Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
RvP je mila majka za ovog majmuna.
a wilshereu pod hitno udarit spomenik ispred stadiona
a wilshereu pod hitno udarit spomenik ispred stadiona
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
BIG FUCKIN GERMAN, WE'VE GOT A BIG FUCKIN GERMAN BIG FUCKIN GEEEEEEEEERMAN
Nije. Sreca pa je covjeku noga bila u vazduhu a ne na zemlji, inace bi mu je slomio ovaj majmun.neo je napisao/la:Nije crveni, nije isao s dvije noge![]()
![]()
![]()
Steta sto ce ovo unistiti utakmicu, extra je pocela
salim se Samo da vidite malo kako je Crveni ko kuca!
Crveni 100% a ti si balavac.
GOOOOOOOOOOOOL! 1:1
EDIT: Kad kazem majmun, ne mislim zato sto je crn. Isto bi rekao i za nekog ko nije crnac.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 17 nov 2012, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
@samo zeljo

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Crveni je opravdan nema tu rasprave
Po svemu sudeci ovdje su 3 boda vama u kesi ako se ne desi kakvo cudo
Lijep pozz
"You'll Never Walk Alone"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koji glupan je ovaj Adebayor. Tottenham sa 11 igrača imao još jednu stopostotnu priliku (Lennon), dok će ovako sa desetoricom svim silama željeti sačuvati ovih 1:1.
Zaslužen crveni karton, nema se tu šta prigovoriti.
Zaslužen crveni karton, nema se tu šta prigovoriti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- frankqqqqq
- Kontakt:
Samozeljo čitaj malo šta je neo napisao sitnim slovima yebem mu miša 
Taman cu ja citati mala slova, jedva i velika vidim tokom utakmice iako gledam na velikom ekranu (znaci TVu).frankqqqqq je napisao/la:Samozeljo čitaj malo šta je neo napisao sitnim slovima yebem mu miša
Svejedno, balavac je i trolllllll.
Zabit ce Arsenal jos tri gola barem, jedan ce dati Lolcott...Momak se toliko istice kao ponajbolji igrac Arsenala trenutno!
"It's one of premier league's oldest lessons .
- frankqqqqq
- Kontakt:
HE SCORES WHEN HE WAAAAANTS LUKAS PODOLSKI, HE SCORES WHEN HE WANTS
Joj Webba, kako me nerviraju njegove price igracima, nesto opominje, gnjavi....
Sandro je trebao dobiti zuti, 100% a on nesto pegla i gnjavi, zove ga, opominje...
Ali svejedno, Arsenal treba ljubiti Adebayora za ovaj preokret. Koji debil.
11 - 11 je Tottenham bio bolji i zasluzeno vodio ali koga briga. Sada Arsenal zasluzeno vodi.
Sandro je trebao dobiti zuti, 100% a on nesto pegla i gnjavi, zove ga, opominje...
Ali svejedno, Arsenal treba ljubiti Adebayora za ovaj preokret. Koji debil.
11 - 11 je Tottenham bio bolji i zasluzeno vodio ali koga briga. Sada Arsenal zasluzeno vodi.
- frankqqqqq
- Kontakt:
NA NA NAA NA NA NA NAAAAAA GIIIIROOOOOOUD
Mrzio ga,ne volio ga i dalje je najbolji sudija u Engleskoj.SamoZeljo je napisao/la:Joj Webba, kako me nerviraju njegove price igracima, nesto opominje, gnjavi....
Ali svejedno, Arsenal treba ljubiti Adebayora za ovaj preokret. Koji debil.![]()
- Ekonomista
- Kontakt:
samo trpajte kokoske
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Ne mrzim ga a i ne volim. Ovo drugo je 100% sigurno.Narin je napisao/la:Mrzio ga,ne volio ga i dalje je najbolji sudija u Engleskoj.SamoZeljo je napisao/la:Joj Webba, kako me nerviraju njegove price igracima, nesto opominje, gnjavi....
Ali svejedno, Arsenal treba ljubiti Adebayora za ovaj preokret. Koji debil.![]()
Cazorla, Giroud
.
Kako su igrači nabrijani svaki put protiv kokoši pa to nije moguće. Walcott i Cazorla, ne žele da padnu, trče naprijed
.
Nevjerovatna utakmica
.
Kako su igrači nabrijani svaki put protiv kokoši pa to nije moguće. Walcott i Cazorla, ne žele da padnu, trče naprijed
Nevjerovatna utakmica
Vođa zna.
Kakav je Neandertalac onaj Adebayor.Za ono treda dobiti suspeziju...
Steta pokvario je utakmicu , Arsenal lagano dominira i ubija hljeb u ovoj ekipi punoj seljaka i oronulih fudbalera.
Bivsi Gunnersi pomazu svom starom klubu
Steta pokvario je utakmicu , Arsenal lagano dominira i ubija hljeb u ovoj ekipi punoj seljaka i oronulih fudbalera.
Bivsi Gunnersi pomazu svom starom klubu
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.