cuj zasto...sta ti mislisBarney Stinson je napisao/la:kako sam cuo protiv sarajeva bez gledatelja zasto to ne znamKevin je napisao/la:zasto je tema bila pod ključem..ta nisu opet sranja počela...
dajte okrenite se sportu..
znaci tri boda nam bjezi Borac a imamo utakmicu manje, kod kuce sa sarajevom koja se igra 4.11.
sljedeca utakmica kup sa Borcem u srijedu
trebalo bi dobiti..pa taman i da ne prođemo..rađe bih da ispanemo i da se okrenemo prvenstvu..![]()
ma mozemo mi proci i borca ja mislim jos kad se vrate ovi sto su falili jucer ali isto kad bih morao birati bolje prvenstvo nego kup!!
NK Široki Brijeg
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nije u redu da je tema pod ključem .Treba je ostaviti otvorenom a one koji vrijeđaju treba banirati .
tema je bila zakljucana samo preko noci..da bi se ocistila od gluposti vrijedjanja i slicnog....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Jeli bilo Skripara u laktasima ???'
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
500,600 škripara
- rob do bagro
- Kontakt:
samo tolikoodsutraopetultra je napisao/la:500,600 škripara
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
5 000.odsutraopetultra je napisao/la:500,600 škripara
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
šb fanatik
- Kontakt:
Svaka čast momcima na pobjedi, samo tako nastavite 
pape je napisao/la:kupa BiH
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Krajne zanimljivo i humoristicno. Jel vas dosta? Na ostale teme pa prosipajte bisere i lijecite frustracije.
Momcima cestitke na pobjedi u Laktasima, korak blize vodecima, samo treba nastaviti u jakom tempu, snazan pristup i volja i moze ova momcad dobiti bilo koga.
Momcima cestitke na pobjedi u Laktasima, korak blize vodecima, samo treba nastaviti u jakom tempu, snazan pristup i volja i moze ova momcad dobiti bilo koga.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
ne kupa bih nego kupa uefa ili ti ove nove europske lige o cemu vi mozete samo sanjati i gledati na tv... doduse ovi velezovci mogu doci nije im daleko blizu smo i mi a imaju jos blize samo predju rijeku...
ovo je zasad odlicno 3 zaredom pobjede u prvenstvu u gostima ja neznam je li ikome uspjelo otkad se igra premier liga bih... trebalo bi provjeriti negdje...
ovo je zasad odlicno 3 zaredom pobjede u prvenstvu u gostima ja neznam je li ikome uspjelo otkad se igra premier liga bih... trebalo bi provjeriti negdje...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
pa i ispast će, ali zbog istrage koju Uefa provodi o namještanju utakmica.harinjo je napisao/la:DABOGDA ISPALIšb fanatik je napisao/la:Svaka čast momcima na pobjedi, samo tako nastavite
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
tema je NK Široki Brijeg. ko želi diskutovati o gradu ili stanovnicima Širokog Brijega neka potraži primjereniji forum.
navijači širokog,
ako nastavite ignorisati moje upozorenje i pisati o stvarima koje nemaju veze sa NK Široki Brijeg, tema će biti zaključana.
navijači širokog,
ako nastavite ignorisati moje upozorenje i pisati o stvarima koje nemaju veze sa NK Široki Brijeg, tema će biti zaključana.
Svaka cast za pobjedu u Laktasima...
- Barney Stinson
- Kontakt:
sutra borac samo napadacki pa sto bude da bude nije smak svita i ako se ne prodje ali eto nije borac bzvze ekipa... ali nadamo se...
19 - ђ - 11
samo da bude lijepo vrijeme..Barney Stinson je napisao/la:sutra borac samo napadacki pa sto bude da bude nije smak svita i ako se ne prodje ali eto nije borac bzvze ekipa... ali nadamo se...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
a ne vjerujem ali eto... u koliko je utakmicaKevin je napisao/la:samo da bude lijepo vrijeme..Barney Stinson je napisao/la:sutra borac samo napadacki pa sto bude da bude nije smak svita i ako se ne prodje ali eto nije borac bzvze ekipa... ali nadamo se...
19 - ђ - 11
18hBarney Stinson je napisao/la:a ne vjerujem ali eto... u koliko je utakmicaKevin je napisao/la:samo da bude lijepo vrijeme..Barney Stinson je napisao/la:sutra borac samo napadacki pa sto bude da bude nije smak svita i ako se ne prodje ali eto nije borac bzvze ekipa... ali nadamo se...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
a mogli su malo ranije bit ce prehladno i to ti je odmah manje gledatelja kojih ionako slabo ima ali bas me zanima sutra oce li biti ista posto je ovo prva utakmica nakon svega ovoga pa bas me zanima...
19 - ђ - 11
Trenutno korisnika/ca: alemsa, inzomni, mosarajvosa83, Mostarska, Necto, rishovski, Riziko, Samba71, successminator, tutankamon1905, VolimBiH96, zemuntrg i 207 gostiju.