I sta ce biti od svega ovoga?don_burza je napisao/la:Moram razmisliti za ovo Wade-Parker
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Meni dosta i 5-4 ipak je to derbiDonnie Darko je napisao/la:Poliklinika je sa tobom u bobu do sad, a do kraja ima najmanje tri igraca vise. Tako da, ne raduj se prerano.LBJ MVP je napisao/la:Kako čudni rezultati Mambi,HZ Clevelanda i Poliklinike3 od 4 najbolje dosad i imaju 2-7
![]()
U ostalim vijestima
Kawhi Leonard is expected to be out of action for 10-14 days.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Presao sam u vodstvo od 5:4 nakon sto sam ubjedljivo gubio, nadam se do kraja da ce biti bar jedan tijesan poraz dok ne dodje Love
@AdmirPacers, ima sponudu
Imam ja 2 igraca vise u ova 2 dana,tako da se nadam da cu vratiti izgubljeno i dobitiTracy3McGrady je napisao/la:Presao sam u vodstvo od 5:4 nakon sto sam ubjedljivo gubio, nadam se do kraja da ce biti bar jedan tijesan poraz dok ne dodje Love
U igri je 5 poena,21 skok,1 blokada u tvoju korist i 10 trica,5 asistencija,2 ukradene u moju korist
Vidicemo ko ce se na kraju izvuci
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
gdje cu dati hiberta za kamana
ako hoces jedino hibert+lin za jefersona+anderson
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobar si, ja moram nadoknaditi oko 180 poena, 13 trica, 28 skokova, 20 asista, 12 ukradenih, 11 blokova, samo to i nista viseMelo15 je napisao/la:Imam ja 2 igraca vise u ova 2 dana,tako da se nadam da cu vratiti izgubljeno i dobitiTracy3McGrady je napisao/la:Presao sam u vodstvo od 5:4 nakon sto sam ubjedljivo gubio, nadam se do kraja da ce biti bar jedan tijesan poraz dok ne dodje Love
@AdmirPacers, ima sponudu![]()
U igri je 5 poena,21 skok,1 blokada u tvoju korist i 10 trica,5 asistencija,2 ukradene u moju korist![]()
Vidicemo ko ce se na kraju izvuci
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ja sinoc ostavim Korvera na klupi a lik suta trice 5/5 a ukupan sut 7/9 uz jos 7 skokova 
Thomas Müller - Fußballgott
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma mozes ih sve ostaviti na klupi, ja opet ne mogu stici, samo procente mozda mogu uzeti haha.don_burza je napisao/la:Ja sinoc ostavim Korvera na klupi a lik suta trice 5/5 a ukupan sut 7/9 uz jos 7 skokova
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nego znal ko sta je sa ovim Brandonom Royem ? Imal makar gram hrskavice u koljenu
- majestic24
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Nego znal ko sta je sa ovim Brandonom Royem ? Imal makar gram hrskavice u koljenu
on nema koljena,a kamoli hrskavice
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U redu je kume ako neces, ali nemoj praviti te smajlice kad ti dajem igraca koji je do sada u daleko boljoj formi, Hibbert jedino bolje stoji u blokadama dok Kaman daje duplo vise poena, 60% prema 37% procenat suta, 79% prema 45% posttotak slobodnih, 14Pts. prema 8,5Pts. itd... jedinu prednost Hibbert ima u Blokadama i ima jedan skok vise u odnosu na Kamana. Mislio sam fakat da ces dobro razmisilti a ti redas nekakve smajliceAdmir_Sa je napisao/la:gdje cu dati hiberta za kamana![]()
Je li ovo neka štela ili ... ?

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ili je bug, ili je mozda cinjenica da nije proveo niti jedan 'gameday' u timu pa ide u free agente. 
Jeb Boozer počeo igrati kad sam ga se ja riješio
@jose tek sad vidim to,čudno
@jose tek sad vidim to,čudno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Mozda jer sam ga otpustio nakon 10 minuta, a odmah sutradan, tj. jucer zabije haman 17 ebem li mu sve zivo!Donnie Darko je napisao/la:Ili je bug, ili je mozda cinjenica da nije proveo niti jedan 'gameday' u timu pa ide u free agente.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
na kraju pobjeda 5:4 falila su mi 2 asista da bude 6:3 ali i ovako sam zadovoljan.
Što me ide ove godine 3-0
I to sa povrijeđenim Gordonom,valjda se brzo vrati(u dilemi sam da uzmem Rosea umjesto njega
)
7-2 win nad Clevelandom
Bila je skroz mala razlika skokovima , ukradenim i assistencijama
Zadovoljan idem naprijed
Zadovoljan idem naprijed
Ja sam ove godine kanta za nabijanje, već treći poraz u tri tekme.
Prošle godine sam se izvukao, jer sam, nakon starta sa 3 poraza i jednom neriješenom u prve 4 utakmice, na kraju završio kao drugoplasirani u regularnom dijelu sezone.
Ove godine će biti teže, jer mi je ekipa taraba. A niko neće da se trejda (pod tim podrazumijevam normalan trade).
Prošle godine sam se izvukao, jer sam, nakon starta sa 3 poraza i jednom neriješenom u prve 4 utakmice, na kraju završio kao drugoplasirani u regularnom dijelu sezone.
Ove godine će biti teže, jer mi je ekipa taraba. A niko neće da se trejda (pod tim podrazumijevam normalan trade).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ja i protivnik imali isti procenat FT, a rez na kraju 5-4 za njega 
koševsko brdo, hoceš li toni alena za nikolu vucevica
koševsko brdo, hoceš li toni alena za nikolu vucevica
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.