Uz veliko poštovanje, glup si ko tonja jarane. Pa jedan Nistelroj nije kako treba dao gol van peterca, pa je bio jedan od najboljih napadača nekoliko godina u Engleskoj, a i u Madridu mu nije išlo loše. Pa Huntelar, Inzagi i more sličnih igrača.dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()
dajte izbacite koliko je to džeko zabio golova van 16m ove sezone...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Side before self
dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()
Koliko ih je Ibra iz penala zabio tokom karijere? Jedno konkretno pitanje mozda? Ne samo nabijanje prazne slame i glupih izjava. Budi ozbiljan prije svega ..
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ljudi pusti te se trollamexy_whites je napisao/la:Uz veliko poštovanje, glup si ko tonja jarane. Pa jedan Nistelroj nije kako treba dao gol van peterca, pa je bio jedan od najboljih napadača nekoliko godina u Engleskoj, a i u Madridu mu nije išlo loše. Pa Huntelar, Inzagi i more sličnih igrača.dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()

@kralj_je_mrtav
Ti si nako cisti smor, sta si navalio na to poredjenje, to je stvar misljenja, subjektivnog dakako, ali licno nesto i sta si navalio na to. Ja licno mislim da nije, ali i ne zelim da bude taj Ibrahimovic, neka bude covjek i fudbaler kakav jeste, jer je takav odlican, a Ibra je prica za sebe...
- samoposteno
- Kontakt:
treba bit maher pa i iz penala pogodit nezna svaki igrac pucati penalesamson je napisao/la:dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()
Koliko ih je Ibra iz penala zabio tokom karijere? Jedno konkretno pitanje mozda? Ne samo nabijanje prazne slame i glupih izjava. Budi ozbiljan prije svega ..
Prije svega Džeko je odlican napadac, prvi strijelac svog kluba. Kad je Ibrahimovic bio na klupi u Barci je li i on nije valjao,jer prije svega kako ti rece dobar igrac ne sijedi na klupi?kralj_je_mrtav je napisao/la:Prije svega, vrlo dobar igrac ili vrlo dobar spic igra, a ne sjedi na klupi. Nego, da li se vi salite ili fakat pokusavate porediti Ibrakadabru i Dzeku.
samoposteno je napisao/la:treba bit maher pa i iz penala pogodit nezna svaki igrac pucati penalesamson je napisao/la:dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Uh! Bas super! Jedan od njih je Seniad Ibricic .. I poglupom prilicno dosta ..samoposteno je napisao/la:treba bit maher pa i iz penala pogodit nezna svaki igrac pucati penalesamson je napisao/la:dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()
- samoposteno
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:treba bit maher pa i iz penala pogodit nezna svaki igrac pucati penalesamoposteno je napisao/la:[]dijalog je napisao/la:čim ne smatraš džeku za prvog do messija odmah si troll.![]()

sta je tu smijesno ja mislim da bi dzeko iz 100 pokusaja mozda 5 pogodio 90 bi zavrsilo na tribinama i jos 5 pored gola

sinko gledaj golcinedijalog je napisao/la:džeko zadnji put zabio izvan šesnaesterca još u teplicama.o škaricama neću ni pisati.
zato i ne zabija kad igra od 1.min., prije će kompany zabiti nego on.
tek kad ovi krenu napucavat lopte ko krkani i kad on samo treba dodirnuti loptu zabije...
" onclick="window.open(this.href);return false;
[/quote]
a nemoj zajebavat[/quote]
sta je tu smijesno ja mislim da bi dzeko iz 100 pokusaja mozda 5 pogodio 90 bi zavrsilo na tribinama i jos 5 pored gola
[/quote]
I? Sta mislis koliko Ibricic vjezba panenku da bi svako toliko slomio golmana. Kako ti znas kakav bi Dzeko kod penala bio? Jel to na osnovu onog jednog ili mozda dva promasena iz isto toliko pokusaja u cijeloj karijeri??? Sta bi bilo da je tokom karijere htio i penale izvoditi??
Lijeva - desna noga. Glava, penali. Boze moj ..

I? Sta mislis koliko Ibricic vjezba panenku da bi svako toliko slomio golmana. Kako ti znas kakav bi Dzeko kod penala bio? Jel to na osnovu onog jednog ili mozda dva promasena iz isto toliko pokusaja u cijeloj karijeri??? Sta bi bilo da je tokom karijere htio i penale izvoditi??
Lijeva - desna noga. Glava, penali. Boze moj ..
- samoposteno
- Kontakt:
samson je napisao/la:

Lijeva - desna noga. Glava, penali. Boze moj ..[/quote]
jedan kompletan igrac to jest igracina mora znat i mudima da zabije

[youtube][/youtube]
3:20
3:20
@dijalog, @kralj je mrtav...Kad vec poredite Džeku, e haj sad malo poredite ga sa Kunom, Balom, Benzemom, Cavanijem, Tevezom, Toresom...i molim vas i podatak s koliko su metara u zadnih 5 godina bili golovi nabrojanih
sta je tu smijesno ja mislim da bi dzeko iz 100 pokusaja mozda 5 pogodio 90 bi zavrsilo na tribinama i jos 5 pored golasamoposteno je napisao/la:samson je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nemoj zajebavat

Lijeva - desna noga. Glava, penali. Boze moj ..[/quote]
jedan kompletan igrac to jest igracina mora znat i mudima da zabije

Kompletan igrac-igracina ne kurci se kada mu kazu da bas i ne moze sve sam izvoditi jer tu ima i njemu ravnih, jedan cak i bolji .. Messi ga zabije glavom kao i Dzeko sa penala, da li je Messi kompletan, odnosno igracina?
da je meni uspjeti kao Dzeko pa makar igrao u Boltonukralj_je_mrtav je napisao/la:Ovo prije pet godina zabio, i on se vise toga ne sjeca. Pred Edinom je jedan zahtjevan zadatak, izboriti mjesto u prvom timu ili pak na ljeto se prikljuciti Sauthamptonu, gdje ce igrati po 60 minuta u prosjeku.BH430 je napisao/la:sinko gledaj golcinedijalog je napisao/la:džeko zadnji put zabio izvan šesnaesterca još u teplicama.o škaricama neću ni pisati.
zato i ne zabija kad igra od 1.min., prije će kompany zabiti nego on.
tek kad ovi krenu napucavat lopte ko krkani i kad on samo treba dodirnuti loptu zabije...
" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ekonomista
- Kontakt:
Da vas nema tacno ne bih znao kome da dam poene za zlatnu kantu foruma. 

Bordo bijeli!
Mislila sam nije ti mrsko bilio istraživati i tvrditi za Džeku, pa reko nece ni za ove, ili se bojis da ces pobiti sam sebe. Nego ne odgovori ti meni na ovaj post gore, sta cemo s Ibrahimovicem dok je bio na klupi u Barci, dobri igraci nisu na klupi kako ti rece?kralj_je_mrtav je napisao/la:Ja bih pokusao porediti, ali ne ide. Ne mozes porediti igraca koji u prosjeku igra 10 minuta sa ovim standardnim. Daj kakvu rezu, pa da ga poredimo:)ZOI84 je napisao/la:@dijalog, @kralj je mrtav...Kad vec poredite Džeku, e haj sad malo poredite ga sa Kunom, Balom, Benzemom, Cavanijem, Tevezom, Toresom...i molim vas i podatak s koliko su metara u zadnih 5 godina bili golovi nabrojanih
ja se dvoumim između kralja i analoga, zapravo dijalogaEkonomista je napisao/la:Da vas nema tacno ne bih znao kome da dam poene za zlatnu kantu foruma.

DRUG NEBI TI PUNCA
- Ekonomista
- Kontakt:
Nista idi pred Bilino,placi,trazi da ti da koju kintu.Nije ti niko kriv sto ne znas igrati lopte,zapravo ne znas nista osim pljuvati po uspjesnim osobama.To se zove komplex.Nista u zivotu nisi postig'o,mora da si bio vodonosa u razredu,palili ti cvoke,zaebavali te,bio si bubuljicavi streber kojeg ni cure nisu primjecivale pa sad svoje frustracije ispoljavas na nasem ambasadoru.Bas ono,ti i dijalogni protiv cijele drzave.Pa vi ste vodje ustanka.Smrt uspjesnim ljudima sloboda parazitima.kralj_je_mrtav je napisao/la:Jel i tebi posao u ministarstvu treba. Polako, cek da rodbinu pozaposljava, a onda ce ovi sto im nogice uz guzice virebagrcavi je napisao/la:ja se dvoumim između kralja i analoga, zapravo dijalogaEkonomista je napisao/la:Da vas nema tacno ne bih znao kome da dam poene za zlatnu kantu foruma.

Bordo bijeli!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pazzini
Dzeko je za Pazzinija Borriello
p.s. ...kad vec svi pretjerujete

Dzeko je za Pazzinija Borriello

p.s. ...kad vec svi pretjerujete

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.