Cobane, vrati se,
ovce tvoje, ne mogu bez tebe
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jaMElloo je napisao/la:Ima0l ko da je prva godina ekonomije ovdje![]()
Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj
i izgubit ces se 100 %Ekonomista je napisao/la:Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj![]()
Onda opet sjedes sa Bascarsije u tramvaj(bilo koji) i vozis se do BBI ili predsjednistva,sta ti je lakse,onda sacekas kod Alipasine dzamije trolejbus za Jezero i izadjes kod Dandija,koji je udaljen 100 metara od Zetre.
ProUbaj ođe!T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj
a jarane dragi....sanse da se ne izgubim 40% a da se izgubim 100%Ekonomista je napisao/la:Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
voz iz zenice za sarajevo..i obratno me zanima....planiram na kocnert montena i kontam nekako u sarajevu da budem oko 3-4 sata...poslijepodne...pa kad ima voz..i navece kad zadnji polazi za zenicu...usput haj cijeli red voznnje..i kako najlakse sa stanice doc do bascarsije pa onda do zetre i onda od zetre do zeljeznicek stanice...haj haj![]()
Onda opet sjedes sa Bascarsije u tramvaj(bilo koji) i vozis se do BBI ili predsjednistva,sta ti je lakse,onda sacekas kod Alipasine dzamije trolejbus za Jezero i izadjes kod Dandija,koji je udaljen 100 metara od Zetre.
Pa sta hoces,prosto ko pasulj.Izadjes sa zeljeznicke stanice i odamah sjedes u tramvaj i izadjes na bascarsiji,pojedes cevape,prosetas i kad hoces prema Zetri vratis se na stanicu gdje si izasao iz tramvaja(kod sebilja).Udjes u bilo koji tramvaj i vozis se 2 stanice na 3 izlazis,predjes preko puta,sjedes u trolu,vozis se 2 stanice i izadjes na trecoj.Kad izadjes vidjet ces Zetru koja je 100 metara od stanice.T-MAC je napisao/la:a jarane dragi....sanse da se ne izgubim 40% a da se izgubim 100%Ekonomista je napisao/la:Kad dodjes na Zeljeznicku sjedes u tramvaj 1 Zeljeznicka Bascarsija.T-MAC je napisao/la:aj sarajlije treba mi vasa pomoc...a mogu i zenicani![]()
de sta se ljutis ba,zajebavam se maloEkonomista je napisao/la: Pa sta hoces,prosto ko pasulj.Izadjes sa zeljeznicke stanice i odamah sjedes u tramvaj i izadjes na bascarsiji,pojedes cevape,prosetas i kad hoces prema Zetri vratis se na stanicu gdje si izasao iz tramvaja(kod sebilja).Udjes u bilo koji tramvaj i vozis se 2 stanice na 3 izlazis,predjes preko puta,sjedes u trolu,vozis se 2 stanice i izadjes na trecoj.Kad izadjes vidjet ces Zetru koja je 100 metara od stanice.
Jel u Sa ?dijalog je napisao/la:jaMElloo je napisao/la:Ima0l ko da je prva godina ekonomije ovdje![]()

Poslije ovog gifa sam tražio klip, kad sam našo klip nisam mogo da odolim skino sam cijeli filmLBJ MVP je napisao/la:@T-Mače lijepo je i prošetat od BBI-a do Zetre al nemoj ako ne poznaješ![]()
@Heller
Misliš na ovo?