NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma napraviti normalan krov,sto jeftinije da bude a da bude funkcionalan i koristan a ne nekakve ogromne konstrukcije sto ce pojesti veliki novac.
Sutra će skinutu onaj brijeg,al širokiastra1922 je napisao/la:gledao sam jutros ovu sliku i vjerujem da nema sanse da ovaj model krova ide na nas stadion.ovaj model moze ici na kosevo a na nasu tribini nikako.neznam zasto nasi toliko sitnicare ,neka naprave obicni krov nikome nece smetati bitno je da je funkcionalan.elem ce nam ostati para moci cemo i onu tribinu gotov napraviti
igraci i strucni stab je prije pola sata krenuo put mostara ..neka nam je sa srecom
radovi na pomocnom napreduju samo sporo ali se radi uspjeli su ko za jednu sobu skinuti onaj brijeg

nemoj te se zavaravate oko krova na našoj tribini nije moguće izvesti isti krova ... ono što jeste fazo jeste da neće biti stubova na tribni koji bi ometali gledanje utakmice... zbog toga je teško izvesti tu konsstrukciju.. a sad da li ce on imati oblik školjek ili neće da će najviše zaviti od para i izvođača
Ma neka bude kakav hoce samo da krene vec jednom......emir_dj je napisao/la:nemoj te se zavaravate oko krova na našoj tribini nije moguće izvesti isti krova ... ono što jeste fazo jeste da neće biti stubova na tribni koji bi ometali gledanje utakmice... zbog toga je teško izvesti tu konsstrukciju.. a sad da li ce on imati oblik školjek ili neće da će najviše zaviti od para i izvođača
kakav god krov samo nek bude i nek bude malo mederni i ja zadovoljan
sutra abd makar bod iz ŠB

i mene sto se tice neka bude sa stubovima neka smetaju malo nije to nikakav problem.samo daje pokrit krov kakav god bude bice nov i lijepo ce izgledat.na kraju ako ga ne pokriju do zime pokrit ce sigurno sledece godine bitno je teren uraditi da igraci imaju sto bolje pripreme
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hajde bolan jel ima istine da se vraca bivsi direktor Cvitkusić na mjestu generalnog direktora ZVIJEZDE.Ako je tačno onda je to lijepa vijest -pravi gospodin na pravom mjestuastra1922 je napisao/la:i mene sto se tice neka bude sa stubovima neka smetaju malo nije to nikakav problem.samo daje pokrit krov kakav god bude bice nov i lijepo ce izgledat.na kraju ako ga ne pokriju do zime pokrit ce sigurno sledece godine bitno je teren uraditi da igraci imaju sto bolje pripreme
otkud vam ta infopabizo je napisao/la:Hajde bolan jel ima istine da se vraca bivsi direktor Cvitkusić na mjestu generalnog direktora ZVIJEZDE.Ako je tačno onda je to lijepa vijest -pravi gospodin na pravom mjestuastra1922 je napisao/la:i mene sto se tice neka bude sa stubovima neka smetaju malo nije to nikakav problem.samo daje pokrit krov kakav god bude bice nov i lijepo ce izgledat.na kraju ako ga ne pokriju do zime pokrit ce sigurno sledece godine bitno je teren uraditi da igraci imaju sto bolje pripreme
Izgleda Pabizo da si ti i Cvitkusic pupcanom vrpcom vezani kad god posjecujes temu Zvijezde samo njega spominjes!
Ne lupaj vise on je proslost!!!
Ljudi moji iskreno mi je smijesno da mi nemamo projektanta i izvodjaca za ovaj sistem krova!Jbt sta ljudi prave ovaj krov je nista po pitanju studije izvodljivosti!!!
Pa ovi drugi NIŠTA I NE VRIJEDE---------Priča se jarane a Vinkovac nije daleko i jako brzo IVICA stiže jer vam se loše piše.Mustafa ostaje na poziciju koju ima ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,samo vam nedostaje upravo gospodin u klubu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to je to................................Kvota je napisao/la:Izgleda Pabizo da si ti i Cvitkusic pupcanom vrpcom vezani kad god posjecujes temu Zvijezde samo njega spominjes!
ma nije tvoja tvrdnja daleko.zvijezdu i yebe sto smo trenutni posteni mrava ne bi zgazili i svi nas guze dok bi ivica vjerovatno bacio koju paru na sudijepabizo je napisao/la:Pa ovi drugi NIŠTA I NE VRIJEDE---------Priča se jarane a Vinkovac nije daleko i jako brzo IVICA stiže jer vam se loše piše.Mustafa ostaje na poziciju koju ima ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,samo vam nedostaje upravo gospodin u klubu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,to je to................................Kvota je napisao/la:Izgleda Pabizo da si ti i Cvitkusic pupcanom vrpcom vezani kad god posjecujes temu Zvijezde samo njega spominjes!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pabizo dok je cvitkusic bio na vlasti ti si vazda imo nekih informacija, kako on ode i ti se povuce sa foruma, nebi me cudilo da si on ili neko od njegove famelije ili si mu i ti odijela prodavo na racun zvijezde pa zato ga zoves gospodinom
Cvis je bio najbolji,i sada fali ,koliko god pojedincima ovdje smetao koji ne misle dobro Zvijezdi,ima on svojih mana,ali je se opet pokazao najboljim,to se vidi iz svega,ipak je on nije dozvoljavao da nas kradu kod kuce,radilo se bolje na svim nivoima
Prelistaj ti malo pravopis bosanskog jezika pa se onda javiTkanton je napisao/la:@nah1d jel bogati ja necitam, de malo bolje procitaj, @vatreni je napiso za dinamo i partizan, a neko posle za ex yu velikane sto ti isto dodje ne provaljuj se bezveze DIJETE

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ako izakoga za tebe je gospodin :A izbacili su ga ti koje je on makeo koji su izvlacili korist iz Zvijezde,a ko fol vole Zvijezdu,onda kada nisu imali koristi i muljaje ,drvlje i kamenje na njega,nema vise ni njh u Zvijezdi ali i njegaTkanton je napisao/la:Pabizo dok je cvitkusic bio na vlasti ti si vazda imo nekih informacija, kako on ode i ti se povuce sa foruma, nebi me cudilo da si on ili neko od njegove famelije ili si mu i ti odijela prodavo na racun zvijezde pa zato ga zoves gospodinom
I sa njim i bez njega opet zvijezda na istom
Cinjenica je da je bolje bilo kad je Cvitkusic bio na celu, a pored njega zvijedzinoj upravi nedostaju: Kemica, Said Kikic, Kujro oni kada su bili radilo je se svasta, al oni su pokleli s parama ne zaraduju milione i tako su otjerani iz uprave jer se ne uklapaju u Nurdine sisteme. Javna tajna je da je Zvijezda za vrijeme pomenutih imala bolju zastitu sudija prije svega zatim, bolji su se igraci dovodili ma koliko god oni bili ne strucni nismo imali ovakvih igraca kao sada iz 3 lige da dolaze kantonalaca. Istina je da Nurdo i Fadil imaju pare al njima trebaju ljudi neki koji su skloni muljazama, zatim ljudi koji poznaju fudbal (ne odnosi se na pomenute), treba nam neko tipa Muhameda Jakeskica najveci uspjeh smo postigli dok je on bio na celu uprave, treba nam neko ko ce pratiti igrace u stranim zemljama srbiji nizim ligama, pa i u nasim ligama da trazi igrace do 22godine koji bih bili potencijali ali mi to nemamo. Ovaj covjek dovede 20 igraca na probu od toga 3 valjaju, a svi govore dobri igraci skupi a niko ne racuna da 20 igraca kad dodje na probu od 10 dana, potrosi kao jedan dobar igrac za polu sezonu.tj. 20x3 obroka = 60 obroka x 4km = 240 km/dnevno x 10 dana = 2400km samo za jelo. plus na to 20 igraca spavanje po nocenju 20km puta 10 dana = 4000 KM sto ostali neki troskovi prevoza itd. znaci 20 igraca na probi kostaju za 10 dana probnog rada 6400 otprilike to je jedan igrac na pola godine vrhunskog nivoa.
Samo sto taj jedan vrhunski igrac hoce na ruke jedno 20000-30000 pa tek onda tu platu. A to za sudije koliko nam je bilo bolje govori ti da ninkovic zbog njih nece da vodi ni jedan klub a nasoj ligi a jovic posle svake utakmice plako na sudije
pocelo je neka nam je sretno na onoj oranici.ko da gol taj je pobjednik 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.