Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Nista kad budete organizovali se ponavljam jos jednom i ja sam za, ali hajmo to organizovati sto prije da ne cekamo bezveze jos kad nas ima dovoljno.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Pa ajde mozemo se danas organizovati. Ako treba neka se otvori novi thread, ljudi apliciraju i to je to. Ja sam nekad davno izbrisao svoj fb profil - jos prije 2-3 godine al imam neki koji koristim u druge svrhe. Pa se moze napraviti fb grupa ili mozda na skype ako ga svi koriste.. kako bi bili u kontaktu ti koji kupe naravno.
-
- Kontakt:
ja sam za, eto samo mi javite, sta kad, informacije i tako 

zbogom.zanetti312 je napisao/la:ma nek banuje boli me k*rac ...svakako ne cekam ovdje crack nego na fejsu(skidrowgames)
nego imal kaki informacija sto se tice cracka??? kada bi mogao izac....???
i jesul istne one spekulacije da izlazi sutra hahahaha
naravno za crackfix simsa je trebalo nepuna 3 sata.....bravo skidrow jos jednom
Kako vam ide, vi sa originalom koji cjepate 

- KB-TM87
- Kontakt:
odlično, piše se historija sa ekipom Regensburgaahmad_tz je napisao/la:Kako vam ide, vi sa originalom koji cjepate

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Završio sam prvu sezonu i treba dođe mi ''loading extra players'', to se napuni i samo mi izbaci crash dump. 
U pitanju je FM 12, zna li iko kako da ovo popravim?

I ja evo nabavioahmad_tz je napisao/la:Kako vam ide, vi sa originalom koji cjepate

Prvo mi je praksa da probam bar pola sezone sa svojim timom, Unitedom, al brzo to omrzne sa onakvim sastavom. Malo da isprobam nove igrace i manager uopceno.
Mislim da cu krenuti sa QPR-om, da vidim kako je to Marku Hugesu

Glory Glory Man United!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
skines sebi datebase sa 9 rang engleske lige i igraj.Anderson8 je napisao/la:I ja evo nabavioahmad_tz je napisao/la:Kako vam ide, vi sa originalom koji cjepate![]()
Prvo mi je praksa da probam bar pola sezone sa svojim timom, Unitedom, al brzo to omrzne sa onakvim sastavom. Malo da isprobam nove igrace i manager uopceno.
Mislim da cu krenuti sa QPR-om, da vidim kako je to Marku Hugesu... Kasnije se bacam u LLM-a ( za one koji ne znaju Lower League Manager ) gdje cu mozda u Englesku sestu ligu opet ili mozda u njemacku zadnju.
Ja ga imam al igram sa Krajinom i pokusavam izboriti ulazak u Premijer Ligu BiH.
Nakon polusezone sam drugi a vodi kakanjski Rudar sa 4b.
Daj neko iskusniji kakav savjet da se izvuce to prvo mjesto?
Imam i planove sta da radim u Premijer Ligi.U prvoj sezoni mi je opstanak bitan(a ne volim gubiti u video igrama tako da ce mi sa losim timom tesko pasti ta pozicija sa hrpom poraza i pokojim bodom na strani i bodovima kod kuce(btw.jel i u Manageru vrijedi da igraci igraju bolje doma nego u gostima?).Tako da bih zelio izborit opstanak.Nakon,ako,izborenog opstanka pravim tim za sredinu tabele.Da bi nakon te sezone probao istupiti u Evropu i tamo barem jedno pretkolo proci i onda poslije toga napad na ligu,pa u Evropi 2 pretkola proci.Liga pa 3 pretkolo itd....
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Napravio sam, trebalo je isključiti sve lige, ostaviti sam onu u kojoj ja igram.gojzerica je napisao/la:Završio sam prvu sezonu i treba dođe mi ''loading extra players'', to se napuni i samo mi izbaci crash dump.
Što se tiče tog što pitaš za gostujući i domaći teren, ima razlike ali nisu one kao u našem fudbalu. Naravno neće ti igrati dobro na domaćem ako im često mijenjaš dužinu ili širinu terena tj svake sezone. Također ima i uticaja kakav ti je teren, trava.Senaid L.F.C je napisao/la:
Imam i planove sta da radim u Premijer Ligi.U prvoj sezoni mi je opstanak bitan(a ne volim gubiti u video igrama tako da ce mi sa losim timom tesko pasti ta pozicija sa hrpom poraza i pokojim bodom na strani i bodovima kod kuce(btw.jel i u Manageru vrijedi da igraci igraju bolje doma nego u gostima?).Tako da bih zelio izborit opstanak.Nakon,ako,izborenog opstanka pravim tim za sredinu tabele.Da bi nakon te sezone probao istupiti u Evropu i tamo barem jedno pretkolo proci i onda poslije toga napad na ligu,pa u Evropi 2 pretkola proci.Liga pa 3 pretkolo itd....
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pitao sam za gostujuci i domaci teren.Teren mi je jos isti jer nisam imao para za bolji a i svidja mi se.teodolit je napisao/la:Što se tiče tog što pitaš za gostujući i domaći teren, ima razlike ali nisu one kao u našem fudbalu. Naravno neće ti igrati dobro na domaćem ako im često mijenjaš dužinu ili širinu terena tj svake sezone. Također ima i uticaja kakav ti je teren, trava.Senaid L.F.C je napisao/la:
Vjerovatno cu morat napravit tribininu kakvu i povecati kapacitet,staviti bolju travu ali dimenzije necu mijenjat.
Jos cu i traning facilitis morat poboljsati.Sad mi je na 1 zvijezdici.Cilj mi je da ga doguram do 1.5-2 u roku od 2-3 sezone.
Planovi su ti.Rezultati su zadovoljavajuci,ako izuzmemo ispadanje iz kupa,sramotno 5-0 od Iskre

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Otkako igram managera a to je bas dugo, od CM serijala pa i na play station kecu samo sam dva puta igrao nasu ligu, cini mi se na FM 2008 da je bio. Ne volim se patiti bas toliko, dok dodjem do nekog cilja postanu sve regeni u igri, nit koga znas nit ista.
Igrao sam prosli FM zadnju ligu Engleske uzeo zadnji tim po media predictions - Woking i doveo ih do Premiershipa i iducu sezonu izborio Ligu Prvaka.
Cak sam nasao oficijelnu stranicu kluba i postavio neke slike iz igre
Igrao sam prosli FM zadnju ligu Engleske uzeo zadnji tim po media predictions - Woking i doveo ih do Premiershipa i iducu sezonu izborio Ligu Prvaka.
Cak sam nasao oficijelnu stranicu kluba i postavio neke slike iz igre

Glory Glory Man United!
Ja se sve vise priblizavam trenutku kad cu kupit igricu, tj kad cu pobudalit od cekanaj 

Pa ocemo se organizovati ili necemo da znam jbg?
I ja sam ZA kupovinu,prvi put sam popusio kad je bila akcija ne zelim i sad hehe
- KB-TM87
- Kontakt:
imal ko link za bh ligu 

Željezničar - kult glavnog grada
Imas to da ukljucis u Editoru, ne treba ti nikakav link. Igra sadrzi BH ligu.KB-TM87 je napisao/la:imal ko link za bh ligu
Svidja mi se FM dosta promjena kako vizualno tako i nekih drugih. Ne mozes vise kupiti igraca iskljucivo na rate, znaci ne mozes od transfer budzeta 10 miliona kupit 5 igraca po 20 miliona

Malo su cijene realnije, popravili su ocjene dosta, bas se vidi da su se potrudili
Glory Glory Man United!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Premijer Liga BiH pa-pa
Sjebe si sezonu u 3 kola,sad zaostajem 9 bodova za vodecim i sanse da se plasiram u visi rang su mizerne.
Ako neko zna kako da popravim igru nek kaze sad il sutra

Sjebe si sezonu u 3 kola,sad zaostajem 9 bodova za vodecim i sanse da se plasiram u visi rang su mizerne.
Ako neko zna kako da popravim igru nek kaze sad il sutra

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.