don_burza je napisao/la:Ko mi sta moze ponuditi za Wadea?
ramon sessesion...ove sezone odlican
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
don_burza je napisao/la:Ko mi sta moze ponuditi za Wadea?
Koga to nisi htio trejdati? Jel Irvinga?Monolog je napisao/la:Donnie,
Odlična ponuda, al' moradoh je odbiti zbog (mogućih) tradeova u budućnosti.
A koga drugog?adriano_leite je napisao/la:Koga to nisi htio trejdati? Jel Irvinga?
Otisao je Ljubav, meni dosao Durantula. Hoces trejd Durant + Landry za Irving + Zach?Monolog je napisao/la:A koga drugog?adriano_leite je napisao/la:Koga to nisi htio trejdati? Jel Irvinga?![]()
Ponuda je bila predobra (CP - KI), no "ljubav" je ljubav.
Eto odradite, ali ces izgubiti s njegovim trejdom na poenima a malo dobiti sa asistima, medjutim trice, poeni, postotak suta, sve ces izgubiti sa odlaskom Irvinga, dok kad uzmes Duranta, bit ces bolji nego sada.Monolog je napisao/la:kJo.![]()
Gdje je komesar da odradim(o) onaj trade?![]()
Zao mi jemajestic24 je napisao/la:don_burza je napisao/la:Ko mi sta moze ponuditi za Wadea?
ramon sessesion...ove sezone odlican
Procenti su tu negdje, on dobija asiste, ukradene i izgubljene (tj ima ih manje, dplo manje), dok ja dobijam poene koji mi trebaju, i nesto sitno skokova i blokada. Manje vise su tu negdje.adriano_leite je napisao/la:Eto odradite, ali ces izgubiti s njegovim trejdom na poenima a malo dobiti sa asistima, medjutim trice, poeni, postotak suta, sve ces izgubiti sa odlaskom Irvinga, dok kad uzmes Duranta, bit ces bolji nego sada.Monolog je napisao/la:kJo.![]()
Gdje je komesar da odradim(o) onaj trade?![]()
Poliklinika je sa tobom u bobu do sad, a do kraja ima najmanje tri igraca vise. Tako da, ne raduj se prerano.LBJ MVP je napisao/la:Kako čudni rezultati Mambi,HZ Clevelanda i Poliklinike3 od 4 najbolje dosad i imaju 2-7
Hoces ti obaviti trejd Durant za Irvinga plus neki fileri?Donnie Darko je napisao/la:Poliklinika je sa tobom u bobu do sad, a do kraja ima najmanje tri igraca vise. Tako da, ne raduj se prerano.LBJ MVP je napisao/la:Kako čudni rezultati Mambi,HZ Clevelanda i Poliklinike3 od 4 najbolje dosad i imaju 2-7
![]()
Kako cu obaviti kad nemam nijednog od te dvojiceadriano_leite je napisao/la:Hoces ti obaviti trejd Durant za Irvinga plus neki fileri?Donnie Darko je napisao/la:Poliklinika je sa tobom u bobu do sad, a do kraja ima najmanje tri igraca vise. Tako da, ne raduj se prerano.LBJ MVP je napisao/la:Kako čudni rezultati Mambi,HZ Clevelanda i Poliklinike3 od 4 najbolje dosad i imaju 2-7
![]()
Pa jel trejdas Paula za Irvinga? Mislio sam kad taj trejd zavrsis da ja i ti odradimo trejd, posto ja imam Duranta, a Monolog nece Duranta za Irvinga, pa je rekao da ce se okrenuti tvom trejduDonnie Darko je napisao/la:
Kako cu obaviti kad nemam nijednog od te dvojice![]()
:kavica:
Da ti nebi jos i muzicku?adriano_leite je napisao/la:Pa jel trejdas Paula za Irvinga? Mislio sam kad taj trejd zavrsis da ja i ti odradimo trejd, posto ja imam Duranta, a Monolog nece Duranta za Irvinga, pa je rekao da ce se okrenuti tvom trejduDonnie Darko je napisao/la:
.
Edit: a moja ponuda bi bila Durant + Turner za Irvinga + Milsap i dajem 5. pick a ti meni 3. pick.
Nista to, nula bodova.adriano_leite je napisao/la:Pa jel trejdas Paula za Irvinga? Mislio sam kad taj trejd zavrsis da ja i ti odradimo trejd, posto ja imam Duranta, a Monolog nece Duranta za Irvinga, pa je rekao da ce se okrenuti tvom trejduDonnie Darko je napisao/la:
.
Edit: a moja ponuda bi bila Durant + Turner za Irvinga + Milsap i dajem 5. pick a ti meni 3. pick.
Imas od mene ponududon_burza je napisao/la:Zao mi jemajestic24 je napisao/la:don_burza je napisao/la:Ko mi sta moze ponuditi za Wadea?
ramon sessesion...ove sezone odlicanno can do
Ja sam tako mislio odustati od Rosea, jer sam imao i Rosea i Lovea koji su povrijedjeni, plus sto se Zeller povrijedio, tako da sam mnogo puta igrao bez 3 igraca, plus oni sto nisu imali tekme, pa su mi znala na dan igrati 1 ili 2 igraca, zato ovolika i razlika protiv Zelenasa, ali eto hvala Bogu dobih Durantulu za Lovea.Donnie Darko je napisao/la:Odustao sam od Amarea. Ko ce ga cekat jos 6+ sedmicaJa konto nema ga do pocetka decembra. Nebitno sada, uzeo Jeffa Greena. Cista kocka, al kakav god doprinosi vise od Amarea koji ne igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.