati sa 20 poena... Milosavljević odigrao možda i najbolju utakmicu u Evroligi otkako je u Partizanu. Lučić kapitenski,zaista je nevjerovatno koliko je taj čovjek napredovao u prethodnih godinu dana....
Centri su opet bili možda i najslabija karika (iako to broj skokova neće reći). Bertans ovaj put odmarao ruku.
Na ruku nam idu i porazi Brosea i Ritasa, i dalje smo u najtežoj situaciji ali mislim da možemo tući litvance sa većom razlikom i onda u poslednjem kolu mi biti ti od kojih zavisi hoćemo li dalje ili ne....
Slijedi teška utakmica u ABA ligi gdje gostujemo Olimpiji.
Centri su opet bili možda i najslabija karika (iako to broj skokova neće reći). Bertans ovaj put odmarao ruku.
Na ruku nam idu i porazi Brosea i Ritasa, i dalje smo u najtežoj situaciji ali mislim da možemo tući litvance sa većom razlikom i onda u poslednjem kolu mi biti ti od kojih zavisi hoćemo li dalje ili ne....
Slijedi teška utakmica u ABA ligi gdje gostujemo Olimpiji.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Novica kazao da je povratak u Partizan veoma moguć 
Kurtis istakao kako je za njega Partizan I hala Pionir dio života i da se uvijek rado vraća i sjeća vremena u Partizanu.
Kurtis istakao kako je za njega Partizan I hala Pionir dio života i da se uvijek rado vraća i sjeća vremena u Partizanu.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Abd Novica će verovatno od decembra igrati u najdražem dresu 
Što se Kurtis tiče smatram da ga Jovanović nije koristio na pravi način,da je sam Partizan u toj sezoni daleko više mogao dobiti od jednog takvog igrača.....
О " $ ? " је ? ". " је ' ", $ $ ", са & " " " ?.
- $ ' & ' ? " " у $, & 40 " ? " по ? терену, са $ $. $ ' ? " % & ' ? у $ ", $ ' $ у ". " ' ? " у ? " ? $ $ & $. Зато " је ' $. " готово. $ на $ у & ", " се $ & – " је " црно-?.
? је " $ & $ &, & $ ?. Све по " ".
- % се не зна " све ? ' $ се $. & % постоје, $ " са & - $ " $. " је $ ' ? ? % у $, & $ $ $ ? ове $. ?, % је ту је.
? " $ је овај " " ¥:
- За & $ " је ' важно $ се % пре ", $ се ?, а то се $ ' $.
Što se Kurtis tiče smatram da ga Jovanović nije koristio na pravi način,da je sam Partizan u toj sezoni daleko više mogao dobiti od jednog takvog igrača.....
О " $ ? " је ? ". " је ' ", $ $ ", са & " " " ?.
- $ ' & ' ? " " у $, & 40 " ? " по ? терену, са $ $. $ ' ? " % & ' ? у $ ", $ ' $ у ". " ' ? " у ? " ? $ $ & $. Зато " је ' $. " готово. $ на $ у & ", " се $ & – " је " црно-?.
? је " $ & $ &, & $ ?. Све по " ".
- % се не зна " све ? ' $ се $. & % постоје, $ " са & - $ " $. " је $ ' ? ? % у $, & $ $ $ ? ове $. ?, % је ту је.
? " $ је овај " " ¥:
- За & $ " је ' важно $ се % пре ", $ се ?, а то се $ ' $.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nekadašnji košarkaš prvaka Bosne i Hercegovine ekipe Široki Wwin, Coleman Collins veoma je blizu potpisa ugovora sa beogradskim Partizanom.
Preporuči
Odštampaj Printaj
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Collins je dogovorio sve uslove oko prelaska u Partizan, te bi uskoro beogradski tim trebao predstaviti Collinsa kao novo pojačanje.
Collins je prošlu sezonu odigrao zaista odlično u dresu Širokog, a ovog ljeta je pojačao ekipu francuskog Roannea gdje je u šest utakmica francuskog prvenstva prosječno ubacivao 10,5 poena uz 8,7 skokova.
Beogradskoj publici je ostao poznat kada je strašnim zakucavanjem protiv Partizana zaradio aplauze kompletne dvorane.
ZNA LI NEKO NEŠTO VIŠE O OVOME?
Preporuči
Odštampaj Printaj
Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, Collins je dogovorio sve uslove oko prelaska u Partizan, te bi uskoro beogradski tim trebao predstaviti Collinsa kao novo pojačanje.
Collins je prošlu sezonu odigrao zaista odlično u dresu Širokog, a ovog ljeta je pojačao ekipu francuskog Roannea gdje je u šest utakmica francuskog prvenstva prosječno ubacivao 10,5 poena uz 8,7 skokova.
Beogradskoj publici je ostao poznat kada je strašnim zakucavanjem protiv Partizana zaradio aplauze kompletne dvorane.
ZNA LI NEKO NEŠTO VIŠE O OVOME?
Mens sana in corpore sano.
ss.ba je garant ovu vest kopirao sa par sajtova iz Srbije... 
Obična patka
Sam Todorić je istakao da bi Partizan bio neozbiljan kada bi dovodio igrače svako sedam dana, te da je cela priča oko Kolinsa obična izmišljotina 
Obična patka
' " $ - ' $ $ овај " у $ " ?.... " - се ? ? $, а " са УО - " ? су " $ ове $... $ " се " " " у ' ' " ? онај ' са " у $....
% се ? ",$ " " $ ? %, он не ' " $ " " ? $ & % је " у ".
% се ? ",$ " " $ ? %, он не ' " $ " " ? $ & % је " у ".
Košarkašice Partizana Galenike nastavile su svoju dominaciju u regionalnoj MŽRKL ligi, pošto su u meču devetog kola na svom terenu pobedile Mladi Krajišnik sa 81:66.
Izabranicama Marine Maljković to je osmi trijumf za redom u regionalnom takmičenju u isto toliko utakmica, čime su se dodatno učvrstile na čelu tabele.
Izabranicama Marine Maljković to je osmi trijumf za redom u regionalnom takmičenju u isto toliko utakmica, čime su se dodatno učvrstile na čelu tabele.
Olimpija otpisana sto se tice borbe za prvo mesto,cekamo sledeci vikend Cedevitu,a pre toga idemo na noge Moskovskom CSKA.
Bravo decurlijo!
Bravo decurlijo!
Što je najbitnije ostvarena je još jedna bitna pobeda u ABA ligi,doduše nije to izgledalo toliko teško kako se na kraju ispostavilo,nismo mi odigrali sjajnu odbranu pre svega,ali ipak na kraju sasvim zasluženo slavili iako je sudijski kriterijum bio očajan svaki kontakt dve ekipe se svirao.. Ono što ne valja je da se Leo povredio,verovatno se ne radi o težoj povredi ali nije prijatno.... Što se Gordića tiče i Dule je prokomentarisao u fazonu da je bitno da se ima na koga osloniti kad Leo nije u igri,sve u svemu važna pobeda pred duel sa ruskim gigantom i našom braćom.
A nakon tog duela i duel za jesenjeg prvaka u ABA ligi protiv Cedevite.
A nakon tog duela i duel za jesenjeg prvaka u ABA ligi protiv Cedevite.
-
vladedivac
- Kontakt:
Izgleda da ce Partizan na gostovanje u Moskvu bez Vestermana.
Ako je istina, nije dobro. Koliko god utakmica protiv CSKA izgledala unaprijed izgubljena, mozda i nije. Ali bez Lea i sa Gordicem koji jos uci akcije, a pogotovo sa Andjusicem kao rezervnim plejom i bez Bogdanovica, bice vrlo tesko. U stvari, i sa svima njima bi bilo vrlo tesko, kamoli ovako.
Ali mi smo Partizan, je l' te!
Ako je istina, nije dobro. Koliko god utakmica protiv CSKA izgledala unaprijed izgubljena, mozda i nije. Ali bez Lea i sa Gordicem koji jos uci akcije, a pogotovo sa Andjusicem kao rezervnim plejom i bez Bogdanovica, bice vrlo tesko. U stvari, i sa svima njima bi bilo vrlo tesko, kamoli ovako.
Ali mi smo Partizan, je l' te!
Cska ove godine nije impresivan... Naravno to je timcina, ali mogu se dobiti... Opet ćemo teško braniti Vimsa, ali ako ne bude na nivou Beograda imamo šanse... Sada neće biti Ercega i Krstića..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.