Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ti Dordrecht i ... Omišljam se da ipak igram više od 3 gola, stavim na kraju 1X i požurim da siđem do kladionice pet minuta prije početka tekme. I 0:2 je već... Krasno...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Moderator
- Kontakt:
Jel doslo komepintol_TM87 je napisao/la:http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus
Odete na link ostavite regate se na ovaj wettnet , regate se na bet-at-home..ostavite komentar na ovoj stranici wettnetzwerk zasto bi voljeli da dobijete 5 eura( beze nesto napisete)
onda ovaj gore link sto sam ja postavio postavite ovdje ili negdje na fejs kao dokaz da ste to uradili..onda kopirate link s te stranice na koju ste postavili gore navedeni link i posaljete na mail njima da vide..
nadam se da ste skontali

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ova Galata će stvarno da izgubi

gledao utakmicu, karabukspor ih uništio, lualua letisamozeljo1987 je napisao/la:Ova Galata će stvarno da izgubi![]()
![]()
3:3, dali tri gola u zadnjih pet minuta. No, nebitno, Telstar odigrao 0:0 (trebalo mi oba daju), prvi put bez golova ova dva kluba nakon 12 godina.insider je napisao/la:**** ti Dordrecht i ... Omišljam se da ipak igram više od 3 gola, stavim na kraju 1X i požurim da siđem do kladionice pet minuta prije početka tekme. I 0:2 je već... Krasno...
Caja Laboral **** vam bog mater pa ne mozete vi dobijat kad ni ime kluba nemate vec sponorsko ime imate picka vam materna nemate duse !

Hvala za oba daju na dundee ko god da je predlozio, jako lagano proslo 

odigrao sve holanđane oba daju, ferrera i new york 2.
pao tri od osam parova holandske 2. lige
nisam ni mislio da ću pogoditi pa me zaboli...
pao tri od osam parova holandske 2. lige

nisam ni mislio da ću pogoditi pa me zaboli...
Ova Caja ove sezone je samo dobila kada je mene zeznula na kladari (real, barca, milano....) 

nema potpisa
Ja igrao na Olympiakos, taj tiket me povali Jihlava, zabiše gol u 91. minuti, a čekao X2...Admir_Sa je napisao/la:Ova Caja ove sezone je samo dobila kada je mene zeznula na kladari (real, barca, milano....)
ma ja samo stavio hajns over i prošlo glat, al se glat palo na z2 almere i ev nigdje gola na ps trenmerinsider je napisao/la:Ja igrao na Olympiakos, taj tiket me povali Jihlava, zabiše gol u 91. minuti, a čekao X2...Admir_Sa je napisao/la:Ova Caja ove sezone je samo dobila kada je mene zeznula na kladari (real, barca, milano....)
nema potpisa
Bez ljutnje, ali ti si mi idol na forumu. Ti si takav peh da to riječima ne mogu objasniti. Ponekad sam znao pomno da pratim šta si igrao i probrao dva para sebi za single. Al' si legenda.Admir_Sa je napisao/la:ma ja samo stavio hajns over i prošlo glat, al se glat palo na z2 almere i ev nigdje gola na ps trenmerinsider je napisao/la:Ja igrao na Olympiakos, taj tiket me povali Jihlava, zabiše gol u 91. minuti, a čekao X2...Admir_Sa je napisao/la:Ova Caja ove sezone je samo dobila kada je mene zeznula na kladari (real, barca, milano....)
I ja sam probrao od Holanđana overe baš gdje ih nije bilo. Novac od režija sam upola potrošio u ovih tri dana

Što se košarke tiče, prošlo je glat Olympiakos i Efes, ali over koševa ni ko jednog igrača nisam pogodio.
da imam kakav nocni on bi izgledao ovako
harden over
holiday over
al jeferson over
kirilenko under
scola under
et pa se vadi
jednom prije jedno min 6 godina na nekom x kladionicarskom forumu ti ja bio aktivan i sad se igralo neko prvenstvo mislim za mlade igrace do 20 godina, svjetsko u fudbalu. I ja šta god odigram kontra i ovaj neki lik iz hrvatske kaže ajd sutra napiši šta ces igrati da ja sve kontra i fakat ja napišem i lik odigra sve kontra i digne pravo puno para na 5-10km uloga
harden over
holiday over
al jeferson over
kirilenko under
scola under
et pa se vadi

jednom prije jedno min 6 godina na nekom x kladionicarskom forumu ti ja bio aktivan i sad se igralo neko prvenstvo mislim za mlade igrace do 20 godina, svjetsko u fudbalu. I ja šta god odigram kontra i ovaj neki lik iz hrvatske kaže ajd sutra napiši šta ces igrati da ja sve kontra i fakat ja napišem i lik odigra sve kontra i digne pravo puno para na 5-10km uloga

nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:da imam kakav nocni on bi izgledao ovako
harden over
holiday over
al jeferson over
kirilenko under
scola under
et pa se vadi![]()
Hahahaha, o tome ti pričam. Jednostavno si peh čovjek. Ja sam večeras padao kao lud, krenuvši o Galatasarayja, Grodiga, Nimesa, pa onda hokeja bar pet, pa tenis... Evo oko mene desetak tiketa, ali nijedan se nije uklopio i ispao dobitni. VIkend pred nama, sad ili nikad.

al mene najviše fascinira nacin na koji padam i sve ono što se kasnije dešava. znaci padnem ajacio-marsje oba go (0-2) za pare i za 7 dana ajacio uvali 4 komada u gostima tuluzu, a marsej kuci primi dva od nice
il padnem caja-barcelona da caja daje manje od 73, a oni uvale barci 80, a za par dana barca ode u moskvu i limitira cska na jedva 60 poena
il sinoc ona olimpija upisuje samo pobjede kada mene treba sjebat za pare (slobodno igraj do kraja da nece više nijednu dobit)
jedino takmicenje gdje haman nikad nisam imo pehova, gdje uvijek padam momacki sa stilom je liga prvaka, tu sve zivo fulam
kad je ba meni na mecu sevilja-real ove godine (1-0) u drugom pol trebala samo dva žuta kartona da se baš oparim (oko milje) i gdje sevilja vodi, gdje je rezultat više nego nepovoljan za kvalitetniju ekipu, gdje u timovima imaš igrace koji svaku haman tekmu dobiju žuti (ramos, spahic, alonso, medel....) i da u toj utakmici u drugom padne samo jedan žuti meni nikad nece biti jasno
il padnem caja-barcelona da caja daje manje od 73, a oni uvale barci 80, a za par dana barca ode u moskvu i limitira cska na jedva 60 poena

il sinoc ona olimpija upisuje samo pobjede kada mene treba sjebat za pare (slobodno igraj do kraja da nece više nijednu dobit)
jedino takmicenje gdje haman nikad nisam imo pehova, gdje uvijek padam momacki sa stilom je liga prvaka, tu sve zivo fulam

kad je ba meni na mecu sevilja-real ove godine (1-0) u drugom pol trebala samo dva žuta kartona da se baš oparim (oko milje) i gdje sevilja vodi, gdje je rezultat više nego nepovoljan za kvalitetniju ekipu, gdje u timovima imaš igrace koji svaku haman tekmu dobiju žuti (ramos, spahic, alonso, medel....) i da u toj utakmici u drugom padne samo jedan žuti meni nikad nece biti jasno
nema potpisa
Šta ovo za sutra nema Želje u ponudi ? 

Ima, ja igrao preko hrvatske kladionice, ali koeficijent kao da Bayern dočekuje Augsburg kojem fali osam igrača.amko21 je napisao/la:Šta ovo za sutra nema Želje u ponudi ?
Kreten Br.1 Al Jefferson odigram ga over 15,5 ,prvo pol.11p drugo 4p ukupno 15
Kreten Br.2 David West odigra ga over 15,5 , za 3 cet. ubaci 15 a cetvrtu nije nikako igrao
Kreten Br.3 Ja,sto lijepo nisam otisao spavat ko covjek i ne nervirat se radi nekih crncuga

Kreten Br.2 David West odigra ga over 15,5 , za 3 cet. ubaci 15 a cetvrtu nije nikako igrao

Kreten Br.3 Ja,sto lijepo nisam otisao spavat ko covjek i ne nervirat se radi nekih crncuga

jedini kreten - ja. pogodim sve od nba (detroit - orlando preko, afflalo preko, monroe preko, kirilenko preko) i ubacim galatasaray iz super ponude i profulam ga kao prvi par. fuj!
- Just do it
- Kontakt:
lagano prolazi Arsenal - Tottenham 1 i vise od 3,5 gola 4.25 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.