Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

JTS
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la JTS » 17 nov 2012, 02:03

Pa nije ovo ništa čudno ..jeb'o je Supić Pazarcima mater Bošnjačku, muslimansku, kad je gostovao sa Vojvodinom dole.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 nov 2012, 04:48

Ovom supicu samo facu treba pogledat I jasno ti je ko je I sta je.. Samo kod degenerika cire takav antitalenat je mogao da stoji na golu. Nek vas ovo neiznenadzuje bar mene ne...

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 nov 2012, 09:58

gruezi je napisao/la:Ovom supicu samo facu treba pogledat I jasno ti je ko je I sta je.. Samo kod degenerika cire takav antitalenat je mogao da stoji na golu. Nek vas ovo neiznenadzuje bar mene ne...
supić je kao golman bio dobar čak i vrlo dobar.
druga stvar što je zenica skandirala četniku...
šta vi mislite da je vranješ bosanac, je al u qrcu. čovjek ne može kraj ivanovića i ekipe igrati pa došao nama...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 nov 2012, 10:00

Sve dok igra pošteno, bori se za BiH, pokazuje i dokazuje kvalitet a ne petlja se u političke stvari, meni je potpuno ok!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2012, 11:01

Bez Supica mi baraza ne bi vidjeli. To sto poneki ocekuju, da 20-25 godina intenzivnog pranja mozga kod prostih ljudi nemaju efekta, e to je druga stvar. A ovi pametnjakovici sto su se odmah nasli da popljuju svakog drugog naseg reprezentativca pravoslavne vjere ili ti srpske nacionalnosti, mogu da ga dudlaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 nov 2012, 11:06

Principatus je napisao/la:Bez Supica mi baraza ne bi vidjeli. To sto poneki ocekuju, da 20-25 godina intenzivnog pranja mozga kod prostih ljudi nemaju efekta, e to je druga stvar. A ovi pametnjakovici sto su se odmah nasli da popljuju svakog drugog naseg reprezentativca pravoslavne vjere ili ti srpske nacionalnosti, mogu da ga dudlaju.
ajde idite ruku pod ruku slaviti mladića...
niko nema ništa protiv ljudi kao što je barbarez, ali ima protiv četnika.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 nov 2012, 11:09

Slavi ga ti. Bukvalac, tebe ionako ne uzimam za ozbiljno tako da. ;)

Kada su navijaci Borca stavljali slike i parole po tribinama i pjevali pojedine stvari, svi su se ovdje zalili, ovo ono. Na kraju sam samo ja od toliko ljudi napisao duze pismo UEFA-i, sa slikama i video materijalom da obrate paznju na ovaj klub. Kazem samo, da se cudim onima koji su iznenadjeni ovim postupkom. Mislite da jednostavan covjek ima uvid i razmisljanje koje ide dalje od njegovog nosa? Ipak to sve naravno ide Supicu na cast. Ali u istom mahu blatiti druge reprezentativce, a zna se ko to uvjek ovdje na forumu radi, to je sramotno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 17 nov 2012, 11:22

hahaha ti poslao... sigurno uefa čita mejlove od nekih anonimusa...
za takve stvari savez mora poslati dopis uefi, a ne se ti izvaljivat... valjda nisi dugo pisao jer da ti kažem nisu ti to ni čitali. ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 nov 2012, 11:31

BAhrudin Atajić priključen prvom timu Celtica,danas gostovanje Aberdeenu..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 17 nov 2012, 12:21

Evo sta kazu za tog Atajica na zvanicnom sajtu Celtica.
Atajic's family are from Bosnia but he was born in Vastervik, Sweden. He has lived most of his life in Malmo, however, and it was at their youth club he was spotted by Celtic. He signed for the Hoops and moved to Glasgow in January 2010 but suffered two long-term injuries shortly after. He's a versatile, attacking player but for the majority of his time in the Under-19s, he found himself being used as a substitute more often than a regular starter. He has since been a regular goalscorer for the new Under-20 side and is continuing to perform for the Development Squad as well.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 nov 2012, 12:58

dijalog je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Ovom supicu samo facu treba pogledat I jasno ti je ko je I sta je.. Samo kod degenerika cire takav antitalenat je mogao da stoji na golu. Nek vas ovo neiznenadzuje bar mene ne...
supić je kao golman bio dobar čak i vrlo dobar.
druga stvar što je zenica skandirala četniku...
šta vi mislite da je vranješ bosanac, je al u qrcu. čovjek ne može kraj ivanovića i ekipe igrati pa došao nama...
Paša moj ovo je već rasizam i nacionalizam.Ne možeš nekoga osudjivati da je ovakav ili onakav samo zato jer je malo drugačiji od tebe.Ne kažem da nije bilo,da nema i da neće biti igrača koji su iz Bosne i Hercegovine,a koji bi dali i guzice samo da zaigraju za zapadne ili istočne komšije,ali paša moj to je sve individualna odluka.Uzet cu samo primjer Marka Topića kojeg su Hrvati molili,kumili da igra za njih,što je on odbio,dok je Mario Stanić prihvatio.Tako da sve je to stvar ličnog odabira.Bolje rečeno odgoja,Starci te odgoje da budeš ovakav ili onakav i to je to.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2012, 13:21

zgembo89 je napisao/la:BAhrudin Atajić priključen prvom timu Celtica,danas gostovanje Aberdeenu..
Cini mi se da je bio na nekom spisku U17 ili U19 repke. Ali ne znam je li zaigrao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2012, 15:10

sutra lech igra derbi protiv legie, ako pobjede prvi su. ocekuje se oko 42.000 gledalaca za taj mec, buric naravno od prve minute.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2012, 16:19

Alen Halilovic pogodio protiv Zadra ;)

Golcina

[youtube][/youtube]

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 17 nov 2012, 17:00

Cartman je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:BAhrudin Atajić priključen prvom timu Celtica,danas gostovanje Aberdeenu..
Cini mi se da je bio na nekom spisku U17 ili U19 repke. Ali ne znam je li zaigrao.
karacic ga je pozvao na jedno okupljanje van fifinog termina ovako 3-4 dana prije okupljanja, celtic ga naravno nije pustio, i karacic ga poslje nije vise zvao "jer se nije mogao uvjerit u njegov kvalitet"

inace atajic je ove sezone dao 11 golova u 9 utakmica za drugu ekipu celtica i samo je bilo pitanje vremena kad ce ga prikljucit prvoj ekipi

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 nov 2012, 17:21

Ermin Bicakcic 90 minuta u pobjedi njegove ekipe od 3:0 nad petoplasiranom ekipom Inglostada. Njegova ekipa je prva ispred 34 sa 6 bodova vise od drugoplasiranog Kajzlenslauterna. Ako mogu iz druge ruske nista protiv zahirovica nemam mogu i iz druge njemacke.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 nov 2012, 18:00

Zekoo je napisao/la:Ermin Bicakcic 90 minuta u pobjedi njegove ekipe od 3:0 nad petoplasiranom ekipom Inglostada. Njegova ekipa je prva ispred 34 sa 6 bodova vise od drugoplasiranog Kajzlenslauterna. Ako mogu iz druge ruske nista protiv zahirovica nemam mogu i iz druge njemacke.
s tim sto se druga Ruska i Druga Bundesliga mogu uporedit a???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 nov 2012, 18:10

Zekoo je napisao/la:Ermin Bicakcic 90 minuta u pobjedi njegove ekipe od 3:0 nad petoplasiranom ekipom Inglostada. Njegova ekipa je prva ispred 34 sa 6 bodova vise od drugoplasiranog Kajzlenslauterna. Ako mogu iz druge ruske nista protiv zahirovica nemam mogu i iz druge njemacke.
Jest,samo problem je sto se ni pozicije koji igraju ta dvojica momaka ne mogu porediti.
Znaci mjesanja krusaka i jabuka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 nov 2012, 18:21

Ermin Bicakcic je predao za vracanje BH drzavljanstva,tako da ce igrati za BIH.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 nov 2012, 18:54

bosnas_ je napisao/la:s tim sto se druga Ruska i Druga Bundesliga mogu uporedit a???
harishp je napisao/la: Jest,samo problem je sto se ni pozicije koji igraju ta dvojica momaka ne mogu porediti.
Znaci mjesanja krusaka i jabuka.
Nisam rekao da treba izbacit Adnana i umjesto njega dovest Bicakcica, niti išta loše protiv Zahirovića sa tim druga ruska liga, i upravo sto je jaca Njemacka kazem da bi i njeg sto prije trebalo zvati...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 9 gostiju.