Džeko solidan napadač, daj molim te.kralj_je_mrtav je napisao/la:Uopste nece da ulazim u to sta je on uradio za reprezentaciju, ili pak nije. Mozemo i o tome raspravljati. Jednostavno mi je pun klinac strucnjaka kojima jer Dzeko najjjjj samo zato sto je Bosanac. Da je kojim slucajem Austrijanac, kolektivno bi ga pljuvali. Da je on solidan, ali samo solidan napadac, to stoji. Za nesto vise se mora izboriti i koliko god to bolno Bosancima bilo, tako je. Ne mozes biti top klasa, a godinu i pol grijati klupu. Jbg, top klase ne griju klupu ili je do trenera:)IlCapitano je napisao/la:Kralju moj, predaleko si otišao sa omalovažavanjem Edina. Nije on ni meni nešto pretjerano drag, smatram da se previše qrči u reprezentaciji, ali poštujem sve što je uradio i za reprezentaciju i njegovu karijeru.kralj_je_mrtav je napisao/la:O cemu ti mama? Ovdje ustavom zabranjeno imati drugacije misljenje od vas strucnjaka. Boli me uvo za njegovu karijeru, da li je u istoj igrao za veliki klub? Odgovori mi na pitanje? Strucnjaci su ovdje poceli porediti Dzeku i Ibrakadabru, pa je neko spoemnuo Pazzinija, a potom i Boriela. Dakle, porediti Dzeku s Ibrahimovicem je vece lupanje nego porediti Dzeku i Boriela. Ti i ostali to uzmite kako hocete, boli me ona stvar. O tome kome on osvjetlava obraz i kakvo je njegovo ponasanje mozemo nasiroko, ali ne zelim sada o tome. Nisam u formi, kad budem nastavit cemo. Nego, je li danas najbolji svjetski napadac zamjena ili konacno igra od pocetka.
Ne znam ko je rekao da je Džeko u istom košu sa Ibrahimovićem, ni sa tim se ne slažem također, ali da je svjetska klasa napadača, naravno da jeste. Jedini koji trenutno mogu u koš sa Ibrom su Falcao i Cavani. Njih trojica imaju sve što bi napadač trebao imati, kompletni strojevi za golove, ali Džeko je odmah tu iza sa van Persiem, Rooneyem, Benzemom, Llorenteom itd..
Dakle, po meni i jedni i drugi idete iz krajnosti u krajnosti, a na usporedbe sa Pazzinijem i Borriellom se neću ni zamarati komentarisati.

Vidim da tebe ništa ne može uvjeriti, pa ću se povući, a ti živi u svom malom svijetu i trubi svoje bez ikakvih argumenata.