Mecong je napisao/la:
Kako da te shvatim ozbiljno kada ti je prva utakmica koju si mi naveo-prijateljska?Također i ova jučer je bila prijateljska.Ova na euru je bila u zadnjem kolu kada je sve oko prolaska skupine već bilo riješeno.Ako su to najveće utakmice evo iste sekunde se posipam pepelom.
Jasno da je sjedio na klupi kad se čovjek ne želi prilagođavat timu nego bi da se sve oko njega vrti.
Čuj,Messi se osjetio ugroženim,je,kak da ne.
Stoji to da je greška što su ga uopće dovodili.Iako se ja kao navijač Intera ni malo ne bunim.Transfer odrađen vrhunski.
EDIT: Nije mi se dalo provjeravat sve utakmice,ali Zeman je to odradio umjesto mene i pobio te čovjek.
To da Ibrahimović nije za velike utakmice je jednostavno činjenica.Što ne umanjuje niti tu činjenicu da se radi o odličnom napadaču,ali nikako ne najboljem na svijetu kao što su neki ovdje pisali.
EDIT2:
Evo kaj Englezi kažu o tome:"Has this Swedish chancer ever scored in an FA Cup semi-final?"
Cuj, pobio me?! Pa, sta i ako sam pogrijesio? Mjenja li to nesto? Mijenja li to sustinu moje price? Na 33 utakmice (naravno ne cijele) u Barceloni Ibrahimovic je dao 21 gol. Pa, je..ga nije ni los ucinak s obzirom na kojim pozicijama je igrao, s obzirom da se sve vrtilo oko Messia, s obzirom na Messievu sujetu i sebicnost, s obzirom da je izveo samo jedan penal,…
Svakom, ko i malo poznaje fudbal, je jasno da je Messi povelika nula bez ledja kakva ima u Barci. Reprezentacija Argentine.
Halo covjece, za Messija igra cijela ekipa Barce. Halo covjece, za Messia igra najbolji vezni red svijeta svih vremena. Treba li da ti nabrajam te igrace?
Stavi Messia u Svedsku reprezentaciju na mjesto Ibrahimovica i pobijedi Hrvatsku (u Zagrebu 1:3), Francusku (0:2) i Englesku (4:2) i igraj 4:4 sa Njemackom u Njemackoj poslije 4:0 bez obzira o kakvim se utakmicama radi. I prijateljske utakmice se rangiraju a igraju se i za prestiz. Cijela Engleska, ma kakva Engleska, cijeli svijet, prica kako je Ibrahimovic ponizio Engleze bez obzira sto je u pitanju prijateljska utakmica.
Messi se na ovim utakmicama sa saigracima Svedske reprezentacije ne bi ni primjecivao.
Ibrahimovic dolazi iz Ajaxa u Juventus i za dvije sezone osvaja dva Scudetta, prelazi u Inter i osvaja 3 Scudetta za 3 sezone a da Inter do njegovog dolaska 21 godinu nije osvojio Scudetto, godinu u Barci preskacemo, prelazi u Milan i Milan osvaja Scudetto poslije 5 godina. Sada je u PSG-u i, naravno, PSG ce biti sampion Francuske poslije ne znam koliko godina. Messi bez Inieste, Xavia i Co. ovako nesto ne bi mogao ni sanjati.
Ne, ja sam se osjetio ugrozenim.
Procitaj malo sta sad Englezi, i ne samo Englezi, kazu. Vec dva dana pricaju (prica cijeli fudbalski svijet) o Ibrahimovicu, valjda ces nesto naci.[/quote]
Kakve gluposti.
Na ovo ne treba ni odgovarati.
Usput ste i temu upropastili ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.