Prosetaj bolan malo.. Gledaj vremena a ti Zelju pratisaS_Roma je napisao/la:Kako je ovo sve smijesno pratiti i gledati, iako sam znao rezultat jos prije i sve (kao vecina) , al ovoliko da je ofirno nezalaganje igraca prvo Leotara to je zalosno, i zalosno je kakvu mi ligu pratimo i mi zelimo u europi da napravimo iskorak smijesno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
Ugasio momak vjerovatno jer je poluvrijemesekula je napisao/la:nestade streama ko da ga nikad nije bilo.....
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa bolje ne riskirati ni zute/crvena kartone kao i povrede u ovakvim utakmicama... nego da se sad lome tamo svi... ljudi nam duguju bodove, i bolje da se to uradi na kulturan nacin...aS_Roma je napisao/la:Kako je ovo sve smijesno pratiti i gledati, iako sam znao rezultat jos prije i sve (kao vecina) , al ovoliko da je ofirno nezalaganje igraca prvo Leotara to je zalosno, i zalosno je kakvu mi ligu pratimo i mi zelimo u europi da napravimo iskorak smijesno
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Moguće da u četvrtoj seniorskoj sezoni u Želji, Čolić igra prvu utakmicu na prirodnoj pozicijiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tu je i poceo igrati, tek kod amara u prvom timu je poceo igrati bekachampions1921 je napisao/la:Nije los Benjo na zadnjem veznom..
Tomić dobar, Bekrić jako loš, Brković se gotovo i ne vidi. Inače, utakmica jako loša
NAPRIJED NARODE!
Antolović
Čolić-Bogičević-Vasilić-Kvesić
Tomić-B.Čolić
Stanić Bekrić Brković
Adilović
ovako igramo koliko sam ja upratio
Čolić-Bogičević-Vasilić-Kvesić
Tomić-B.Čolić
Stanić Bekrić Brković
Adilović
ovako igramo koliko sam ja upratio
FKŽ !
Ko će biti prvak u sezoni 2017/2018?aS_Roma je napisao/la:Kako je ovo sve smijesno pratiti i gledati, iako sam znao rezultat jos prije i sve (kao vecina) , al ovoliko da je ofirno nezalaganje igraca prvo Leotara to je zalosno, i zalosno je kakvu mi ligu pratimo i mi zelimo u europi da napravimo iskorak smijesno
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ivica Osim sa lijeve strane.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije izgleda niko vidiojovanmaksimovic je napisao/la:jovanmaksimovic je napisao/la:ko je dodao loptu adilovicu prije gola? nisam to vidio...
DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vidis da je sve moguce kod nasZeman je napisao/la:Moguće da u četvrtoj seniorskoj sezoni u Želji, Čolić igra prvu utakmicu na prirodnoj pozicijiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tu je i poceo igrati, tek kod amara u prvom timu je poceo igrati bekachampions1921 je napisao/la:Nije los Benjo na zadnjem veznom..![]()
Tomić dobar, Bekrić jako loš, Brković se gotovo i ne vidi. Inače, utakmica jako loša
Za zivot cijeli!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
CUj sada se netrude dovoljno igraci Leotara....
Sutra Zrinja pitari, aaa, panika na vratima... Imam info da ste sredili 2:0... Provjereno, moj kolega iz sudijske organizacije.. Dogovoreno sve, Zrinja se baca na kup, **** ligu...
Sutra Zrinja pitari, aaa, panika na vratima... Imam info da ste sredili 2:0... Provjereno, moj kolega iz sudijske organizacije.. Dogovoreno sve, Zrinja se baca na kup, **** ligu...
Hahahahaahha ziva istina,kompleksi od A-Zchampions1921 je napisao/la:Prosetaj bolan malo.. Gledaj vremena a ti Zelju pratisaS_Roma je napisao/la:Kako je ovo sve smijesno pratiti i gledati, iako sam znao rezultat jos prije i sve (kao vecina) , al ovoliko da je ofirno nezalaganje igraca prvo Leotara to je zalosno, i zalosno je kakvu mi ligu pratimo i mi zelimo u europi da napravimo iskorak smijesno.. Fakat je kompleks bolest..
Kad stane srce moje, i Bog mi sklopi oci, zakucat ce bar jos jednom, i s' neba cu za te doci! TM1987
- Ultras1921
- Kontakt:
nisi dobro upratio
antolovic
stanic vasilic bogicevic kvesic
b.colic tomic
selimovic brkovic bekirc
adilovic
nisam siguran za formaciju veznog reda
antolovic
stanic vasilic bogicevic kvesic
b.colic tomic
selimovic brkovic bekirc
adilovic
nisam siguran za formaciju veznog reda
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- champions1921
Ma jadnike prpa uhvatila.. I prosle sezone su nekad u ova doba poceli sa teorijama zavjere.. A za Zrinjski nisam siguran.. Eno vec kukaju na sudije koje ce im suditiDzoleZeljo je napisao/la:CUj sada se netrude dovoljno igraci Leotara....![]()
![]()
![]()
![]()
BUDI ŽELJO !!!
kako vi gledate utakmicu , ja ne nadjoh link nigdje .Pomazite ko zna.
- storm_raider
- Kontakt:
Sta bi covjek da nije ovih Aziza i slicnih. Da ne znam, rekao bih da vise prate Zelju nego Sarajevo. 
Pocet ce stream na poluvremenu ovdje: Zeljo - Leotar
Pocet ce stream na poluvremenu ovdje: Zeljo - Leotar
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 17 nov 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- savatihotece
- Kontakt:
sad je ne gleda niko. Haman crko link
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 17 nov 2012, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- zubanovic89
- Kontakt:
vrati streem 
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
Amar TM'87
- Kontakt:
jel pocelo drugo pol. stream nesto u akciji 
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin i 53 gosta.