Ovaj Covjek zajedno sa Cirom ce pobjediti portugalce , djaba im 10 ronaldaStole iz Bora je napisao/la:Osim: Ne smijemo ih isprovocirati
Kada Ivica Osim govori, svi ostali šute i slušaju. Nije to slučajno, popularni Švabo najveći je intelektualac među fudbalskim radnicima i njegovo iskustvo je vjerovatno najveće među kolegama u Europi. Zna Osim šta znači igrati protiv velikih ekipa, ali i voditi velike ekipe. Ivica Osim vrlo dobro zna šta znači pobjeđivati velike utakmice, ali i gubiti iste u posljednjim minutama susreta.
Pitali smo gospodina Ivicu Osima ima li Bosna i Hercegovina šanse da napravi senzaciju i u baražu pobjedi ekipu u kojoj igraju igrači vrijedni 300 miliona eura.
"Na terenu svi imaju šansu da pobjede, ali i da izgube. Osim kvalitete koja je ključni faktor u fudbalu, od iznimne važnosti je priprema same utakmice. Disciplina, taktika, požrtvovanost igrača mora biti na visokom nivou da se napravi dobar rezultat. Mislim da Ćiro Blažević to vrlo dobro zna i da našu ekipu može spremiti za duel sa izuzetno kvalitetnim Portugalom." konstatuje Ivica Osim i dodaje, "Igrači psihički i fizički na terenu moraju biti za vrijeme utakmice. Džaba sve izjave pune patriotizma i želje za borbom kada se igrač izgubi na terenu i ne napravi ništa."
"Portugal je jako opasna ekipa. Pogledajte imena koja im igraju u prvom timu. Sve sami asovi. Moramo se jako dobro pripremiti i izuzetno pažljivo i bez euforije pripremati za te utakmice. Ne smijemo ni slučajno postaviti se bahato i arogantno te kod protivnika izazvati gnjev i revolt jer bi to bilo pogubno. Uz puno poštovanja treba utakmice odigrati jako i muški i čistog obraza izaći pred navijače. Tek onda možemo pričati o povoljnom rezultatu." kaže Štraus sa Grbavice, Ivica Osim.
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
2004: Baraz Turska-Latvija i Latvija otisla na EP.
Sve je moguce u fudbalu!
Sve je moguce u fudbalu!
Ciro je veliku gresku napravio sto nije dozvolio Safetu i Spahi da ociste kartone u estoniji.. Moze nas kostati
Kako to da se za utakmice baraza ne brisu kartoni,jucer sam ja negdje procitao da se ciste zuti kartoni za utakmice baraza???noah je napisao/la:Ciro je veliku gresku napravio sto nije dozvolio Safetu i Spahi da ociste kartone u estoniji.. Moze nas kostati
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Principatus
- Kontakt:
Evo da malo pogledamo utakmice gdje Portugalci nisu bili sjajni.
Portugal protiv Njemacke 2:3
Njemacka je glupo primila 1. goal a i drugi im stvarno nije trebao, kako Schweinsteiger Portugalu uleti u 16erac i razbija ih sa prvim goalom, bila je super utakmica. Gdje su oni sto su htjeli da igramo protiv Njemacke?
[youtube][/youtube]
2:3 protiv Danske
[youtube][/youtube]
0:0 protiv Albanije, Albanski goalman stvarno nije los
[youtube][/youtube]
0:0 sa Svedskom, nece lopta da udje
[youtube][/youtube]
Portugal protiv Njemacke 2:3
Njemacka je glupo primila 1. goal a i drugi im stvarno nije trebao, kako Schweinsteiger Portugalu uleti u 16erac i razbija ih sa prvim goalom, bila je super utakmica. Gdje su oni sto su htjeli da igramo protiv Njemacke?

[youtube][/youtube]
2:3 protiv Danske
[youtube][/youtube]
0:0 protiv Albanije, Albanski goalman stvarno nije los
[youtube][/youtube]
0:0 sa Svedskom, nece lopta da udje
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- edvin_199
- Kontakt:
Zna li iko od kada se prodaju karte za ovu utakmicu?
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
Tako sam i ja mislio ali su mi rekli da se ne ciste kartoni za baraz.. blater p e d e r dabogda umroharry_90 je napisao/la:Kako to da se za utakmice baraza ne brisu kartoni,jucer sam ja negdje procitao da se ciste zuti kartoni za utakmice baraza???noah je napisao/la:Ciro je veliku gresku napravio sto nije dozvolio Safetu i Spahi da ociste kartone u estoniji.. Moze nas kostati
ne širite ljudi dezinformacije,pročitajte na stranici Fife pravila oko baraža pa onda ser.ite....
igraju svi bez pritiska zutog...
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
pa ja sam ovde dezinformisan. hvala sto si objasnio al nemoras biti agresivan sad znamo!Željoman je napisao/la:ne širite ljudi dezinformacije,pročitajte na stranici Fife pravila oko baraža pa onda ser.ite....
ZUTI KARTONI SU SE OCISTILI
nisam ja za tebe rekao da siris dezinformacije nego taj koga si ti citirao i ima ih jos dosta sto su se raspisali o tome ko ima iz portugala zute i tonoah je napisao/la:pa ja sam ovde dezinformisan. hvala sto si objasnio al nemoras biti agresivan sad znamo!Željoman je napisao/la:ne širite ljudi dezinformacije,pročitajte na stranici Fife pravila oko baraža pa onda ser.ite....
ZUTI KARTONI SU SE OCISTILI
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
pa dajte ljudi link, da jednom za sva vremena raščistimo to... ima ili nema žutih
- Žil Kretenie
- Kontakt:
I mene interesuje šta je sa Žutim? Gurni ga žutom!

Kahva, Kava, Kafa!
zuti kartoni se,,,neprenose....100% 

e **** ti fifu čitavu, takva organizacija a stranica im je ****, slomi se tražeći to za žute, al nigdje ga
Kartoni ostaju....ebiga
¸pa jel ostaju ili se brisu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pa sad ste me zbunili za te kartone, Jel starija Koka ili Jaje?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Principatus
- Kontakt:
Mozes li nam onda dati link za tu stranicu fife gdje se kaze da u barazu zute od kvalifikacija otpadaju?ne širite ljudi dezinformacije,pročitajte na stranici Fife pravila oko baraža pa onda ser.ite....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja sam misljenja da ipak treba poceti sa dzekom i ibisevicem, i svakako u igru ubaciti bajramovica umjesto muratovica, i igrati defanzivnije sa bocnim igracima, time bi imali znatno jacu sredinu terena, a ujedno bi sa dva napadaca konstantno prijetili portugalskom golu..džakailibu je napisao/la:Nekada jucer sam napisao da ce postava biti ista kao protiv spanije u mursiji. nema sanse i mislim da ne treba pocinjati sa dva spica. tako da je džeko u napadu a iza njega vjerovatno misimovic i ibricic gdje ce ibra igrati poluspica. pa rahimic i muratovic. bekovi salihovic i vjerovatno berberovic bez velikog pritiska na portugalsku odbranu i trojica iza- nesto kao 5-4-1.bh fanatik je napisao/la:uprvu si care utakmice se i dobijaju na sredini terena i bokovi moraju biti na visini zadatka zato sto oni imaju jaka krila,znaci bokovi nesmiju ici previse u napad kao protiv spanije jer automatski ostavljaju rupe u odbrani a to bi portugalci znali sigurno kazniti a sansi u napadu cemo sigurno imati i ako bog da i iskoristiti.nasi igraci u ovim utakmicama moraju dati 120% od svojih mogucnosti i uz hrabru i disciplinovanu igru i uz malo srece mozemo ih i pobjediti.nadam se da ce ciro znati postaviti dobru taktiku protiv dobrih portugalaca.nisko je napisao/la:Danas sam napisao da prvu tekmu po meni trebalo igrat sa jednim napadacem:vecina je da pocnemo sa 4 u odbrani ja mislim da mi njima trebamo razbit sredinu terena a sa muratom bajramovicem i rahimicem mogli bi to.tako da bi to bio sastav koji ja sugeriram ciri![]()
Bajramiovica stavit u sedinu tako kad smo u napadu a igra blize golu a kad oni imaju loptu da ima funkciju razbijanja napada na njihovoj poli
I nista drugo do cekati kontre! bice to teska tekma ali mislim da je pitanje sredine terena presudno. da li se moze sa sporijim muratovicem igrati sredina ili na njegovo mjesto staviti salihovica(ili bajramovica- kako je odigrao zadnju tekmu ?) koji je uvijek ofanzivan to su neka pitanja koja se otvaraju. ali sam siguran da ce ciro po bokovima staviti igrace koji nece smjeti igrati ofanzivno. veoma je bitno da vidimo sta je sa nasim golmanima.
Volim te Bosno!!!
imali organizovano putovanj na utakmicu portugal-bih iz svicarske 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.