Los angeles Lakers - Phoenix (Lakers -9,0)
Portland Trail Blazers - Houston Rockets (Under 197.5)
Detroit - Orlando (Detroit -5)
Memphis Grizzlies - New York Knicks (Over 192)
Tiket i u sistem 3/4
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Tara je napisao/la:Hvala na komentaruDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Drug pusti se golova igra se liga prvaka sljedece sedmice i normalno je da ce se pojedine ekipe cuvatiTara je napisao/la:Zdravo svima
Hoće li mi neko reći od vas iskusnijih kladioničara šta da izbacim odavde :
Bajern 2
M.siti 1
Everton 2
Čelsi 3+
Valensija 1
psv 2
ajax 3-5
Barsa 3-5
kvota 49,79Drugarica u pitanju
Uplatiću sutra ovako,pa kako bude
videćemo.
teletovic12 je napisao/la:dubl 90%
batum preko 17,5 (portland kada igra kuci stvarno poludi ove sezeno vecinom je isao preko)
howard preko 19,5 (proslu utakmicu zabio tek 13 ova ce ici preko uvjeren sam)
Ispratio sam ovo s 60 centi, nisam imao više. Ako prođe dovoljno da se sutra štagod razbaci.elninho_resTO je napisao/la:Glavni listic
Lakersi s hendikepom
Dalas under 91.5
M.Gasol under 14.5
Između 2 i 120 KM.azTer je napisao/la:igra li ko kad zbroj koševa timova i igrača u sistemu? koliko je, recimo, dobitak na marku na listić bez fixeva, sa sistemom 8/10 (s tim da su sve kvote 1.85)?
114-102dijabola je napisao/la:NBA Single:
LA Lakers - Phoenix (+8,5) h1 @ 1.85
Lakersi bi ovih dana mogli biti i najbolja momčad za klađenje. Večeras je debi Mike D'antoni-a na klupi i domaći će željeti dokazati svima, ali najprije sebi, da su odabrali pravog trenera. Prema izjavama su svi nabrijani i zadovoljni trenerom i očekujem da večeras razbiju Sunse koji ne briljiraju ni u kom pogledu. Naročito ne u odbrani, jer dopuštaju 104 poena protivnicima po susretu. Posljednje dvije domaće utakmice protiv Sunsa su Lakersi lako riješili, mislim da će i ovu. Lakersi imaju 3 pobjede ove sezone, sve s hendikepom, a definitivno je vrijeme za četvrtu pobjedu, naročito nakon domaćeg poraza od Spursa 2 razlike.
186 u Indianapolisudr.van nostrand je napisao/la:Jefferson over 14,5
Indiana-Dallas over 187,5
-----------------------------------
Smith over 15,5
Batum over 16,5

Ja nikada ne igram Bayern , dva puta su me zahebali , jednom 180 KM , drugi put za 100-tinjakSultanSulejman je napisao/la:Ja Liverpul ne igram ima pola godine,a od nedavno i HolanđaneOni gube nemoguće,zato..

BelminM23 je napisao/la:Peoria-Chicago Wolwes 2 2.20 2:2.Produzetci 3:2
San Antonio-Charlotte 2 2.20 3:4
Pratil iko AHL ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.