Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ekonomista
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ekonomista » 17 nov 2012, 00:06

kralj_je_mrtav je napisao/la:Ekonomista, nek si nam rekao. Sad se bolje osjecas? Ja cu ponoviti, Dzeko i Pazzini u jednu recenicu da, Dzeko i Ibrakadabra ni pod razno. A, ti sad opet smisljaj pola sata kako ces nas koji ne mislimo kao ti, na svoj nacin poniziti :lol:
Ti si ponizen samim cinom rodjenja.

Inace ti si neko mjerilo,nadmasio si sve analiticare,sportiste koji u malom prstu imaju plemenitu igru koja se zove fudbal.Njihove rijeci padaju u vodu,jer jer mrtvi kralj rekao da je Dzeko bosanska kopija Pazzinija.Koja hrabrost :o
Bordo bijeli!

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 17 nov 2012, 00:10

Placem,stvarno nemam vise cast da diskutujem s takvom velicinom,pljuvacem koji misli da je crna ovca uvijek pametnija od ostalih.

Imas kolegu analoga.Mozete razviti pravi dijalog. :mrgreen:
Bordo bijeli!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2012, 00:13

kralj_je_mrtav je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pazzini :lol:

Dzeko je za Pazzinija Borriello :mrgreen:

p.s. ...kad vec svi pretjerujete ;)
Neozbiljan si, Borriello je za razliku od superzamjene igrao u ozbiljnom klubu. Naravno, Zelju nebrujam u ove neoozbiljne, Teplice, Usti, Wolfsburg, City. A ovaj drugi, Malmo, Ajax, Juve, Inter, Barca, Milan, PSG. Ljudi, budimo ozbiljni.
Nisam ja nista rekao za Ibru, nemoj me mjesati sa drugima. Ali brate sto se tice Pazzinija i Borriella, pa da mogu njihovi klubovi dovesti Edina, iz ovih bi ih stopa nogirali, bez razmisljanja.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 nov 2012, 00:16

kralj_je_mrtav je napisao/la:Ekonomista, nek si nam rekao. Sad se bolje osjecas? Ja cu ponoviti, Dzeko i Pazzini u jednu recenicu da, Dzeko i Ibrakadabra ni pod razno. A, ti sad opet smisljaj pola sata kako ces nas koji ne mislimo kao ti, na svoj nacin poniziti :lol:
Kralju, kralju, znas li ti da je Dzeko dijamant? Jah, Jah.. bosanski dijamant, dijamant.
:roll: :roll: hm.. da li znas?
Bosanski dijamant, hej ali pazi.. bosanski..eeeee to je to kralju, kralju ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 nov 2012, 00:16

kralj_je_mrtav je napisao/la:Plemenita igra :lol:
Nego kako si zvao Ibru dok je bio na klupi u Barci, je li bio nikakav igrac, kako ti kažes za Edina jer je na klupi?

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 17 nov 2012, 00:21

yebat ga.Ignorisati njegove postove,pa kad vidi da nakon 5-6 postova ljudi preskacu njegova sranja preko tastature ima da sebe grize za jajca.Svakako da je njemu cilj da ovdje isprovocira raju,jer i on sam zna da pise nebuloze i gluposti.
Bordo bijeli!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 nov 2012, 00:27

@kralj_je_mrtav i dijalog

znaci nafurali ste se da dzeko ne daje golove van 16 ? ok , da je to posao spica slozio bi se , al' nije.
pogledajte ostale spiceve i vidjecete da oni nisu nista bolji od dzeke po tom pitanju ;)
pa kreteni mrtvi , messi je najbolji na svijetu , gledano na papiru je ista pozicija k'o dzeko , pa 90% svojih golova daje unutar 16
stvano ne mogu vjerovati kakvih balvana ovdje ima , koji umjesto da hvale naseg najboljeg fudbalera , oni ga pljuju i po njima dzeko da bi bio dobar igrac treb'o bi cesto zabijati van 16 , imati pass ko xavi , lijevicu k'o messi , desnu ko ronaldo :)

jos ovaj gore navede da bi dzeko od 100 penala realiziro samo 5 :lol:, to ti vidovit jarane ? ako ne volite edina , ne treba ga pljuvati , omalozavati , vec postovati , a to vase retardirano misljenje iznosite negdje drugdje

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 nov 2012, 00:32

Stvar je ukusa

I ovaj covjek je davao golove iz kaznenog pa osvojio sve sto se na dunjaluku moze osvojiti

slika

kao i ovaj

slika
Thomas Müller - Fußballgott

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 nov 2012, 00:33

geoxx je napisao/la:@kralj_je_mrtav i dijalog

znaci nafurali ste se da dzeko ne daje golove van 16 ? ok , da je to posao spica slozio bi se , al' nije.
pogledajte ostale spiceve i vidjecete da oni nisu nista bolji od dzeke po tom pitanju ;)
pa kreteni mrtvi , messi je najbolji na svijetu , gledano na papiru je ista pozicija k'o dzeko , pa 90% svojih golova daje unutar 16
stvano ne mogu vjerovati kakvih balvana ovdje ima , koji umjesto da hvale naseg najboljeg fudbalera , oni ga pljuju i po njima dzeko da bi bio dobar igrac treb'o bi cesto zabijati van 16 , imati pass ko xavi , lijevicu k'o messi , desnu ko ronaldo :)

jos ovaj gore navede da bi dzeko od 100 penala realiziro samo 5 :lol:, to ti vidovit jarane ? ako ne volite edina , ne treba ga pljuvati , omalozavati , vec postovati , a to vase retardirano misljenje iznosite negdje drugdje
Sedam dana zbog vrijedjanja sagovornika. Sta je vama ljudi, pa mozemo li dozvoliti da neko misli drugacije, mozemo li dozvoliti da neko iznese svoje misljenje, svoj stav, koji nije slican nasem, a da ga ne vrijedjamo.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 17 nov 2012, 01:48

Džeko nije dao izvan šesnaesterca još od Teplica. Kako kratko pamćenje imamo. Je li moguće da se ovoga ne sjećamo?

[youtube][/youtube]

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2012, 10:13

Ko je to rekao?

Ja se sjećam golova njegovih van 16 dosta, evo onako iz glave:
Francuskoj, Hanoveru, Bajernu, Dortmundu u Bundesligi, za City protiv Uniteda te u Evropskoj ligi AEKu!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 17 nov 2012, 10:39

kralj_je_mrtav je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pazzini :lol:

Dzeko je za Pazzinija Borriello :mrgreen:

p.s. ...kad vec svi pretjerujete ;)
Neozbiljan si, Borriello je za razliku od superzamjene igrao u ozbiljnom klubu. Naravno, Zelju nebrujam u ove neoozbiljne, Teplice, Usti, Wolfsburg, City. A ovaj drugi, Malmo, Ajax, Juve, Inter, Barca, Milan, PSG. Ljudi, budimo ozbiljni.
Koliko sam mogla upratiti, ti si navijač Željezničara.Samo mogu reći da treba da te bude stid na koji način omalovažavaš karijeru jednog Željinog djeteta. Ne želim da ulazim u to kakvu su startnu poziciju u životu imali igrači koje sa njim porediš,ali ovo što je naš Edin postigao je podvig ,s obzirom na uslove u kojima je stasao.Jedno je imati mišljenje o nekom igraču, ali ovo što ti radiš je dno.Voljela bih te upoznati da te pitam šta ti je Edin uradio,pa si tako otrovan prema njemu.Ja sam ponosna što je naše dijete svojim radom i zalaganjem postiglo tako mnogo u životu,što nam svojim ponašanjem i kućnim odgojem na svakom mjestu osvjetla obraz,on je meni najbolji na svijetu.Doći na temu o Edinu Džeki i onda veličati druge igrače da bi se njegov uspjeh umanjio,to mi je bolesno.Ti se, @kralju ispiši iz navijača Želje,samo nas brukaš.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 nov 2012, 10:44

Evo,dosla zenska i objasnila.Respect.
Keep walking.

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 17 nov 2012, 10:46

Kako možete biti toliko zlonamjerni i pljuvati Džeku, koji jeste naš najbolji izvozni proizvod. Naš ponos. Čuj nije dao gol van 16. Nebuloza. Pa zar se ne možete sjetiti onog golčine na asist Nasrija protiv Totenhema? Odakle je to bilo? Pa onaj gol Man.U. u onom njihovom superkupu. Sa jedno 30 metara. Da ba ljudi popustite malo on je igračina i ljudina sve ostalo je nebitno. Neka Bosanac trpa gdje stigne i kako stigne pa makar i samo iz peterca

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2012, 10:48

Boriello who?????!

Ko je taj i sta je uspio i pokazao, nemojte biti smiješni, znan da ne prate svi nogomet dovoljno ali brate, ako neznaš onda sutis i pitas ne petljam se ni ja gdje mi nije mjesto!

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 nov 2012, 10:50

ne znam ko je izvalio da je borielo bolji od džeke. to je presmiješno.
razlika između njih dvojice je kao razlika izmedju falcaa ili ibrahimovića i džeke.

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 17 nov 2012, 10:58

Pa eto cijela karijera tog fenomena Borrieal:

slika

Dzekina karijera samo u zadnje 4 godine (cisto da se ne ulazi u diskusiju kako je Češka liga neuporedivo losija od Italijanske)

slika

Znace bez uzimanja u obzir nastupe u Poljskoj, Dzeko ga opet prekucao po golovima. Borrielo 80, Dzeko 88, Dzeko jos dosta godina ima da igra, a ovaj na kraju karijere.
Zadnja izmjena: LiliumBosniacum, dana/u 17 nov 2012, 11:01, ukupno mijenjano 2 puta.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 nov 2012, 10:59

pa valjda znaš da su teplice u češkoj, ne poljskoj.
džeko i pazzini se ne mogu porediti. pazzini je rang ibiševića, dok je džeko za njega drogba.

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 17 nov 2012, 11:00

dijalog je napisao/la:pa valjda znaš da su teplice u češkoj, ne poljskoj.
džeko i pazzini se ne mogu porediti. pazzini je rang ibiševića, dok je džeko za njega drogba.
Pardon, odkud mi Poljska veze nemam :lol: .

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 nov 2012, 11:06

kralj_je_mrtav je napisao/la:O cemu ti mama? Ovdje ustavom zabranjeno imati drugacije misljenje od vas strucnjaka. Boli me uvo za njegovu karijeru, da li je u istoj igrao za veliki klub? Odgovori mi na pitanje? Strucnjaci su ovdje poceli porediti Dzeku i Ibrakadabru, pa je neko spoemnuo Pazzinija, a potom i Boriela. Dakle, porediti Dzeku s Ibrahimovicem je vece lupanje nego porediti Dzeku i Boriela. Ti i ostali to uzmite kako hocete, boli me ona stvar. O tome kome on osvjetlava obraz i kakvo je njegovo ponasanje mozemo nasiroko, ali ne zelim sada o tome. Nisam u formi, kad budem nastavit cemo. Nego, je li danas najbolji svjetski napadac zamjena ili konacno igra od pocetka.
Kralju moj, predaleko si otišao sa omalovažavanjem Edina. Nije on ni meni nešto pretjerano drag, smatram da se previše qrči u reprezentaciji, ali poštujem sve što je uradio i za reprezentaciju i njegovu karijeru.

Ne znam ko je rekao da je Džeko u istom košu sa Ibrahimovićem, ni sa tim se ne slažem također, ali da je svjetska klasa napadača, naravno da jeste. Jedini koji trenutno mogu u koš sa Ibrom su Falcao i Cavani. Njih trojica imaju sve što bi napadač trebao imati, kompletni strojevi za golove, ali Džeko je odmah tu iza sa van Persiem, Rooneyem, Benzemom, Llorenteom itd..

Dakle, po meni i jedni i drugi idete iz krajnosti u krajnosti, a na usporedbe sa Pazzinijem i Borriellom se neću ni zamarati komentarisati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.