Ovim si znatno smanjio svoju reputacijuKlare je napisao/la:Lewa je vrhunski napadač, baš ima onaj šmek da čini igru Borusije još raznovrsnijom.
Ako protivnik postavi visok presing s njim u ekipi se olako preskače sredina terena, a on 90% duela dobije.
Realizacija nije na nivou, ali igra leđima je dovedena do savršenstva, te s takvom kvalitetom omogućuje ostatku ekipe da kreira veliki broj prilika.
Vrijedi on, vrijedi kao što je Džeko nekada vrijedio, sami krem de la krem.
1.Rooney
2.Gomez
3.Ibrahimović
4.Džeko
5.Lewandovki
A Perišić, već odavno se zna da pojma nema,
a najgore kad neko ne zna, a misli da zna,
Belgijska liga i Briž su njegov domet,
u Andrlehtu teško da bi mogao igrati.
Inui, Kiyotake,
a u napad već na zimu igrača iz Bundeslige,
Pekhart ili Szalai, visoki koji znaju graditi dolaze u obzir,
ako se već sumnja u Robertovu lojalnost.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
koja smiješna rang lista
1. ibra
2. falcao
3. eto'o
dalje nije važno...
1. ibra
2. falcao
3. eto'o
dalje nije važno...
Igrač za male utakmice najbolji napadač na svijetu.dijalog je napisao/la:koja smiješna rang lista![]()
1. ibra
2. falcao
3. eto'o
dalje nije važno...
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Cuj Ibrahimovic najbolji napadac ,taj lik nikad u karijeri nije dao BITAN POGODAK NA NEKOM TAKMICENJU kad se od njega to i ocekivalo,nikada nije okrenuo rezultat u takvim mecevima,da zna ove igre zna itekako,da je strasan igrac DA a da je najbolji napadac-nikad u zivotu....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
čovjek zabio u svim mogućim takmičenjima, od lige šampiona, do svjetskih i evropkih prvenstava... u barsi se navodno "nije uklopio" a u 33 utakmice zabio 22 gola. smiješno.van gall je napisao/la:Cuj Ibrahimovic najbolji napadac ,taj lik nikad u karijeri nije dao BITAN POGODAK NA NEKOM TAKMICENJU kad se od njega to i ocekivalo,nikada nije okrenuo rezultat u takvim mecevima,da zna ove igre zna itekako,da je strasan igrac DA a da je najbolji napadac-nikad u zivotu....
ali eto neka su neki gomez i lewandowski bolji od njega. zabiju mainzu i freiburgu iz 15 zicera 3 gola i kao najbolji napadači...
Ibra je igracina za neke koji veze nemaju o igracima izgleda, e svasta cu cuti...

Lewa jeste dobar igrac nemoj tako, samo nemogu ovako reci za Ibru majkemi nidje veze.
Lewa jeste dobar igrac nemoj tako, samo nemogu ovako reci za Ibru majkemi nidje veze.
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 16 nov 2012, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Jest zabijao u tim takmicenjima a kada,u kojoj fazi,koje golove,kome?Odg mi na ovo pa da nastavimo....dijalog je napisao/la:čovjek zabio u svim mogućim takmičenjima, od lige šampiona, do svjetskih i evropkih prvenstava... u barsi se navodno "nije uklopio" a u 33 utakmice zabio 22 gola. smiješno.van gall je napisao/la:Cuj Ibrahimovic najbolji napadac ,taj lik nikad u karijeri nije dao BITAN POGODAK NA NEKOM TAKMICENJU kad se od njega to i ocekivalo,nikada nije okrenuo rezultat u takvim mecevima,da zna ove igre zna itekako,da je strasan igrac DA a da je najbolji napadac-nikad u zivotu....
ali eto neka su neki gomez i lewandowski bolji od njega. zabiju mainzu i freiburgu iz 15 zicera 3 gola i kao najbolji napadači...lewandowski je se pokazao na euru kada nema 10 zicera po utakmici, obični kloc...
Kako me sjecanje sluzi a mislim da je dobro taj Ibra nikad u krarijeri ije zabio gol u nokaut fazi lige prvaka,ako se varam ispravi me.a da je bolji od Gomeza i Levata to stoji i tu se nema sta reci,ali pred ovom dvojicom je jos 10 god igranja lopte pa cemo da vidimo na kraju statistike
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- anton 1983
- Kontakt:
Zašto postoje neki ovdje koji razmišljaju na način da Lewa nebi TREBAO ili nebi SMIO imati plači poput Gotzea ili reusa ili ne daj Bože 3 miljona eura netto godišnje?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Naprotiv.anton 1983 je napisao/la:Zašto postoje neki ovdje koji razmišljaju na način da Lewa nebi TREBAO ili nebi SMIO imati plači poput Gotzea ili reusa ili ne daj Bože 3 miljona eura netto godišnje?
.....In David we trust.....
zato što su gotze i reus igračine, a lewandowski prosječan napadačanton 1983 je napisao/la:Zašto postoje neki ovdje koji razmišljaju na način da Lewa nebi TREBAO ili nebi SMIO imati plači poput Gotzea ili reusa ili ne daj Bože 3 miljona eura netto godišnje?
- anton 1983
- Kontakt:
Hmmmmm, ok.dijalog je napisao/la:
zato što su gotze i reus igračine, a lewandowski prosječan napadač
Da li smatraš da je Lewandovski bolji ili bar isti igrač po kvaliteti od Gomeza?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
naravno da ne
iako ni ovaj nije neki extra extra špic
- anton 1983
- Kontakt:
Ockej, a što ako bi taj igrač u jednom bayernu mogao dobiti plaću od recimo tih famoznih 3 miljona eura?dijalog je napisao/la:naravno da neiako ni ovaj nije neki extra extra špic
Pa nek ide , jedva cekamo....anton 1983 je napisao/la:Ockej, a što ako bi taj igrač u jednom bayernu mogao dobiti plaću od recimo tih famoznih 3 miljona eura?dijalog je napisao/la:naravno da neiako ni ovaj nije neki extra extra špic
ne kontam te, ali bayern ima dva napadača koja su bolja od lewandovskog i jednog koji je tu negdje...anton 1983 je napisao/la:Ockej, a što ako bi taj igrač u jednom bayernu mogao dobiti plaću od recimo tih famoznih 3 miljona eura?dijalog je napisao/la:naravno da neiako ni ovaj nije neki extra extra špic
bayernu od realnih pojačanja samo falcao može biti pravo pojačanje, naravno mislim na napadače.
- anton 1983
- Kontakt:
Pa gle te 3 milja je NIKAKVA plača za napadača poput Lewandovskog, kaošto niti Gotze niti Reus nemaju nekek Bog zna kakve plaće.
BvB je klub u rastu i tako će mu postepeno morati rast plaće s obzirom na to kakve igrače ima, a stvarni ima ŠPEK igrače. Morate uzeti u obzir da se plaće ne mogu svaki puta raditi prema samom klubu BvB, nego se neki puta ako se hoće da igrač ostane, moraju raditi prema tome koliko bi pojedini igrač, negdje drugdje "realno zarađivao". Neću sad pisati kad bi igrao u Engleskoj i te slične pizdarije, no ja smatram da je Lewandovski zbog svojih kvalitet igrač koji bi definitivno trebao imati plaču između 2,5-3 miljona eura...
Mogu ja shvatiti da je to BvB-u previše, no nemogu prihvatiti da bi se igračke plaće u BvB-u trebale krojiti prema Reusovoj i Gotzinoj plaći, ako se tržište promijenilo!!!
Npr. ribery kad je došao u klub imao je plaču 3-3,5 miljona eura, dok je Toni imao 5 i svi su se držali za glavu kad su čuli tu cifru, no smatrala se da je realna, jer takav igrač mora imati takvu plaču ako ga oćeš....Kako je Bayern s vremenom rastao, tako su rasli i prihodi i svrsishodno tome, morale su rasti plaće igrača. Sada je Ribery taj koji ima mrcinu od plaće, no isto tako ima njih par koji su se njemu pripicuknuli, tipa Lahm, Schweini itd...
Uskoro će doči trenutak da Alaba produži ugovor. U tom trenutku Bayern njemu neće moči reči, čuj sine znaš, Gustavo ima 2 milje, pa bi ti isto toliko trebao imati, nego bumo mu trebali dati 3,5-5 milja, ako ćemo ga htjeti zadržati, jer on zna da će takvu plaču moči dobiti u klubu koji ga traži i da je taj klub "na Bayernovoj" razini.
Eto ja sam Lewandovskog jako dugo vremena, smatrao LewanGnjilim, no taj igrač se rapidno razvio i smatram da oni koji mu ne bi dali 2,5 miljona plaču da oni tog igrača podcjenjuju.
To je sve
BvB je klub u rastu i tako će mu postepeno morati rast plaće s obzirom na to kakve igrače ima, a stvarni ima ŠPEK igrače. Morate uzeti u obzir da se plaće ne mogu svaki puta raditi prema samom klubu BvB, nego se neki puta ako se hoće da igrač ostane, moraju raditi prema tome koliko bi pojedini igrač, negdje drugdje "realno zarađivao". Neću sad pisati kad bi igrao u Engleskoj i te slične pizdarije, no ja smatram da je Lewandovski zbog svojih kvalitet igrač koji bi definitivno trebao imati plaču između 2,5-3 miljona eura...
Mogu ja shvatiti da je to BvB-u previše, no nemogu prihvatiti da bi se igračke plaće u BvB-u trebale krojiti prema Reusovoj i Gotzinoj plaći, ako se tržište promijenilo!!!
Npr. ribery kad je došao u klub imao je plaču 3-3,5 miljona eura, dok je Toni imao 5 i svi su se držali za glavu kad su čuli tu cifru, no smatrala se da je realna, jer takav igrač mora imati takvu plaču ako ga oćeš....Kako je Bayern s vremenom rastao, tako su rasli i prihodi i svrsishodno tome, morale su rasti plaće igrača. Sada je Ribery taj koji ima mrcinu od plaće, no isto tako ima njih par koji su se njemu pripicuknuli, tipa Lahm, Schweini itd...
Uskoro će doči trenutak da Alaba produži ugovor. U tom trenutku Bayern njemu neće moči reči, čuj sine znaš, Gustavo ima 2 milje, pa bi ti isto toliko trebao imati, nego bumo mu trebali dati 3,5-5 milja, ako ćemo ga htjeti zadržati, jer on zna da će takvu plaču moči dobiti u klubu koji ga traži i da je taj klub "na Bayernovoj" razini.
Eto ja sam Lewandovskog jako dugo vremena, smatrao LewanGnjilim, no taj igrač se rapidno razvio i smatram da oni koji mu ne bi dali 2,5 miljona plaču da oni tog igrača podcjenjuju.
To je sve
Drugo je Bayern drugo je BvB...anton 1983 je napisao/la:Pa gle te 3 milja je NIKAKVA plača za napadača poput Lewandovskog, kaošto niti Gotze niti Reus nemaju nekek Bog zna kakve plaće.
To je sve
Bayern nema dug, ima sponzore koji mu daju pare i sakom i kapom...
Lewat mozda i zasluzuje platu od 3 mil eura kad se gledas u odnosu na nrp.Adebayora , Carrola ili tako nekog, ali onda Reus zasluzuje i 5 mil ali nema ! I sta sad da radimo
Ako ti se ne svidja ajmo mali razlaz....
- anton 1983
- Kontakt:
Vidim da si marginalizirao....HzBvB je napisao/la: Drugo je Bayern drugo je BvB...
Lewat mozda i zasluzuje platu od 3 mil eura kad se gledas u odnosu na nrp.Adebayora , Carrola ili tako nekog, ali onda Reus zasluzuje i 5 mil ali nema ! I sta sad da radimoznaci 2 mil godisnje je za njeg sasvim dovoljno !
kao što rekoh u jednom trenutku će neki igrač koji je slabiji morati imati veću plaču od boljeg, jer je ovaj slabiji kasnije potpisao ugovor, no stavri će se popraviti u onom trenutku kada će bolji potpisati novi ugovor. Ok veće su plaće, ali se i više zarađuje baš zbog tih igrača zar ne...
Ali zato si rekao razlaz i to je ok, samo ja o tome ne pričam nego govorim o visini plaće nekog igrača!
Pa mutavi Holtby traži 3 milje!!! E to je ono što je pretjerano!!!
dijalog je napisao/la: ne kontam te, ali bayern ima dva napadača koja su bolja od lewandovskog i jednog koji je tu negdje...
bayernu od realnih pojačanja samo falcao može biti pravo pojačanje, naravno mislim na napadače.
Koja dva Bgt?
Lewandowski je najbolji napadač lige, da kažemo najkompletniji. Gomez je bolji goldžija tj. daje više golova, ali je Lewat bolji napadač ak' me kontaš...
Nadam se da si ovog drugog iz Bayerna mislio na Pizzu, jer on je veliki igrač što jest jest.
Lewandowskom nije do para, nego on hoće da sačeka i vidi da li ga neko od velikih klubova iz EPL-a traži. Ali ga vjerovatno niko neće, jer i City, Utd te Chelsea su itekako dobro popunjeni na toj pozicij, tako da je njemu produžit' ugovor i uzet' ta 3,5 mil koliko mu se nudi.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Pa za mene holtby uopste nije mutav igrac, ali da on prima 3 jest previseanton 1983 je napisao/la:Vidim da si marginalizirao....HzBvB je napisao/la: Drugo je Bayern drugo je BvB...
Lewat mozda i zasluzuje platu od 3 mil eura kad se gledas u odnosu na nrp.Adebayora , Carrola ili tako nekog, ali onda Reus zasluzuje i 5 mil ali nema ! I sta sad da radimoznaci 2 mil godisnje je za njeg sasvim dovoljno !
kao što rekoh u jednom trenutku će neki igrač koji je slabiji morati imati veću plaču od boljeg, jer je ovaj slabiji kasnije potpisao ugovor, no stavri će se popraviti u onom trenutku kada će bolji potpisati novi ugovor. Ok veće su plaće, ali se i više zarađuje baš zbog tih igrača zar ne...
Ali zato si rekao razlaz i to je ok, samo ja o tome ne pričam nego govorim o visini plaće nekog igrača!
Pa mutavi Holtby traži 3 milje!!! E to je ono što je pretjerano!!!
Ali si naveo dobar primjer , svaka cast !
Vidis sta se Schalke-u pocelo desavat , hoce Holtby 3 ,hoce Farfan 4 , hoce Papadopulos 3, hoce Raul 5 , hoce JKH 5 .....eee to je onoooo sto uprava BvB-a ne smije dozvolit ! Da jedan Lewangovski dobije i izgura svoje , pa da se sutra javi Kuba koji prima 2 ( a radi bolji posao od Farfana koji prima 4 ) i kaze daj i meni 3 , a Subotic kaze ako Hummels ima 4 mogu i ja 3,5 a realno mu je 2,5 plafon !!!
Lewat mrsh !!! bit ce onako kako kaze Uprava ili nece nikako !!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.