Cuj nemas sta radit. Osnovna kultura je da sutis dok se svira bilo koja himna, a pogotovo kad je to tvoja vlastita i kad te kamera snima. Misimovic ako Bog da sljedeci put nece imat priliku da izvodi te gluposti jer je davno zasluzio klupu svakako. Neka cacka Svrsajevica u guzicu ako hoce.Consigliere je napisao/la:Evo da vas rijesim muka i objasnim sta se desava: Miske uvijek stoji pored Vede kad su himne, i kako su ono zagrljeni uvijek ga nesto cacka oko uha. Miske zvace zvaku i smijese a posto cacka Vedu i ovaj je neozbiljan. Salihovic se sad zatekao u blizini pa je nastavio cirkus. Kao prvo, hinma je bez teksta, nemas sta raditi svakako dok traje a Salih i Miske nisu cak ni rodjeni ovdje a dolaze na svaku tekmu i ginu u dresu za razliku od nekih wannabe Svicaraca i ostalih gowana! Poz
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Vedad Ibisevic
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zasto? U Italiji raspravljao parlament o Marchisiu kad je se zayebavao za vrijeme himne, a mi ne mozemo na forumu.teferič je napisao/la:stvarno nevjerovatno o čemu se raspravlja dvije zadnje stranice
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dobro covjece dosta je vise oko himne, skontali smo, rekao si sta mislis,valjda ti je dosta dvije stranice offtopica, vratimo se temi. ako moze... ikako!
Reci to fanatikosima blentavimCartman je napisao/la:Cuj nemas sta radit. Osnovna kultura je da sutis dok se svira bilo koja himna, a pogotovo kad je to tvoja vlastita i kad te kamera snima. Misimovic ako Bog da sljedeci put nece imat priliku da izvodi te gluposti jer je davno zasluzio klupu svakako. Neka cacka Svrsajevica u guzicu ako hoce.Consigliere je napisao/la:Evo da vas rijesim muka i objasnim sta se desava: Miske uvijek stoji pored Vede kad su himne, i kako su ono zagrljeni uvijek ga nesto cacka oko uha. Miske zvace zvaku i smijese a posto cacka Vedu i ovaj je neozbiljan. Salihovic se sad zatekao u blizini pa je nastavio cirkus. Kao prvo, hinma je bez teksta, nemas sta raditi svakako dok traje a Salih i Miske nisu cak ni rodjeni ovdje a dolaze na svaku tekmu i ginu u dresu za razliku od nekih wannabe Svicaraca i ostalih gowana! Poz
- Principatus
- Kontakt:
Aha a u Italiji je parlament izuzetno seriozna institucija, a ne cirkus. Samo cekam kada ce i toj drzavi trebati pumpanje novca. Navoditi jeftine pokusaje politicara da sa populistickim glupostima sakupe poene, kao ozbiljni argument za nesto, to nema smisla.Cartman je napisao/la:Zasto? U Italiji raspravljao parlament o Marchisiu kad je se zayebavao za vrijeme himne, a mi ne mozemo na forumu.teferič je napisao/la:stvarno nevjerovatno o čemu se raspravlja dvije zadnje stranice
Ne kažem da ne možete, samo kažem da mi je šega.Cartman je napisao/la:Zasto? U Italiji raspravljao parlament o Marchisiu kad je se zayebavao za vrijeme himne, a mi ne mozemo na forumu.teferič je napisao/la:stvarno nevjerovatno o čemu se raspravlja dvije zadnje stranice
Nisam znao to za talijanski parlament, al svejedno, to mi je, iskren da ti budem, još veća glupost.
Niko ovdje nije napisao da zamjeri pojedinim igračima što ne pjevaju himnu(nepostojeći tekst),očito slabo rezonuješ.viKK je napisao/la:Ne znam otkad se ova tema zove "Ne pjevanje nepostojećeg teksta BH Himne od strane određenih igrača ili barem pretvaranje da teksta ima" . Alo ba ljudi tema se zove Vedad Ibišević.
A itekako ima veze sa Ibiševićem ono o čemu se piše.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
NON MOLLARE MAI
- inacefindecko
- Kontakt:
- Zenichanin
- Kontakt:
kasnije sam se smijao, kad su mu svi pokusavali nastimati gol
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Ja sam sinoć gledala, gledala. I više nisam mogla, onda sam samo slušala kad će spomenut njegovo ime.
Ali, nebitno je to sve. Stuttgart nastavlja sa sjajnim partijama u Europi, samim tim Vedi se povećavaju šanse da će se nakupiti evropskih golova. To mi se sviđa. Samo naprijed!
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: ajaca, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, Appollon, Atlanta, b00t, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, delko, Elddar, ELDIABLO20, Frankie, Fudo, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, JohannWolfgang, karajlo, KockarVicin007, LeCoq, LenyYoro15, MaroonBjelave, Marsal, mercurial, Obdunsmen, PeppermintSA, Proximic, RaZuti, rossonero85, Rule_hz, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, THEC, Uprava, Venom, VolimBiH96 i 286 gostiju.