FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 nov 2012, 23:01

Moram priznati da možda po prvi puta ove sezone ne očekujem pobjedu. Jesam skroman bio dosada nema šta. :D

Jednostavno su nam neki igrači dosta potrošeni od ovih rep. utakmica, koje naravno nisu imale nikakvog smisla, i zbog nekih ozljeda ovaj put stvarno neću zamjeriti niti treneru niti ekipi.

Malo optimizma: nadam se da Ribery nije mrtav umoran kao i Alaba, Lahm, Muller, da je van Buyten uhvatio formu i da će sredina terena napraviti prevagu na našu stranu. U svakom slučaju bit će to teška i tvrda utakmica gdje je potrebno odigrati pametno i strpljivo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2012, 23:17

Na pitanje zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio " Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti"
:lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 nov 2012, 00:42

don_burza je napisao/la:Kontam jel bi mogao onaj mali Isco iz Malage da uskoci na Ajrenovu poziciju .
Kulturno odu u Spanski savez(nije nam prvi put) platimo troskove , dam,o gospodinu sta mu dusa pozeli i gotovo .

Mada me dusa boli sto se ovo sve desava Ajrenu :( :( Sveg mi

Garantujem da nije imao ovoliko povreda da bi se upleo u raspravu sa dvojcem CR7 vs Messi oko toga ko je naj na dunjaluku . Mozda tad i nebi igrao u Bayi al to je druga strana price
Tesko je ocekivati Robbena da bude rame uz rame sa ovim dvojcem,cisto iz razloga sto je robben limitran. Znaci on desne noge nema,to je gore nego ja sa lijevom...

A koliko vidim u pitanju je manja ruptura misica, koliko ce izbivati sa terena?
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2012, 00:54

Ukoliko postoji sansa mislim da bi Bayern trebao na ljeto prodati Robbena, jer ovako dalje vise ne ide. Zatim bi pokusao dovesti Nani-ja ili Jesusa Navasa.

Mozda je ruzno reci, ali svaki dan koji siti provede u Bayernu je uzaludno bacanje para. Kao sto bi Nijemci rekli: das Preis-Leistungs Verhältnis stimmt nicht.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 nov 2012, 00:55

Mogu misliti koliko je on mentalno jak i kolika mu je zelja za fudbalom nakon svega

A mogo je ko Dajsler
Thomas Müller - Fußballgott

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 nov 2012, 10:06

ajde neko neka napiše nešto u utakmici...

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 17 nov 2012, 10:31

Koliko god nas je Robben kostao titula uvijek ce biti (barem meni) Legenda ...Kad se sjetim golova protiv Fiorentine, Manchestera, Schalkea :O .Nesretan je sa tim povredama ali kad se iscitavaju sastavi svaka ekipa u Evropi drhti kada zna da Bayern na jednoj strani ima Arjena i Lahma , a na drugoj Riberya i Alabu ...Niposto ga prodavat, ako odluci da zavrsi karijeru zbog povreda nek to bude nacin da napusti Bayern
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 17 nov 2012, 10:41

Kakko ste braco moja sta se radi :) Evo danas je utakmica i taj bavarski duel. Neko vidim i ne ocekuje pobjedu, doduse i tesko gostovanje kad uzmemo u obzir da zadnjih utakmica vazda 1-1 sa njima igramo, et proslu smo pobjedili 8-) Moguce je da cemo opet odigrat nerjeseno bas iz razloga sto su i igraci mozda umorni poslije reprezentativnih obaveza, ma da Alaba i Ribery sigurno mogu odigrat kao da nisu igrali za repke ove sedmice, onda Shaq treba dobiti sansu, Svajni i Kroos su odmorni, Mandzo isto :)
Ne znam za vas al mislim da cemo i ovo dobit ...
FC Bayern !!!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 17 nov 2012, 12:13

Utakmica će da bude zanimljiva, publika će da ludi, atmosfera dovedena do usijanja. :)

Znali su nas katkad i iznenaditi, no većinom smo to rutinski odrađivali. 8-)

Fali ima Balić, te Kohen od ovih važnijih, to je to,
međutim sredina je ta koja će donijeti prevagu a starci Simons i Felner su ipak ta najdonja granica što se tiče Bundesligaških standarda. :geek:

Evo iz glave njihov sastav:
Schafer - Chandler, Nilson, Klose, Pinola - Simons, Feulner-Mak, Kiyotake, Gebhart - Pekhart

Što se nas tiče, odsustvo Robena, no da vam iskreno kažem svakako s njim danas i nisam imao nekih planova, tako da su ovo izabranici koje ću danas povesti na pašnjak:
Neuer - Lam, Bujto, Dante, Alaba - Timke, Basti - Miler, Kroso, Riberi - Mondžo

Još jedna stvar koja ide u prilog našoj pobjedi jeste što utakmicu sudi miljenik Grafe, najbolji sudija Bundeslige.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 nov 2012, 12:24

Klare je napisao/la:Utakmica će da bude zanimljiva, publika će da ludi, atmosfera dovedena do usijanja. :)

Znali su nas katkad i iznenaditi, no većinom smo to rutinski odrađivali. 8-)

Fali ima Balić, te Kohen od ovih važnijih, to je to,
međutim sredina je ta koja će donijeti prevagu a starci Simons i Felner su ipak ta najdonja granica što se tiče Bundesligaških standarda. :geek:

Evo iz glave njihov sastav:
Schafer - Chandler, Nilson, Klose, Pinola - Simons, Feulner-Mak, Kiyotake, Gebhart - Pekhart

Što se nas tiče, odsustvo Robena, no da vam iskreno kažem svakako s njim danas i nisam imao nekih planova, tako da su ovo izabranici koje ću danas povesti na pašnjak:
Neuer - Lam, Bujto, Dante, Alaba - Timke, Basti - Miler, Kroso, Riberi - Mondžo

Još jedna stvar koja ide u prilog našoj pobjedi jeste što utakmicu sudi miljenik Grafe, najbolji sudija Bundeslige.
:lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 nov 2012, 12:55

BayernMunchen31 je napisao/la:Koliko god nas je Robben kostao titula uvijek ce biti (barem meni) Legenda ...Kad se sjetim golova protiv Fiorentine, Manchestera, Schalkea :O .Nesretan je sa tim povredama ali kad se iscitavaju sastavi svaka ekipa u Evropi drhti kada zna da Bayern na jednoj strani ima Arjena i Lahma , a na drugoj Riberya i Alabu ...Niposto ga prodavat, ako odluci da zavrsi karijeru zbog povreda nek to bude nacin da napusti Bayern
Najgore što nas on nije ni koštao titula. I drugi su odgovorni za to što nisu titule osvojene, a Robben je imao samo muda da puca sve te penale. Drugi nisu to imali (sjetimo se finala protiv Chelsea, dobro tad Arjen nije u seriji penala pucao jer je prethodno fulio, ali je preuzimao prije toga odgovornost). I na njemu se tad koplja slomila.
A ovo drugo, za ove golove što si rekao, to nikad ne treba zaboravit, pa možda je više i od 50 % njegova zasluga što smo u toj sezoni uzeli duplu krunu i ušli u finale LP.

Inače mi njega sigurno nećemo šutnuti, nije to stil naše uprave, ali koliko će on udjela imati ove sezone, to je upitno. Ali koliko god ga sad problemi s povredama još više pritisnuli, bit će od njega koristi u nekim utakmicama ove sezone,a onda nakon sezone će se razmislit dal sve imat svrhu. Prilika mu je ove sezone da uzme još po neku titulu, a onda će se vidjet dalje.

Ribery i Robben igraju takav fudbal u kojima je teško izbjeći povrede, samo je Rib fenomen, on je prošle sezone se skroz ustalio na terenu, vrlo malo izostao, a evo i ove je jako standardan. Više ne možemo govoriti o osjetljivom Riberyju. A samo treba pogledat koliko ga protivnici i na kakav način atakuju, pa onda svima sve može biti jasno....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 nov 2012, 13:13

effe_sa je napisao/la:
BayernMunchen31 je napisao/la:Koliko god nas je Robben kostao titula uvijek ce biti (barem meni) Legenda ...Kad se sjetim golova protiv Fiorentine, Manchestera, Schalkea :O .Nesretan je sa tim povredama ali kad se iscitavaju sastavi svaka ekipa u Evropi drhti kada zna da Bayern na jednoj strani ima Arjena i Lahma , a na drugoj Riberya i Alabu ...Niposto ga prodavat, ako odluci da zavrsi karijeru zbog povreda nek to bude nacin da napusti Bayern
Najgore što nas on nije ni koštao titula. I drugi su odgovorni za to što nisu titule osvojene, a Robben je imao samo muda da puca sve te penale. Drugi nisu to imali (sjetimo se finala protiv Chelsea, dobro tad Arjen nije u seriji penala pucao jer je prethodno fulio, ali je preuzimao prije toga odgovornost). I na njemu se tad koplja slomila.
A ovo drugo, za ove golove što si rekao, to nikad ne treba zaboravit, pa možda je više i od 50 % njegova zasluga što smo u toj sezoni uzeli duplu krunu i ušli u finale LP.
Više od 50% zasluge ali ne samo za tu sezonu.Ja na to gledam kao 50% zasluge što mi danas imamo ekipu kakvu imamo.Ona je po meni "oko njega" izgradjena.Teško bi se neki fudbaler odlučio za Bayern(Shaq,Martinez itd) da mi nismo imali Robbena u ekipi(a samim tim i titule te sezone)."Patili" smo se tih godina i trebalo nam je nešto što će nas pokrenuti a to je bio Arjen i ja ću mu vječno biti zahvalan za sve što je napravio u Bayernu !
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 nov 2012, 13:37

S-Y-L-A-R je napisao/la: Više od 50% zasluge ali ne samo za tu sezonu.Ja na to gledam kao 50% zasluge što mi danas imamo ekipu kakvu imamo.Ona je po meni "oko njega" izgradjena.Teško bi se neki fudbaler odlučio za Bayern(Shaq,Martinez itd) da mi nismo imali Robbena u ekipi(a samim tim i titule te sezone)."Patili" smo se tih godina i trebalo nam je nešto što će nas pokrenuti a to je bio Arjen i ja ću mu vječno biti zahvalan za sve što je napravio u Bayernu !
100 % pogođeno u sridu... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 nov 2012, 13:38

Sa jednog drugog foruma:

Na pitanje zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio: "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti".

Koji kralj. slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 13:58

KSIVLE je napisao/la:Sa jednog drugog foruma:

Na pitanje zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio: "Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti".

Koji kralj. slika
Nisi trebo, čitaj moj potpis! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 nov 2012, 14:06

:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 14:12

Meni je žao što ljudi cijene Robbena samo zbog toga što je učinio na terenu i ne vide još one "extra" stvari koje on PASIVNOučinio, kako bi naš klub bio bolji.

Nadalje ljudi nerazumiju što je transfer Robbena u Bayern, značio za sam razvoj Bayerna...

I ujednu ruku dobro je da imamo igrača što se tako puno ozlijeđuje jer imamo ogroman kadar pa drugi dobivaju dosta prikika da igraju :twisted:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 14:42

Bayern: Neuer - Rafinha, van Buyten, Dante, Alaba - Tymoshchuk, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Shaqiri - Mandzukic

Pas mater kad ovak sexualnu tekmu nemrem na TV pogledat! :neee: Pa kak uspiju biti tak glupi! Naravno postoje neke tekme od BvB-a koje se moraju prenositi, ali svima je jasTno da je ova tekma, zanimljivija, veća, bolja i jača i još je derbij! DEBILI!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 nov 2012, 14:47

anton 1983 je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Sa jednog drugog foruma:

Koji kralj. slika
Nisi trebo, čitaj moj potpis! :mrgreen:
Ma Kalle kralj. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 nov 2012, 14:50

Uli priča o tome kako je dobio poziv, kako Uli i Alaba noću izlaze dok traju pripreme...Onda je nazvao JUPPA i rekao mu da popriča sa Riberyem, a on će popričati sa Alabom.

Uli priča sa Alabom i veli mu da je čuo da po noći izlazi...Alaba sav u ćudu pita GDJE?

Uglavnom, nastave oni razgovor, Uli njemu nabroji par klubova, Alaba se i dalje pravi mutaf i veli Uliju, da si mora o tome razmisliti (znači razmisliti o odgovoru koji će mu dati.)

I slijedeći dan pita njega Uli : I Davide, jesi li razmislio?

Alaba: Jesan, predsjedniće!

Uli: I onda?

Alaba: Ma mora da je Ribery bio vani sa nekim drugim "nigerom"!

http://www.bayern-cro.com/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []