Ne vrijedi zato sto znas da sam upravu.Dzeko je dobar napadac,odlican ali nema nijednog parametra u kojem je bolji od Ibre.Znaci ne moze mu primirisati.soccerfan je napisao/la:S tobom ne vrijedi razgovarati nit trositi rijeci objasnjavajuci neke stvariEkonomista je napisao/la:A gdje je Alzir a gdje Engleska?soccerfan je napisao/la:Nisam ni rekao da je bolji ipak Ibro se duze bavi nogometom i ima mnogo vise iskustva od Edina. Ali vi od Dzeke amatera napraviste. Pa majka mu stara nije Dzeko nikakav balavac. Citav svijet zna za jednog Dzeku. Ja sam govorio striktno za tekme juce odigrane-gdje je igrao Dzeko a gdje Ibro? Da je teren bio iole bolje i Dzko bi juce lafano 2-3 gola zabio. Al haj zabi u onoj lokvi.
Pa teren u Grckoj je bio strasan pa sto ne dade gol.![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Ekonomista
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Bordo bijeli!
sumnjam da bi onaj drugi on onako loptu primio, i onako je prebacio na volej... ali hajde...king33 je napisao/la:Ibra je bolji od Dzeke tu nema rasprave al od ona 4 gola dzeko moze dati dva a to su prvi i drugi, oba su nekako u njegovom stilu vezni ubaci a dzeko je dobro primi i opucadijalog je napisao/la:edin je odličan napadač, svjetska klasa, ali se ne može mjeriti sa ibrom.
pogledaj ona 4 gola jučer... niti jedan onakav osim prvog džeko nije u stanju zabiti...
ibra sam prima loptu, sam pravi prostor, sam realizuje akcije...
džeki saigrači trebaju sve pripremiti da zabije...
Ne znam zasto se ovdje pise o ovom Svedu, dobar jeste, ali kad ne ide po njegovom vidjeli smo da i nije bas tako dobar, kad ga se malo rotira, ne dodaju samo njemu i ne igraju na njega pogubi se i on, pa vidjeli smo to u Barci.
21 gol u 33 utakmice u barsi.ZOI84 je napisao/la:Ne znam zasto se ovdje pise o ovom Svedu, dobar jeste, ali kad ne ide po njegovom vidjeli smo da i nije bas tako dobar, kad ga se malo rotira, ne dodaju samo njemu i ne igraju na njega pogubi se i on, pa vidjeli smo to u Barci.
ibra se pogubi, a džeko jel se gubi u cityu?
ne gubi, prvi strijelac klubadijalog je napisao/la:21 gol u 33 utakmice u barsi.ZOI84 je napisao/la:Ne znam zasto se ovdje pise o ovom Svedu, dobar jeste, ali kad ne ide po njegovom vidjeli smo da i nije bas tako dobar, kad ga se malo rotira, ne dodaju samo njemu i ne igraju na njega pogubi se i on, pa vidjeli smo to u Barci.
ibra se pogubi, a džeko jel se gubi u cityu?

Kako mene ovaj forum nervira XD Vi pricate o dzeki kao da on nikad nije dao go osim sto je ugurao loptu u gol. Sjetite se belgije , fancuske , totenhama kakav je dao gol sa 20 metara , onda milion golove koje je dao u volsu bili su prejaki onaj valensiji iz voleja ima jos par iz voleja sa vise od 20 m ,jedete ****. Ibra je bolji igrac od dzeke nema sta , ali on je u strasnoj formi plus je tip igraca kojem gode godine sad je sazrio do kraja . Mozda i dzeko bude najbolji od 30 te ... A meni su najjaci likovi u bosni koji ne vole dzeku jer svi vole dzeku pa ono nije to njihov fazon bolji su neki drugi igraci umjesto da budete sretni sto imamo jednog od najboljih svjetskih napadaca vi pricate o ibrahimovicu itd. Po meni trenutno top 3 napadaca svijeta 1.Ibra 2 Falcao 3 Dzeko - Cavani...
Sinoc Dzeko imo tri/cetiri sanse ali nece lopta u gol doduse teren je bio uzas jedan i necudi me one njegove fule.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
I ne znam zašto smo iskompleksirani toliko da poredimo svakog nase igrača
Citam i ne mogu da vjerujem. I onda se ti isti pokemoni na drugoj temi cude sto je jedan Hajrovic odabrao Svicarsku.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ša drugo očekivati od Bosanskih forumaša..?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Meni ide na qrac to što sve bosanske grupe na fb što se tiče nekih naših igrača hvale Ibrahimovića kada uradi nešto, kao on je naš, pa ajd.
On nije naš, nije nikada bio, niti će biti, ja ne znam što bale za njim, jeste klasa od igrača, al se na svakom mogućem topicu pomene on i offtopičari se bezveze.
Idite na temu PSG - a pa pišite do mile volje.
Samo obezvrijeđujete naše igrače i pravite apsurd od tema i uopšte.
Kapiten ŠVEDSKE, NE BOSNE I HERCEGOVINE, ON NEMA NIŠTA S NAMA, toliko.
On nije naš, nije nikada bio, niti će biti, ja ne znam što bale za njim, jeste klasa od igrača, al se na svakom mogućem topicu pomene on i offtopičari se bezveze.
Idite na temu PSG - a pa pišite do mile volje.
Samo obezvrijeđujete naše igrače i pravite apsurd od tema i uopšte.
Kapiten ŠVEDSKE, NE BOSNE I HERCEGOVINE, ON NEMA NIŠTA S NAMA, toliko.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Edin Dzeko ce jednog dana postici pogodak skarama u to sam ubjedjen. Ovo govorim zbog komentara gore napisanih, mrsko mi ih citirati.
- Ekonomista
- Kontakt:
Roberto, šta ovaj čovek još treba da uradi da bi konačno postao standardan? Da postigne dva gola na jednom meču? Pa, postigao je! Da postiže golove kad ulazi kao rezerva? Pa, postigao ih je već pet! Da postigne gol samo jedan minut nakon ulaska sa klupe? Pa, i to je uradio! Da Mančester Siti pobeđuje uvek kad on postiže golove? Pa, pobeđivao je! Da postigne gol levom nogom? Pa, i to je uradio! Da bude proglašen za igrača meseca u klubu? Pa, već je proglašen! Da bude najbolji strelac tima? Pa već JESTE!

Bordo bijeli!
@ekonomista...kao znak zahvalnosti Roberto ce mu dovesti Suareza
hoce jedino ako bude snimao neki film pa ga stave u poziciju "upside down" i tako da golsanji je napisao/la:Edin Dzeko ce jednog dana postici pogodak skarama u to sam ubjedjen. Ovo govorim zbog komentara gore napisanih, mrsko mi ih citirati.

Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Molio bih iskusnije forumase da mi objasne razliku izmedju npr. pet golova postignutih k.i.tom i isto toliko golova postignutih petom ili skaricama. Takodje bih molio da mi neko od "strucnijih" kaze jel teza kila olova od kile pamuka? Ako moze brzi odgovor, hitno mi je! 

Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 16 nov 2012, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
razlika je u kvalitetu.lolcina je napisao/la:Molio bih iskusnije forumase da mi objasne razliku izmedju npr. pet golova postignutih k.i.tom i isto toliko golova postignutih petom ili skaricama. Takodje bih molio da mi neko od "strucnijih" kaze jel teza kila olova od kile pamuka. Ako moze brzi odgovor, hitno mi je!
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Pa sada zavisi kako gledas ovaj dio vezan za pamuk i olovo, ako pamuk ostane na zemlji, a olovo odneses na mjesec onda ces iz formule za tezinu tijela (G=m*g) imati da je olovo proizvodi manju silu (tezina je mjera za silu i izrazava se u Njutnima), jer je na mjesecu gravitacija 6 puta manja, pa samim time je i tezina olova 6 puta manjalolcina je napisao/la:Molio bih iskusnije forumase da mi objasne razliku izmedju npr. pet golova postignutih k.i.tom i isto toliko golova postignutih petom ili skaricama. Takodje bih molio da mi neko od "strucnijih" kaze jel teza kila olova od kile pamuka. Ako moze brzi odgovor, hitno mi je!

EDIT: Jesam ga dobro na*ro?

Kvalitetu cega? Ako je rezultat 1:1, od kojih je jedan gol postignut skaricama, a drugi gore pomenutim organom, jel pobjedio onaj ko je postigao gol skaricama? Ako govoris o subjektivnom dozivljaju kada gledas i uporedjujes dvojicu igraca koji imaju slican ili isti ucinak na terenu to je onda stvar ukusa, a o ukusima se ne raspravlja. Zato su ljudi izmislili statistiku jer je zasnovana na matematici, a s matematikom nema z.a.jeb.anc.ije, kazu to je egzaktna nauka. Dok me ne ubjedis u suprotno, a tesko da hoces, ti si samo jedan u moru trolova koji piskaraju po ovom i slicnim forumima...dijalog je napisao/la:razlika je u kvalitetu.lolcina je napisao/la:Molio bih iskusnije forumase da mi objasne razliku izmedju npr. pet golova postignutih k.i.tom i isto toliko golova postignutih petom ili skaricama. Takodje bih molio da mi neko od "strucnijih" kaze jel teza kila olova od kile pamuka. Ako moze brzi odgovor, hitno mi je!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
kvalitet, dobro čuješ. škarice ne može napraviti svako.
razlika je između napadača kojem saigrači trebaju sve napraviti i servirati mu loptu na zicer (džeko, gomez, lewat) i napadači koji se mogu sami napraviti višak, prostor i priliku sebi za gol.
razlika je između napadača kojem saigrači trebaju sve napraviti i servirati mu loptu na zicer (džeko, gomez, lewat) i napadači koji se mogu sami napraviti višak, prostor i priliku sebi za gol.