Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
daj mi link oct...Wolverine je napisao/la:komentari na goal.com o barazu 95% se odnose na tekmu Portugal-BiH... a 90% ih kaze da ce Bosna u afriku.![]()
![]()
Jao pogubio se pravo. Hahahahahha.kimbo je napisao/la:Ronaldo hm. covjek ima lose samopouzdanje !! Vidi se iz prilozenog
http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... et-irelandadnan_hz je napisao/la:daj mi link oct...Wolverine je napisao/la:komentari na goal.com o barazu 95% se odnose na tekmu Portugal-BiH... a 90% ih kaze da ce Bosna u afriku.![]()
![]()
uprvu si care utakmice se i dobijaju na sredini terena i bokovi moraju biti na visini zadatka zato sto oni imaju jaka krila,znaci bokovi nesmiju ici previse u napad kao protiv spanije jer automatski ostavljaju rupe u odbrani a to bi portugalci znali sigurno kazniti a sansi u napadu cemo sigurno imati i ako bog da i iskoristiti.nasi igraci u ovim utakmicama moraju dati 120% od svojih mogucnosti i uz hrabru i disciplinovanu igru i uz malo srece mozemo ih i pobjediti.nadam se da ce ciro znati postaviti dobru taktiku protiv dobrih portugalaca.nisko je napisao/la:Danas sam napisao da prvu tekmu po meni trebalo igrat sa jednim napadacem:vecina je da pocnemo sa 4 u odbrani ja mislim da mi njima trebamo razbit sredinu terena a sa muratom bajramovicem i rahimicem mogli bi to.tako da bi to bio sastav koji ja sugeriram ciri![]()
Bajramiovica stavit u sedinu tako kad smo u napadu a igra blize golu a kad oni imaju loptu da ima funkciju razbijanja napada na njihovoj poli
Nekada jucer sam napisao da ce postava biti ista kao protiv spanije u mursiji. nema sanse i mislim da ne treba pocinjati sa dva spica. tako da je džeko u napadu a iza njega vjerovatno misimovic i ibricic gdje ce ibra igrati poluspica. pa rahimic i muratovic. bekovi salihovic i vjerovatno berberovic bez velikog pritiska na portugalsku odbranu i trojica iza- nesto kao 5-4-1.bh fanatik je napisao/la:uprvu si care utakmice se i dobijaju na sredini terena i bokovi moraju biti na visini zadatka zato sto oni imaju jaka krila,znaci bokovi nesmiju ici previse u napad kao protiv spanije jer automatski ostavljaju rupe u odbrani a to bi portugalci znali sigurno kazniti a sansi u napadu cemo sigurno imati i ako bog da i iskoristiti.nasi igraci u ovim utakmicama moraju dati 120% od svojih mogucnosti i uz hrabru i disciplinovanu igru i uz malo srece mozemo ih i pobjediti.nadam se da ce ciro znati postaviti dobru taktiku protiv dobrih portugalaca.nisko je napisao/la:Danas sam napisao da prvu tekmu po meni trebalo igrat sa jednim napadacem:vecina je da pocnemo sa 4 u odbrani ja mislim da mi njima trebamo razbit sredinu terena a sa muratom bajramovicem i rahimicem mogli bi to.tako da bi to bio sastav koji ja sugeriram ciri![]()
Bajramiovica stavit u sedinu tako kad smo u napadu a igra blize golu a kad oni imaju loptu da ima funkciju razbijanja napada na njihovoj poli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.