BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 16 nov 2012, 16:19

Semir bvb je napisao/la:
dijalog je napisao/la: ne kontam te, ali bayern ima dva napadača koja su bolja od lewandovskog i jednog koji je tu negdje...
bayernu od realnih pojačanja samo falcao može biti pravo pojačanje, naravno mislim na napadače.
:roll:
Koja dva Bgt?
Lewandowski je najbolji napadač lige, da kažemo najkompletniji. Gomez je bolji goldžija tj. daje više golova, ali je Lewat bolji napadač ak' me kontaš... 8-)
Nadam se da si ovog drugog iz Bayerna mislio na Pizzu, jer on je veliki igrač što jest jest. ;)

Lewandowskom nije do para, nego on hoće da sačeka i vidi da li ga neko od velikih klubova iz EPL-a traži. Ali ga vjerovatno niko neće, jer i City, Utd te Chelsea su itekako dobro popunjeni na toj pozicij, tako da je njemu produžit' ugovor i uzet' ta 3,5 mil koliko mu se nudi. ;)
Ej a 3,5 se njemu nudi brutto ili to je 1,75 njemu u dzep ...
kolko ima Reus i Gotze bruto ?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 nov 2012, 16:36

Povezat ću komentare Semira I HzBvB-a

Eto Semir smatra da je Lewa bolji od gomeza i nije bitno u kojoj mjeri. Po tome on bi onda treba smatrati da bi Lewa trebao imati sličnu plaču kao i Gomez, a to je ono o ćem ja pričam. S druge strane Hz ima strah od bune drugih igrača, jer sam ga ja odghojio da otpočetka tako misli iako mi to nikada neće priznati ;)

E ovak dečki, ja sam oču reči da je Lewa igrač koji bi trebao imati plaču od 2,5-3miljona eura jer on to zalužuje, e sad dal bi to njemu BvB trebao ili ne bi trebao dati iz raznoraznih nama poznatih razloga, to je drugi par rukava!

ja samo oču reči da se lewu netreba podcjenjivati ;)

Kad bi danas gotze i reus i Hummels potpisivali ugovore, nisam baš ziher da bi tak malo dobili :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 16 nov 2012, 16:42

anton 1983 je napisao/la:Povezat ću komentare Semira I HzBvB-a

Eto Semir smatra da je Lewa bolji od gomeza i nije bitno u kojoj mjeri. Po tome on bi onda treba smatrati da bi Lewa trebao imati sličnu plaču kao i Gomez, a to je ono o ćem ja pričam. S druge strane Hz ima strah od bune drugih igrača, jer sam ga ja odghojio :lol: da otpočetka tako misli iako mi to nikada neće priznati ;)

E ovak dečki, ja sam oču reči da je Lewa igrač koji bi trebao imati plaču od 2,5-3miljona eura jer on to zalužuje, e sad dal bi to njemu BvB trebao ili ne bi trebao dati iz raznoraznih nama poznatih razloga, to je drugi par rukava!

ja samo oču reči da se lewu netreba podcjenjivati ;)

Kad bi danas gotze i reus i Hummels potpisivali ugovore, nisam baš ziher da bi tak malo dobili :mrgreen:
Normalno tim igracima se daje vise....
Oni su Super-star ovi su ostali kvarljiva roba ;) kontas "holuja" :lol: To ti ja cijelo vrijeme pricam nije Njemac , nema Watzke sta njega trpit 8-)
To je bit svega moze i Gotze imat u Man City-u 6 miliona platu ali on je zadovoljan sa ovom od 3 !!!
Moras ukljucit mozak.....kakav Lewa takvih ima milion....na njima se samo pare dignu Lewa,Kagawa...oni se brzo nadoknadjuju... ;)

Njemcima je bitno da njihovi igraci igraju , dat ce oni njemu platu dovoljnu da moze extra zaradit, sponozori ce ga pokurat nece njima kruha falit...., nece dopustit da se desi Gotze-u da ga za igranje u 1 postavi hebe jedan "debilko" poput Teveza koji ima svako malo "krizu identiteta" ili jedan "peticar" Baloteli.....kao sto je slucaj sa Dzekom....
Imaju oni vise ciljeve koji su Reus-u Gotze-u Hummels-u Gundoganu objansnjeni iza zatvorenih vrata ;)
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 16 nov 2012, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 nov 2012, 16:45

HzBvB je napisao/la:
Normalno tim igracima se daje vise....
Oni su Super-star ovi su ostali kvarljiva roba ;) kontas "holuja" :lol: To ti ja cijelo vrijeme pricam nije Njemac , nema Watzke sta njega trpit 8-)
To je bit svega moze i Gotze imat u Man City-u 6 miliona platu ali on je zadovoljan sa ovom od 3 !!!
Moras ukljucit mozak.....kakav Lewa takvih ima milion....na njima se samo pare dignu Lewa,Kagawa...oni se brzo nadoknadjuju... ;)
Ja smatram da ti nerazumiješ što ti ja govorim. Ja ne tvrdim da BvB njemu MORA dati 3miljona eura ili isti plaću kao što imaju Gotze i Reus, nego kažem da je on dovoljno dobar igrač da tu plaću zaslužuje, a na Dortmundu je da odluči dal mu ju treba dati ili ne kao što je bilo kod Kagawe ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 16 nov 2012, 16:47

[youtube][/youtube]

ovako to radi kloc

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 nov 2012, 17:01

@dijalog
odličan klip :lol: :lol: :lol:

Vidi ovo:
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 nov 2012, 21:17

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 16 nov 2012, 21:36

Evo mu i odgovora... http://www.bild.de/sport/fussball/lukas ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 nov 2012, 01:01

Perišić kažnjen s 15 000 eura zbog kukanja po medijima. 8-)

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 17 nov 2012, 10:36

idemo lagano početi ovaj dan u slatkom išćekivanju 15 : 30 i nadam se ubjedljiveee pobjedeeee

dragi moji BVB-ovci,doćekasmo i ovaj lijepi dan,dan kad igra naša borussia,i ima protivnika od kojeg se nećemo plašiti nego ćemo sa guštom otvoriti pivo i to dortmund-sko (warnsteiner) :lol: :lol: :lol: i lagano u proslavu nove pobjede

Koje su vaše prognoze ?

moja 6 : 0

a evo i jedna pozdravna numera od mene za sve vas

" onclick="window.open(this.href);return false;

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 17 nov 2012, 11:26

Ja bih danas stavio Grossonju na stopera, da cuva Asamoah-a........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prognoza: 4:0 (Lewandowski 2,Reus,Götze)

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 17 nov 2012, 13:19

KUUUBAAAAA is baaaack :D :D :D :D :D :D , pa tek sad ne mogu da dočekam prvi sudijski zvižduk

evo još jedna doza serotonina za sve

" onclick="window.open(this.href);return false;

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 nov 2012, 13:29

Čeka nas na papiru najlakši protivnik, ali moglo bi biti mučenje pošto je CL za koji dan.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 17 nov 2012, 14:06

ne vjerujem u mučenje,ovo će biti protivnik koji se mora samljeti,jer su već osigurali prolaz u drugi krug lige prvaka ;) ;) ;)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 17 nov 2012, 15:21

99% smo osigurali prolaz ali ima jos onaj 1% i trebapreostale 2 tekme odraditi na najbolji moguci nacin,i zalagati se kao i do sad!
Sto se tice danasnje tekme uvjeren sam u pobjedu ali ne smiju nasi puleni uci preopusteno,znamo da nam se to znalo obiti o glavu! ;) Vjerujem da ce ozbiljno uci u mec tako da prognoziram rutinsku pobjedu!Pa hajmo reci 3:0 8-)

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 17 nov 2012, 15:22

Eto Ivanu danas sanse od prve minute,pa neka se pokaze...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 17 nov 2012, 15:30

anelkabvb je napisao/la:Eto Ivanu danas sanse od prve minute,pa neka se pokaze...
Jel to Reus povridjen ?
Ne svidja mi se ovo sto je Perisic dobio odmah priliku, sjecam se dobro tako je Kuba zagalamio dobio priliku i onda nikad bolji nije bio,isto tako je Lewat prdio i dobije priliku i pokaze se...
Hmmm.... izgleda da Klopp i nije bio upravu !!!

EDIT : cestitam Lewatu na golu, bas je majistor :lol: :lol: :lol: :lol:
treba golmana mijenjat ovaj frajer po 100-ti put pliva bespotrebno napusta gol...
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 17 nov 2012, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 17 nov 2012, 15:36

HzBvB je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:Eto Ivanu danas sanse od prve minute,pa neka se pokaze...
Jel to Reus povridjen ?
Ne svidja mi se ovo sto je Perisic dobio odmah priliku, sjecam se dobro tako je Kuba zagalamio dobio priliku i onda nikad bolji nije bio,isto tako je Lewat prdio i dobije priliku i pokaze se...
Hmmm.... izgleda da Klopp i nije bio upravu !!!
Ne vjerujem da je povrijedjen,na klupi je,vjerovatno ga cuva za srijedu...
I dok ja ovo pisem Lewa zabija za 1-0 :D :D :D :D :D :D

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 17 nov 2012, 15:49

Ja ne znam sta ovaj komentator na Eurosportu lupeta da nije bilo penala...on ili je slijep ili navija za plave...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 nov 2012, 15:53

Uvalja ovaj kloc Lewa 2 komada. Di je @dijalog? :mrgreen:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.