E sta vise neece postaviti na ovaj FB majko moja mila,Mont0 je napisao/la:Ono lagano sjedim, grickam grisini i skrolam fejsbuk prema dolje, kad bum:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4588_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda je trebao kod Zlatke Vukovic da mu ovo bolje zakrpe
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- _karabaja_
- Kontakt:
Imali neko onaj cover u fazonu onih citata pa na kraju pise by taj i taj, meni treba onaj sa Lisom Ann 
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- vedofeelgood
- Kontakt:
NA SVAKOM PDFU SE PRICA O NJOJ - NA SVAKOM ZNACI_karabaja_ je napisao/la:Imali neko onaj cover u fazonu onih citata pa na kraju pise by taj i taj, meni treba onaj sa Lisom Ann
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Gore mu je ovo sto su ga zakrpili neko posjekotina jbtMont0 je napisao/la:Ono lagano sjedim, grickam grisini i skrolam fejsbuk prema dolje, kad bum:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4588_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda je trebao kod Zlatke Vukovic da mu ovo bolje zakrpe
Kako kod vas radi fb ? Ja nemam chata cijeli dan, ne mogu poruke ni slike da otvorim. NISTA ! 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Dođe mi da trenutno obrišem svakoga tko spominje današnji dan i Gotovinu. A ima ih ko pljeve. Kako me nerviraju ljudi koji čim se nešto dogodi, brže bolje na fejsbuk da to napiše, objavi...
zbljuvvvv!
zbljuvvvv!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
mene nerviraju ljudi koji svaku svoju misao moraju brže bolje ovdje napisati...dubrava je napisao/la:Dođe mi da trenutno obrišem svakoga tko spominje današnji dan i Gotovinu. A ima ih ko pljeve. Kako me nerviraju ljudi koji čim se nešto dogodi, brže bolje na fejsbuk da to napiše, objavi...
zbljuvvvv!
briši, dodaji
- Zenichanin
- Kontakt:
ako ne napises na fejs, ko da se nije ni dogodilo
ja sam se odrekao svog profila kako je krenuo fax, udjem pogledam obavijesti i out
ja sam se odrekao svog profila kako je krenuo fax, udjem pogledam obavijesti i out
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
ne čudim se da si pobjegao, pogotovo ako si i tamo stavljao one legendarne adidas patike...Zenichanin je napisao/la:ako ne napises na fejs, ko da se nije ni dogodilo![]()
- Zenichanin
- Kontakt:
ne seridijalog je napisao/la:ne čudim se da si pobjegao, pogotovo ako si i tamo stavljao one legendarne adidas patike...Zenichanin je napisao/la:ako ne napises na fejs, ko da se nije ni dogodilo![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
-
gojzerica
- Kontakt:
''legendarne adidas patike'' hahahahahahahah
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ne znate kad treba stat'...
dijalog je napisao/la:ne čudim se da si pobjegao, pogotovo ako si i tamo stavljao one legendarne adidas patike...Zenichanin je napisao/la:ako ne napises na fejs, ko da se nije ni dogodilo![]()
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bolje imat adidas sa 4 linije koje nema niko,nego adidas sa 3 linije koje ima svak'
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Il nije.Senaid L.F.C je napisao/la:Bolje imat adidas sa 4 linije koje nema niko,nego adidas sa 3 linije koje ima svak'
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Svestan sam da ima dečurlije,pubertetlija,manijaka, ludaka, kretena,seljaka, prvi ja imam taj fejsbuk profil,ali jednostavno jedan drugar iz srednje,čovek sada ima 24god stavlja sledeći status
" MAMA+TATA-KONDOM= JA"
nisam mogao da ne prokomentarišem "ne brukaj se",naravno izbrisao je koment i mene iz liste.....
Definitivno ma koliko fejsbuk s jedne strane imao neku ulogu zabave,s druge strane imam osećaj da od ljudi stvara idiote neslućenih visina i poremećenih vrednosti.....
" MAMA+TATA-KONDOM= JA"
nisam mogao da ne prokomentarišem "ne brukaj se",naravno izbrisao je koment i mene iz liste.....
Definitivno ma koliko fejsbuk s jedne strane imao neku ulogu zabave,s druge strane imam osećaj da od ljudi stvara idiote neslućenih visina i poremećenih vrednosti.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 96 gostiju.